Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz daha kassan mate 10 prodan daha güzel olduğunu söyleyeceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozceli kullanıcısına yanıt
    İçimdeki ses 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: ozceli

Biraz daha kassan mate 10 prodan daha güzel olduğunu söyleyeceksin
    yok yigenim aynı klasman degil ama p20 pro mate 10 prodan iyi oldugu aşikar yani demek istedigim klasmanında iyi telefon lite, ne kadar köfte o kadar ekmek pubg oynamak isteyen paraya kıyıp iyi telefon alacak.

He sana şunuda söyleyim tasarımı mate 10 prodan daha çok hoşuma gitti. tek ele sıgıyor küçük hoş bana göre tabi. Alacak arkadaşlar burda telefona sallayanlara bakmayın güzel tel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 16 Temmuz 2018; 23:30:17 >
  • Lg G2 G3 sonuçta LG nin amiral gemileriydi. Bu telefonun lite modelini onlarla kıyaslamak ne kadar doğru bilemiyorum. . LG Q6 ile kıyaslamak daha doğru olur sanki. Ya da bunun pro modeliyle

• buyukovs B kullanıcısına yanıt
    lg g2 2013 un amiral gemisi p20 lite 2018 model telefon

ayrica lg q6 1400 tl bandinda p20 lite 2000 tl karsilastirmak abesle istigal . Tartismasiz bir gercek var ortada p20 lite fiyat segmentinde daha iyi rakipleri var

• Eylül'e GPU Turbo güncellemesi gelecek. Rahat rahat oynarsınız. Bence on numara telefon.

• Paraya kıymak dediğin 100 lira 50 lira daha vermek ..yeni telefon alcaklara önermiyorum...pubg oynamak isteyen zenfone 5 alsın ...2250 tl hepsiburada ..

• İyi geceler herkese bende p10 var. 3 ay kullandım. Şu an satmayı düşünüyorum. Bana bir teklif geldi p20 lite ile takas düşünür müsün diye. Görünüm olarak p20 lite nin daha güzel olduğunu düşünüyorum ancak donanım olarak p10 işlemci vs üstün.. Siz olsanız ne yapardınız? İyi geceler.

• masterplus M kullanıcısına yanıt
    Kamera ve işlemci olarak p10....ekran ve görsellik p20 lite...ben olsam p10 da kalırdım

• Bir türlü ısınamadım p10 telefona. Meşhur satış sitesine koydum satmak için. Bugün birisi mesaj attı p20 lite ile takas diye.. Çalışmadığım yerden soru gelince Bi danışayım dedim.. Şimdi kirin 659 ile kirin 960 arasındaki fark azsa ve kamera da çok farklı değilse olabilir takas diyorum.. Düşünüyorum henüz.

• masterplus M kullanıcısına yanıt
    Kamera da gece çekimi hariç çok bi fark yoktur heralde... Ama işlemci performanslarına geekbench 4 testi üzerinden bakabilirsiniz...p20 lite in tek çekirdwk puanı 980 felan..benim 5 senelik lg g2 bile 1.050 alıyordu...testlere takılmayın diyenler çıkabilir ama durum bu ve işlemcinin eski kötü olduğu bi gerçek....ama dizayn görsellik harika p20 lerde

• Her sayfada yok işlemcisi düşük, yok az biraz takılıyo, yok öbür telefon daha hızlı.

Sanki atom parçalıyonuz telefonda.

Anlamıyorum telefonda ne yapıyorsunuz. Yok oyunda kasıyormuş, avuç kadar alette oyun oynamaktan ne zevk alırsınız anlamam.

Oyun oynayacaksan al 4k tv'ni bağla ps pro'nu,high end pc'ni zevkini çıkar.

Elinde var 2000tl'lik telefon öyle oluyo böyle oluyo.

Telefonu telefon niyetine kullanacaksanız 10 numara cihaz.
    Daha önce de yazmıştım sadece kamerasından çok haz almıyorum, gerisi gayet güzel.
  • sawash35 kullanıcısına yanıt
    Sizinki biraz 2013 Mercedes in en üst modeli ile 2018 jetta yı karşılaştırmak gibi oluyor. Mercedes e bakıp bu fiyata Jetta dan daha iyileri var diyorsunuz. Ayrıca olabilirde. Değiştirmek gibi bir seçenek her zaman var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukovs -- 17 Temmuz 2018; 10:2:14 >
  • sanatairum kullanıcısına yanıt
    Madem bu kadar ilgili değilsin niye burdasın...okumak istemiyorsan girme .. Yeni alacaklarada öneri de bulunulmayacaksa forumun ne değeri var...herkes alacağı şeyi bilmek ister...gördüklerimizi söylüyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: buraktpky

Madem bu kadar ilgili değilsin niye burdasın...okumak istemiyorsan girme .. Yeni alacaklarada öneri de bulunulmayacaksa forumun ne değeri var...herkes alacağı şeyi bilmek ister...gördüklerimizi söylüyoruz..
    Niye buradayım şöyle anlatayım. Faydalı bilgi için buradayım. Lafını ettiğim şey de gereksiz bilgi.
    Diyorsunuz ki şu modelden işlemcisi bu kadar daha iyi. Övdüğün telefonu eline alıyorsun hiçbir fark yok.
    Fark nerede? Yaptığın benchmarkta. Yemişim orda çıkan farkı.

Şu forumun çok büyük bir kısmı bilgi kirliliği başa birşey değil. Öz bilgiyi bulmak için 50 sayfa okuman gerekiyor. Dahili bileşene gir, telefona gir, otomobile gir hepsinde böyle.

Evet dediğin gibi bazı insanlar çok ufak farkları hissetmeseler bile alırken bu tarz bilgileri dikkate alıyor ama ne kadar hayrı var tartışılır.

• sanatairum kullanıcısına yanıt
    Bende fayda sağlamaya çalışıyorum ...aynı fiyatta daha iyi bi tele yönlendiriyorum..kötü bişey mi???

• quote:

Orijinalden alıntı: buraktpky

Bende fayda sağlamaya çalışıyorum ...aynı fiyatta daha iyi bi tele yönlendiriyorum..kötü bişey mi???
    Yazdın hergün aynı msj atman sıktı. Yetmezmi artık? Bak always sordum var yok diye kimseden ses çıkmadı bu gereksiz msj sonlandırırsak sorularımıza cvp alabiliriz.

• Arkadaşlar p 20 lite için batarya sağlığını % olarak gösteren uygulama var mı önerebileceğiniz ?

Ve bir haber sitesin de gördüm gpu turbo teknolojisi p20 lite için eylül yazıyordu heryerde bu haber sitesin de ekim yazıyor bilgisi olan var mı ?

• Anlamadan cevap verirseniz böyle olur 10 kere yazarım... Ayrıca always on yok xda da değişik bişey yapan biri vardı...ama samsung gibi yok....tabi play storeda programlar var

• Dostlar merhaba. Elimde 7 plus var eşime vereceğim ama yeni iPhone almak büyük cesaret ve delilik istiyor fiyatından zamından dolayı. Asus zenfone 5 - p20 lite ve Note Fe arasında sıkıştım kaldım Öner’iniz ne olur acaba.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.