Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bootloader kilidi acilmis once sunu dene fotodaki ekranda 2 secenekte ses acma tusuna 3 saniye bas cikan restore secenegi ile duzelt diyo yapamassan internetten bt relock diye arama yap anlatim varsa kendin yap yoksa bilen birine yaptir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 21 Temmuz 2018; 0:6:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sawash35 kullanıcısına yanıt
    İlgin için çok teşekkürler şöyle bir şey çıktı hangisini seçmem gerekiyor?
  • ttaylann T kullanıcısına yanıt
    Deneyin ama sifir bir telefon eger siz yapmadiysaniz bootloder kilidinin kirilmasi cok tuhaf telefonu garanti disi birakabilen bir durum dedigim gibi sifirsa servisle irtibata gecin

Gece fabrika ayarlarına geri döndüm ama olmadı. Dediğiniz gibi telefon yeni az önce aldığım yere mesaj attım geri dönüş bekliyorum. Bu kilit nasıl açılır, neden açılır? Sizce telefonu iade mi etmeliyim?
  • Telefonun artı yönleri ; LTE şebeke çekimi mükemmel , birçok telefon kullandım bunun kadar 4g çekeni görmedim , 3g de ise çok iyi değil ,görüşme kalitesi güzel , fotoğraf çekimi aydınlıkta iyi , batarya 1 günü çıkarıyor , hoparlör kalitesi orta seviyede
    Eksi yönleri : yazılımını apple ve samsung sonrası beğenmedim , fotolar gece kötü , hızlı şarjı iyi değil uzun sürüyor

Bence olması gereken fiyatı 1500- 1700 olmalı
  • ttaylann T kullanıcısına yanıt
    Bence iade et imkanin varsa saibeli bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 21 Temmuz 2018; 12:11:39 >
  • güncellemeyle birlikte hisuite pc bağlantı sorunu çözülmüş şükür.
  • Sultan Yavuzz kullanıcısına yanıt
    sarj suresi 2 saatten fazla suruyorsa servise vwrin degistirsinler zira hizli sarj suresi normalde 1saat 40 dakka surmesi lazim bendeki lg g4 bile normal sarj suresi 2 saat ayrica p20 lite sarj cihazini g4 e taktigimda hizli sarj oluyor diye uyari cikiyor ama p20 lite taktim 3saat surdu. Servise yoladim degisim karari cikti cihazin gelmesini bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ttaylann

Gece fabrika ayarlarına geri döndüm ama olmadı. Dediğiniz gibi telefon yeni az önce aldığım yere mesaj attım geri dönüş bekliyorum. Bu kilit nasıl açılır, neden açılır? Sizce telefonu iade mi etmeliyim?
    Eğer telefon size sıfır, kapalı kutu olarak satıldıysa, yalan söylenmiş.
    Telefonun kutudan, fabrikasyon olarak bootloader açık çıkması mümkün değil.
    Bootloader için bilgisayar üzerinden telefona bağlanıp gerekli kodu yazıp adb komutuyla açıp / kapatılması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

Eğer telefon size sıfır, kapalı kutu olarak satıldıysa, yalan söylenmiş.
    Telefonun kutudan, fabrikasyon olarak bootloader açık çıkması mümkün değil.
    Bootloader için bilgisayar üzerinden telefona bağlanıp gerekli kodu yazıp adb komutuyla açıp / kapatılması gerekiyor.

Alıntıları Göster
    ''sawash35 @ 21 Temmuz 2018 12:05:57

Bence iade et imkanin varsa saibeli bir durum''

İlginiz için çok teşekkürler. Telefonu geri gönderdim. Ürün ithalatçı firma garantiliydi.

Satıcı tarafından arandım, satıcı telefonun açılmış olma ihtimalinin olmadığını, (kullanılmış açılmış bir telefona benzemiyordu gerçekten de...) telefonu sorunsuz şekilde geri alabileceğini söyledi. Ürünün, direk Türkiye için üretilmiş bir telefon olmadığı için Türkçe dil seçeneğinin böyle bir hataya sebep oluşmuş olabileceğinden bahsetti.(ben öyle anladım epey bi anlattı...) Sonuç olarak telefonu iade ettim pazartesi satıcının eline ulaşacak, umarım bu süreçte bir sorunla karşılaşmam...

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttaylann -- 21 Temmuz 2018; 22:46:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ttaylann

''sawash35 @ 21 Temmuz 2018 12:05:57

Bence iade et imkanin varsa saibeli bir durum''

İlginiz için çok teşekkürler. Telefonu geri gönderdim. Ürün ithalatçı firma garantiliydi.

Satıcı tarafından arandım, satıcı telefonun açılmış olma ihtimalinin olmadığını, (kullanılmış açılmış bir telefona benzemiyordu gerçekten de...) telefonu sorunsuz şekilde geri alabileceğini söyledi. Ürünün, direk Türkiye için üretilmiş bir telefon olmadığı için Türkçe dil seçeneğinin böyle bir hataya sebep oluşmuş olabileceğinden bahsetti.(ben öyle anladım epey bi anlattı...) Sonuç olarak telefonu iade ettim pazartesi satıcının eline ulaşacak, umarım bu süreçte bir sorunla karşılaşmam...

İyi forumlar.

Alıntıları Göster
    Bakın bu yazacaklarım sadece sizin bilip, satıcıyla da konuşurken konuya vakıf olmanız açısından;
    Huawei farklı bölgeler için farklı serilerle telefon çıkarıyor ancak çıkardığı tüm bu bölgelerde ki buna uzakdoğu da dahil, türkçe dil paketi yazılımın içinde mevcut.
    Bunda satıcının bir hatası var mı, iade edilmiş, açılmış bir kutu mudur ya da satıcının aldığı yerden kaynaklanan bir sorun mudur bilinmez ama telefona adb komutu ile müdahale edilmeden bootloader açılmaz. Umarım sıkıntısız bir iade süreci olur, kolaylar gelsin.

• Selam arkadaşlar eşime P 20 lite aldık bugün pembe olanı inanılmaz tatlı bir renk tavsiye ederim.

Bir sorum olucak sizlere..

Ben 10 pro kullanıyorum şarja takınca hızlı şarj oluyor gösteriyor.

Ama P 20 Lite eve geldik şarja taktım hızlı şarj ibaresi görünmedi bunda yok mu hızlı şarj?

• ucmanumut U kullanıcısına yanıt
    P20lite kronik hizli sarj problemi var ben servise yolladim degisim karari cikti bekliyorum 1hafta oldu vereli cihazi gondermelerini bekliyorum hala bence inkaniniz varsa iade edin telefonu deneyerek baskasini alin.
    Ayrica mutlaka sikayet.com sikayet yazinki huawei daha cok ciddiye alsin tuketiciyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 22 Temmuz 2018; 14:56:10 >
  • Teşekkür ederim hemen yazayım

• huawei tellerde ekranı kapatma icon vardı bunda bulamıyorum bilen varmı?
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Ben vodafone bayinden aldim internetle ne ilgisi olabilir hadisenin, ureticiyle ilgisi var hatali uretim muhtemelen belli serilerde olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 22 Temmuz 2018; 20:24:49 >
  • Arkadaslar merhaba.

2500 TL butce ile telefon arayisimiz var. Bugun gittik telefonlari uzun uzun inceledik. Su an P20 lite versiyonu en yakin oldugumuz telefon.

Kullanicilari ne derler? Onerir misiniz?

Ayrica Huawei TR basarili bir servis midir?

Tesekkurler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    P20lite esime aldik internetten almadik bayiden aldik. Benim telefonum lg g4 ve internetten paralel ithalatcidan aldim. Lg g4 un kronik bootloop ve ghostscreen arizalari var. Benim lg g4'um ikibucuk yillik hala tas gibi ama resmi distributor garantili magzadan alan yuzlerce g4 sahibi kronik sorunlardan muzdarip. İnternetten almakla alakali bi durum degil.

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    Huawei servis konusunda kötu degil onda sorun yok ama p20 lite fiyatinin telefonu kesinlikle degil o fiyat bandinda daha iyi rakipleri var ornegin zenfone 5 xiaomi mi6 xiaomi mi note3 nokia 8 samsung note fe arastirirsaniz hatta 2500 fiyat bandinda dahada iyi telefonlar alabilirsiniz hatta nokia 8 ve sony xz1 ilk olarak detayli inceleyin ikiside guzel ozellikleri olan telefonlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 23 Temmuz 2018; 0:19:58 >
    Tesekkur ederim.
    Xz1 tipi nedeniyle eledik. Nokia ya bakmadik.
    Sanirim zenfone 5, galaxy fe ve mi note 3 arasinda bir secim yapacagiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.