Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar wifi direkt (widi) ile ilgili sıkıntı yaşıyorum yardım edebilecek biri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geliştirici seçeneklerini aktif edin ve USB hata ayıklama modunu açın bağlantı probleminiz çözülür.

@HEKTOR-NG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oKsEAt -- 6 Temmuz 2018; 23:0:34 >
  • oKsEAt kullanıcısına yanıt
    Usb olanı yaptım

Ama geliştirici kısmını bulamadım. Tarif eder isin lütfen?

• HEKTOR-NG kullanıcısına yanıt
    ayarlar-telefon hakkinda - yazilim bilgileri - yapim numarasi yazan yeri art arda tikla siz artik bir gelistiricisiniz yazisini gorunce artik gizli olan gelistirici secenegin aktif olucak

• ya arkadaşlar biyerden bildirim gelince ekranı uyandır seçeneğini açtım. 2 gündür telefonda girmediğim ayar kalmadı ama o ayarı bulamadım. iptal edemiyorum. ayar aratıyorum gözüküyor tıklıyorum başka menü geliyor alakasız. allah rızası için şu ekranın uyanmamasını nasıl sağlarım bildirim geldiğinde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

ya arkadaşlar biyerden bildirim gelince ekranı uyandır seçeneğini açtım. 2 gündür telefonda girmediğim ayar kalmadı ama o ayarı bulamadım. iptal edemiyorum. ayar aratıyorum gözüküyor tıklıyorum başka menü geliyor alakasız. allah rızası için şu ekranın uyanmamasını nasıl sağlarım bildirim geldiğinde ?
    Uygulamalar ve Bildirimler

Bildirimler ve Durum çubuğu

Bildirimler Ekranı açar (Bildirim alındığında ekran açılır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: quasimodo32

Bir aylık kullanım sonrası bu telefonun benim alışkanlıklarım için uygun olmadığına kanaat getirdim.

Öncelikle yanlış anlaşılmasın, telefon kötü değil; tasarım olsun, materyali olsun, arayüzü olsun gayet kullanışlı lakin insan eski alışkanlıkları bırakamıyor ve devamlı arıyor, daha önce basit gelen bazı şeyler bir sürü para verip aldığınız yepyeni telefonda olmayışı rahatsız ediyor. LG sağolsun G6 veya V20 bulamadığım için mecburiyetten P20 Lite almıştım.

Bu telefona G3'den geçtim, ondan önce de G2 kullanmıştım.
    Öncelikle G3 hakikaten amiral gemisiymiş, amiral gemisinden lite model'e geçmek böyle bir şeymiş anlamış oldum.

Bana basitmiş gibi gelen ama bu telefonda bulamadığım bazı özellikler.
    *Akıllı ekran sayesinde yüzüm telefona dönük iken ekran kapanmıyordu
    *Titreşim ve Bildirim ses tonu ayarı vardı!
    *Alt düğme kombinasyonun yerini değiştirebiliyordum hatta ekleyebiliyordum, özellikle aşağı kaydırma tuşu benim en çok kullandığımmış
    *Basit bir el kapama hareketi ile fotoğraf çekebiliyordum
    *Çağrı geldiğinde hiç bir tuşa basmadan direkt kulağımı algılayıp cevap veriyordu
    *Çift tıklama ile ekran hem açılıyor hem de kapanıyordu (bunda sadece açılır, kapanmıyor)
    *Misafir modunu arayacağım aklıma gelmezdi
    *Telefonu sadece ters çevirerek telefonu susturabiliyordum

***yazmaya başladığımda sanki çok fark var gibi gelmişti ama ancak bunları hatırlayabildim.
    hocam bu "Telefonu sadece ters çevirerek telefonu susturabiliyordum" olayını ben de kullanırdım. telefonu alınca pek kurcayalamamıştım. şimdi "motion control" diye aratınca telefonda (veya "3 parmakla ekran görüntüsü al" seçeneğinin üst başlığında) 4 tane seçenek geliyor. onlara bakabilrisiniz; kulağa götürünce cevapla, iphonelardaki gibi telefonu kaldırınca ekranı uyandır vs...
    ayrıca bu alt düğmelerin yerleri de değiştirilebiliyor. "navigation bar" diye aratınca çıkıyor orası da.
    ben de "always display on" özelliğinin olmayışına üzüldüm.

• sawash35 kullanıcısına yanıt
    Bu sıralamaya göre çıkmıyor nedense. Bulamadım menülerinize farklımı?

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

Selam Arkadaşlar bende yeni mavisinden aldım. şöyle bir sıkıntım var hisuite i pc ye indirdim fakat bir türlü telefona bağlayamadım google playdada hisuite apk si yok bu ne menem iştir.

usb ile pc ye bağlandığımda aygıtın kendi depolamasını gösteriyor. ancak sd karta erişemiyorum.

bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok makbule geçer.

ayrıca bu cihazı beğenmeyen gidip kumla oynasın. parası önemli değil hertürlü tel. kullandım. bu cihaz bi harika. zaten tasarım ve renk olarak şahane. donanımda oyun hariç zaten yıllardır çoğu telefon yeterli durumda arayüzde iyiyse hiç sıkıntı olmuyor nedir bu donanım takıntısı millet ne doyumsuz olmuş yahu.

oyun hastası kişi gider adam gibi ps4 ünü alır. babalar gibi takılır benim gibi.
    ben bu sorunu şöyle çözdüm, hisuite'e bağlanma olayını:
    - telefon hakkında kısmına girip yapı numarasına art arda bikaç defa bastım "geliştirici ...." şeysi oldum.
    - sonra "geliştirici seçenekleri"nden"usb ayıklama olayını aktif" hale getirdim.
    - telefonu bağladım pc'ye.
    - gelen usb seçeneklerinden de "fotoğraf transferi veya dosya transferi"ni seçtim. hisuite uygun olarak çalıştı.

• heavyy H kullanıcısına yanıt
    hocam işte açmadan önce öyle bir yer vardı şimdi yok. telefona format attım sinirimden. açması kolayda kapatma yeri yok :=)
  • Merhabalar, bu cihaz bana hediye olarak geldi kutusunu açmadım. Aklıma takılan bir kaç soru var.
    Öncellikle telefonda hiç oyun oynamıyorum, sosyal medya, instagram için fotoğraf ve genel telefon kullanımı yapıyorum. Aklımda bu cihazı satıp zenfone 5 almak var tabi cihazı satacağım için değer kaybıyla vs. 200-250 lira kadar bir zararım oluyor. Zenfone 5in aklımı kurcalamasının nedeni, daha büyük ekran, daha iyi işlemci, kamera(Bundan emin değilim) ve daha uzun sarj süresi. Ancak dediğim gibi oyun oynamam günlük sosyal medya. Sizce bu zarara girmeye değer mi yoksa p20 lite ile devam mı etmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmett_cann

ben bu sorunu şöyle çözdüm, hisuite'e bağlanma olayını:
    - telefon hakkında kısmına girip yapı numarasına art arda bikaç defa bastım "geliştirici ...." şeysi oldum.
    - sonra "geliştirici seçenekleri"nden"usb ayıklama olayını aktif" hale getirdim.
    - telefonu bağladım pc'ye.
    - gelen usb seçeneklerinden de "fotoğraf transferi veya dosya transferi"ni seçtim. hisuite uygun olarak çalıştı.

Alıntıları Göster
    Bende derleme numarası olarak yazıyor kilit ekranı şifresini girince geliştiricisiniz dedi sanırım olacak yarın büro pc de deniyeceğim teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

Bende derleme numarası olarak yazıyor kilit ekranı şifresini girince geliştiricisiniz dedi sanırım olacak yarın büro pc de deniyeceğim teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    kolay gelsin hocam. ekran goruntusunu de atayim de buraya nolur nolmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmett_cann

kolay gelsin hocam. ekran goruntusunu de atayim de buraya nolur nolmaz.

Alıntıları Göster
    Eyvallah tamamdır bende burayı diyordum

Birde bizim telefonlarda aramalarda flaş bildirimi varımdır?

• Mavisi ile aranıza katıldım. Bakalım pişman edecekmi

• Uzun süre kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz? Telefonun kronik sorunları var mıdır?
  • ahmett_cann kullanıcısına yanıt
    Hay Allah razı olsun @ahmett_can, akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler, sıkıntımı yazmassan çare bulamayacaktık iyi oldu.
    **Hareketle Kontrol diye aratınca 4 seçenek çıkıyor, bana uyan "Cihazı kulağınıza götürmek" oldu.
    **Sistem altında - Sistem Gezintisi seçeneği sonrası Gezinti Çubuğundan aşağı kaydırma tuşunu da buldum.

Eski telefonumdan yani G3'ten üstün özellikleri de aklıma geldiğince sıralayayım.
    *Parmak izi okuyucu, hem sol hem de sağ işaret parmaklarım kayıtlı olduğundan sıkıntı çekmeden cihazı bir dokunuşla açabiliyorum.
    *Yüz tanıma, ilk aldığımda denemiştim gayet güzel çalışıyor, şimdilik parmak izi daha hoşuma gidiyor, bir de ayar değiştirince parmak izi bilgisi gider korkusu ile şimdilik elleşmiyorum.
    *Gülümse yakalama, kamera gülünce fotoğraf çekiyor, ara sıra aile eğlencesi bile yapıyoruz, gülen herkesi çekip eğleniyoruz.
    *Panorama, bayağı zorlanıyordum paralel çekim için, bu çihazda çizgili şerit yapmışlar gayet kolay.
    *Portre modu başlı başına muazzam bir buluş.
    *Çentik, bence gayet güzel bir işlev, ekranın büyümesi bir kenara simgelerin bu alana sıkıştırılması oldukça hoş olmuş.
    *18/9 ekran boyutu küçük gibi gelmişti ilk başta lakin tek elle kullanımı oldıkça kolaylaştıran güzel bir boyut.
    *En önemlisi, mavi rengi efsane, telefon görsellik açısından aşmış. (lakin arka kamera yuvaları dışa çıkıntılı, kılıfsız kullanım pek mümkün görünmüyor)
    *Emui, oldukça işlevsel ve sade Huawei arayüzü
    *Android Oreo, şimdilik en son versiyondayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quasimodo32 -- 10 Temmuz 2018; 17:37:30 >

• Cihazı güneşli havada kullanmak çok zor, bugün farklı bir cihazla karşılaştırdım, ciddi fark var arada.
  • Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorunum var biri aradığında telefonu kulağıma götürdüğüm zaman bazı kişilerin aramasını yanıtlıyor bazılarınınkini yanıtlamıyor sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucestel -- 10 Temmuz 2018; 19:44:11 >
  • sayin quasimodo32, kesinlikle burdan veya baska sekilde akkimizdakini buraya yazmazsak zorluk cekiyoruz, hele benim gibi ilk defa android kullanan birisi icin. (windows phone kullaniyodum onceden. bu ozelliklerin eksik oldugunu dusunup uzulmustum ben de)

ben hala "always display on" ozelliginin eksikligini cekiyorum :/

namre3kutuk hocama da katiliyorum. gunesli havada tam bi iskence. lumia 620yle hic problem olmazdi gunesli hava. telefon canavardi o konuda.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.