Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle hafıza kartınızı kontrol edin, eğer varsa. Aynı sorun farklı cihazlarda başıma geldi, hafıza kartım ölmüş meğersem. Bazı verileri açıp, bazılarında telefonu donduruyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mate 10 prodan p20 lite geçtim çok memnunum güzel temalar olan huwaei tema uygulaması vardı öteki telefonla gitti ismini bilen varmı? birde mate 10 pro nun içinden şeffaf bir kılıf çıkıyordu bunda çıkmadı böyle şeffaf bir kılıf nerden bulabiliriz.
  • westberlin kullanıcısına yanıt
    Sd kart yok ki

• Cihazı alalı 5 gün olmuştu. Bir türlü ısınamadım telefona A8 2018 ile takas yaptım.

Çok incede olsa bir kasma hissediyordum. Benim telefonumda sorun olabilir mi diye farklı cihazlarda karşılaştırdık aynı hissi verdi.

Telefonu tercih edecek arkadaşlar en kötü 1 saat kullanıp alması daha sağlıklı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozceli

Cihazı alalı 5 gün olmuştu. Bir türlü ısınamadım telefona A8 2018 ile takas yaptım.

Çok incede olsa bir kasma hissediyordum. Benim telefonumda sorun olabilir mi diye farklı cihazlarda karşılaştırdık aynı hissi verdi.

Telefonu tercih edecek arkadaşlar en kötü 1 saat kullanıp alması daha sağlıklı olacaktır.
    6 saattir kullanıyorum mate 10 prodan geçtim yag gibi telefon. Bakalım pil ne kadar götürecek

• Sevindim adınıza.

• P20 lite always ayarı yokmu

• Mail uygulamasinda surekli oturum acilamadi uyarısı alıyorum. 2 tane gmail hesap tanimli her gun bir tanesi uyari veriyor huawei kimligi ile giris yapip izin veriyorum ertesi gun yine aynisi oluyor. 2 hesap tanimli oldugu icin mi sikinti oluyor acaba.

• otomatik senkrenizasyon kapatip deneyin

• Mate 10 pro gibi efsane pil süresinin üstüne bu telde çok iyi gidiyor dün gece 23 gibi şarjdan aldım şuan %80 de günü çok rahat çıkaracak gibi alwaysdan haberi olan yok sanırım. Tel kapalıyken ekranda beliren saat bu telde yok sanırım.

• Bu telefonu yeni alacaklara sesleniyorum...telefonda pubg oynanmıyor kasıyorr en düşük ayarlarda bile....zenfone 5 alın arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: buraktpky

Bu telefonu yeni alacaklara sesleniyorum...telefonda pubg oynanmıyor kasıyorr en düşük ayarlarda bile....zenfone 5 alın arkadaşlar.
    i dükkanın adreside ver gelip alalım.

• Bu telefonu bir aydır kullanıyorum istediğiniz kadar cihazı kötüleyin zira ben çok memnunum gerek pil ömrü olsun gerek performans olsun gerçekten hiç beni yarı yolda bırakmadı

Pubg testinde düşük ve orta seçenekte oynayabilirsiniz. Düşüktü hiç kasmadı fakat orta grafikte ufak tefek kasılmalar oluyor rahatlıkla oynadım.

Kamerası gayet çok iyi ama gece pek iyi çekmiyor. Ön kamerada flaş yok gece bastığınız zaman beyaz ekran çıkıyor sakin ışıkta gayet güzel çekiyor.

Performans ve pil konusunda içiniz rahat olsun fakat birkaç özellik için takıntı yapacaksanız yinede karar sizin.

• Aynı fiyattalar..ben satıp zenfone alıcam..huawei seninmiş gibi savunma...kasıyor işte kabullenemiyor musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraktpky -- 16 Temmuz 2018; 17:5:32 >
  • Tom Angelripper kullanıcısına yanıt
    Kamerası hakkında aynı fikirdeyim ...telefonun dizaynıda harika.. Ama kasıyor..napaayım ..

• quote:

Orijinalden alıntı: buraktpky

Aynı fiyattalar..ben satıp zenfone alıcam..huawei seninmiş gibi savunma...kasıyor işte kabullenemiyor musun
    Kaç kişi bu teli pubg oynamak için alır hatta bunu geçtim p20 pro yu çok az öyle bir yorum yapıyorsunki bunu almayın ötekini alın diye kötülesenizde tel fiyatı katogorisinde harika dün gece 11 de şarjdan aldım %56 daha ne olsun 10 günlük mavi p20 lite 1600 tl aldım bu fiyatlara vetiyorsanki ikinci eli bu fiyatlarda pmden yaz alayım.

• buraktpky B kullanıcısına yanıt
    Sırf tekrar denemek için düşük ayarda pubg oynadım kasma görmedim eğer çok uygulama varsa uygulamaları devre dışı bırak yada sil. Game suite üzerinden oynadım gram kasma yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Angelripper -- 16 Temmuz 2018; 18:12:35 >
  • Dostum teli bende beğeniyorum ..lg g2 den geçtim...5 yıllık bi cihaz sanırm bunn kadar kasmıyordu... Yepyeni bi telefonun kasmaması lazım böyle...2160 yazdm 3 kişiyle konuşuyorum let go da...bende p20 lite almayın derken aynı fiytta daha performanslı bi tel önerdm...zenfone 5 2350 tl felan..

• Tom Angelripper kullanıcısına yanıt
    Bende oynuyorum ama kasıyor arada..böyle yepyeni bi telefonun kasmamsı lazım...ayrıca söylediğim zenfone da aynı fiyatlardaa...ben yeni alcak arkadaşlara önermi sundum bu benim görüşüm...

• Önceki telefonum mate 10 pro üst düzey tel olmasına ragmen radyo yoktu huawei bu tele radyo koymuş ama always yok gece çok işime yarıyordu uyandıgımda telin saatine dokunmadan bakabiliyordum.bence telin tek eksigi.
    Birde bu telin artısı mate 10 proda beyazlar mat renkdeydi çok kişi bunu eleştirdik bu telefonda beyazlar beyaz gibi demekki huawei p20-lite-pro ile bu işi düzeltmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 16 Temmuz 2018; 20:0:21 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.