Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birincisi yaşadığım sorunu P20 Lite alanların %70-80'i yaşıyor neredeyse kronik bir sorun haline geldi P20 Lite hızlı şarj olmuyor yaz şikayet vardan görürsün kaç kişi sorun yaşamış, ama mesele bu değil ben zaten yaşadığım sorunu çözmüştüm telefonla da bir problemim yok arayüzü son derece akıcı,ön kamerası çok başarılı arka kamerası gündüz iyi gece çekimi kötü işlemcisi ve gpusu fiyatına göre oldukça yetersiz ama genel olarak iyi bir telefon mesele burda telefonu kötülemek değil bilgi kirliliğini düzeltmek diyorsun ki 1 saat 20 dakikada telefonu şarj ediyorum hadi kanıtla o zaman?

Ben Huawei müşteri hizmetleriyle görüştüğümde onlar bile en az 1 saat 50 dakika derken sen termik santralle mi şarj ediyorsun ki yarım saat kısa sürede şarj oluyor bu telefon ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Christian Lorenz kullanıcısına yanıt
    bencede arkadaş doğru söylüyor bende ilk aldigimda 2 saatte doluyordu iade ettim simdi tekrar aldim buda 2 saat civari doluyor müşteri hizmetleriyle bende konuştum 1 buçuk saat civari fullemesi lazim demişti ayrica arkadaş tek deil bi kac kişi daha var i saatte sarj eden bizimkiler sorunlu malesef bencede ispatlasa olur sarji sifirdan baslat ekran görüntüsü at bi yuzde 50 de bide yuzde 100de at bakalim ne kadar sürede sarj dolduruyor

• Merhaba arkadaşlar. Bugün ben de P20 lite aldım. şimdilik iki sorunum var yardımcı olur musunuz ?.
    1 - Ekran kilidi olarak şekil seçmiştim. Daha sonra kaldırmak istedim pin ayarlarında yok kısmını göremiyorum. sadece pin ya da şifre koyabiliyorum. Kilidi tamamen kaldıramıyorum.
    2 - İkincisi hafıza kartı taktım. Çalışan bir karttır. Ancak gözükmüyo. bunun da bir ayarı var mıdır ? Şimdiden teşekkür ederim
  • Tamam sorunlar çözüldü. Sadece son güncellemeyi yaptığımda çözüldü iki sorunum da.
  • Alttaki sanal navigasyon tuşlarını kapatıp iphoneX gibi parmak hareketleri ile kullanabiliyor muyuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar gündüz çektiğiniz fotoları paylaşabilir misiniz? Cihazın kamerası bana kötü geliyor açıkçası.

• namre3kutuk kullanıcısına yanıt
    Bunu söylemeye çekinen bir çok kişi olduğuna inanıyorum açıkça söylemek gerekirse kamera performansı berbat. Oh bee söyledim rahatladım

• Fanboy "ergen"lerin aksine cihazın gerçek kullanıcıları cihaz hakkında en dürüst yorumlarını tecrübe ederek yapıyorlar zaten daha fazla bir şey yazmaya gerek duymuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christian Lorenz

Fanboy "ergen"lerin aksine cihazın gerçek kullanıcıları cihaz hakkında en dürüst yorumlarını tecrübe ederek yapıyorlar zaten daha fazla bir şey yazmaya gerek duymuyorum.
    Kendi cihazım mı sorunlu diye düşündüm , demek ki kameradan memnun olmayan tek ben değilmişim.
  • Orta seviyeye göre yeter arkadaşlar bence üstteki pro alttaki hdr çekim.

• Arkadaşlar kafayı yicem ya önerebileceğiniz bir nano cam koruyucu var mı ? kılıf aldım yanında 6 liraya koruyucu cam diyordu eşşek kadar cam geldi ve kenarları oturmuyor boşluk kaldı çok kötü görünüyor. spigen nano cam mı alsam 60 tl ama. acil tavsiye lütfen teşekkürler :) bu arada spigen koruyucu kılıf var siyah silikon o da hoşuma gitti fakat o da 60 tl :)) acil olarak koruyucu cam ve koruyucu kılıf tavsiye edebilirmisiniz ?

bu arada benim telefonda sarj sıkıntısı yok. parmak izi okuyucusu cabuk kirleniyor galiba ya da benim parmakta sıkıntı var bazen zorlanıyorum açmakta..
  • arkadaşlar merhaba klavyeye bir türlü alışamadım google klavye tambu klavye denedim onlarla da yazamıyorum iphohe 7 plustan geçtim bu cihaza nolur yardım edin

• SwiftKey klavye

• umut_1981 kullanıcısına yanıt
    Swiftkeyden yakiniyorum zaten 😀

• onaralemdar O kullanıcısına yanıt
    Ben Fleksy kullanıyorum işlevsel ve estetik bir klavye bence, isterseniz deneyin GBoard deneyeyim Google üretimi falan dedim ama ı-ıh alışkanlık Fleksy'yi bırakamadım

• onaralemdar O kullanıcısına yanıt
    iphonedan geçtim bende.nefret ettigim ıkı sey var bırıncısı kesinlikle klavye nerdeyse ıkı ay olcak asla alışamıyorum.ıphone un klavyesinin o sadelıgını ve kolaylığını cok özlüyorum.denemedıgım klavye kalmadı ama alışamıyorum.

ıkıncısı ıse direkt gunesın altındaki ekran parlaklığı oldukça kotu
    ama onun dıısnda herseyınden cok memnunum özellikle sarjı harıka gıdıyor. ben kamerasını da sevdim. sonuçta fiyatına gore oldukça güzel kamera.
  • Kamera konusuna katılmıyorum, cihaz hiç de ucuz değil, bu fiyata bundan daha iyi çeken cihazlar var. Örneğin benim iPhone SE cihazım bundan daha iyiydi.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Neden ayar yapmayı bilelim amaç zaten hiç bir ayar yapmadan foto çekmek değil mi ?
    Eğer sıkıntı ayar yapmayı bilmemek ise diğer kullandığımız telefonlar neden ayar yapmadan daha başarılı sonuçlar veriyordu.

Bu telefona Htc10'dan geçtim. 2 sene öncenin amiral gemisi telefon. Ön,arka ayrım yapmadan söylüyorum.
    Htc 10 fersah fersah daha iyi çekim yapan bir telefondu. Farklı farklı sitelerdeki mod'lu çekimler açıkçası beni çok etkilemiyor. Ben kamera uygulamasını açtığımda gördüğüme inanırım.

Telefonu aldık diye bağnazca savunmanın manası yok. Kamera haricinde güzel telefon. Kamerası da fiyatı gibi orta seviye. Sonuç itibari ile ne kadar para o kadar köfte.
  • Bu konu başlığı için söylemiyorum...

Ancak bazı konularda bazı yerlerde telefonu öyle görmüyorlar ki şaşırıyorum ben başka telefon mu kullanıyorum...

Tamam üst segment değil ama o kadarda kötü değil..

Telefon hakkını gayet başarılı veriyor bence...

• Selam arkadaşlar, ben ögrenciyim.. p20 lite tasarımını beğendim almayı düşünüyorum, fakat bazı aklıma takılan sorular var.. benim ihtiyaclarım insta,twitter,wp sosyal medyayı aktif olarak kullanıyorum ve haftada bir de pubg oynarım anca, sorum şu acaba sosyal medyada gezinirken falan kasma donma gibi sorunum olur mu? son sorum ise instagramda story de video çekerken donarak mı çekiyor? deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.