Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam mesela 100% iken alip kullanmaya baslayinca, eger instagrama facebboka whatsappa girersem ilk yarim saatte 85-90% oluyor bataryam. sonrasinda zaten ben birakiyorum hizli eridi sarji diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    cok ilginc bendeki durum o zaman. bir sure daha devam edeyim bu sekilde.. olmadi garantiye veririm

• Arkadaslar nasil telefonlardan memnunmusumuz pazartesi kismet ya p20 lite yada xiaomi mi6 alicam herkese soruyorum ne yapayim diye sizce ne yapmaliyim :)l

• Arkadaşlar merhaba, mate 10 lite ve bu model arasında kaldım. Tasarım ve fiyat hariç ne gibi farklae var bu ikisi arasında? Hangisini önerirsiniz?

• merhaba arkadaslar bende bugun turkcel kontratlı 3 ayını turkcel vermek üzeri p20 lite alıcam cihazı kullanan arkadaslar ne gibi önerileriniz olur mavi rengini alıyorum sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum tesekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gumbet

merhaba arkadaslar bende bugun turkcel kontratlı 3 ayını turkcel vermek üzeri p20 lite alıcam cihazı kullanan arkadaslar ne gibi önerileriniz olur mavi rengini alıyorum sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum tesekkür ederim
    bende alma arefesindeyim bugün aynı sizin gibi mavi renk ama çok kararsızım mi6 ile bunda kafam gidip geliyor :)
  • Batarya sıkıntısından dolayı telefon arayışındayım, bu cihazın pil durumu nasıl acaba kullanan arkadaşlar screenshot atabilir mi?
  • 4.5g %30 ekran isigi ile full ekran acik nette gezerek 6saat test edildi tekrar tekrar tekrarlandi. 6 saatlik ekran suresi geldiginde %10-15 sarj kaliyor.

wifi acik degildi gps blut. vs acik degildi.

• alikara123 A kullanıcısına yanıt
    5 satte tam şarj oluyor :(

note edge kullanıcısıydım oda 3000mah üstelik onun şarj aleti 9v 1.67a p20 lite 9v 2a olmasına ragmen samsung 1 satte full şarj oluyordu telefonu aldıgımdan beri tek beni üzen aşırı geç şarj olması oldu

• gumbet G kullanıcısına yanıt
    bende gümbetten aldım cihazı vodafone bayiden tek sıkıntısı 5 satte tam şarj olması oldu geri kalan tüm özellikler tatmin edici

• quote:

Orijinalden alıntı: TRProGamer

5 satte tam şarj oluyor :(

note edge kullanıcısıydım oda 3000mah üstelik onun şarj aleti 9v 1.67a p20 lite 9v 2a olmasına ragmen samsung 1 satte full şarj oluyordu telefonu aldıgımdan beri tek beni üzen aşırı geç şarj olması oldu
    5 saat mi? Her seferinde? Ve hala servise yollamadınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

4.5g %30 ekran isigi ile full ekran acik nette gezerek 6saat test edildi tekrar tekrar tekrarlandi. 6 saatlik ekran suresi geldiginde %10-15 sarj kaliyor.

wifi acik degildi gps blut. vs acik degildi.
    Beklediğimden çok daha iyiymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    100 kere yazdim bi daha yazayim bu telefonda batarya problemi var kimininki olmasi gereken sekilde 1 saat 20 dakikada olurken 2 3 4 5 saattede dolan var benimkide 2 saati geciyodu kac kisi bundan şikayetçi senin gibi bi kac kişi daha var gerisi hep yavaş sarj oluyor

• Merhabalar

Xiaomi redmi note4'ü kızıma verdikten sonra bende vodafone kampanyasıyla aranıza katıldım.

Maximum 1.5 saatte telefonum şarj oluyor.
    Tam şarjdan sonra 5 saat gibi ekran süresi alıyorum.
    Tam günü rahat geçiriyor sıkıntı yapmıyor.
    Vodafone olduğu için volte özelliğide çalışıyor.
    1 haftalık kullanımda genel olarak memnunum..
  • Arkadaşlar P20 Lite var bende ve widgetlar bazen tepki vermiyor(not alma uygulaması widgeti) ya da kendini güncellemiyor(analog saat widgeti) nasıl çözebilirim bu sorunu?

• Merhaba arkadaşlar bende yeni aldım telefonu genel olarak beğendim ancak şöyle bir problemim var ekran parlaklığı otomatik kapalı olsa da bir uygulamaya girdiğimde parlaklık kendi kendine azalıyor ana sayfaya geldiğimde artıyor. Bunun bir ayarı falan varmı bildiğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 27 Haziran 2018; 12:21:44 >
  • parlaklik ayarlama yerindeki otomatik bölümünü iptal Et

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

• la1end38 L kullanıcısına yanıt
    Benim cihazda 1dk %1den daha cok sarj aliyor hizli sarj diye yaziyor 80_90 dk doluyor sizin cihazda sorun var anlaşılan bir kac sorum olacak

sarj aleti 5v 2.0a mı turbo sarj (vs yaziyor uzerinde)

Sarj olurken hizli sarj diyerek hazi cikiyormu

telefon ihracatci garantili vs mi

son guncellemeri vs kontrol ettinizmi

Son olarak bi format fabrika ayari dondurun yine sorun devam. Ederse servis.....

• Arakaslar kilit ekraninda mesaj namaz vakti vb tum. Bildirimleri goremiyorum içerik gizlendi diyor ayarlardan asla diyorum hic gostermiyor gizle diyorum. Tmm gizlendi diyor goster diyorum. Yine gizlendi diyor kafayi yicem baska herden ayari mi var cozumunu bulan varmi ben kilidi acmadna goreyim. Ona gore acarim. Acmam ekrani ya🙂😊

• Alikah03 kullanıcısına yanıt
    benim ilk aldigim cihazin kamera caminda sorun vardi ayipli diye iadeye gönderdim parasini aldim distribitör garantiliydi sarj cihazida quick sarj 5v 2 amper 9 v 2 amper hatta sarj aleti sorunluysa diye samsungun hizli sarji takmıştım oda ayni yarim saatte yuzde 40 50 arası sarj eden var benimki yüzde 25 sarj oluyodu dediğim gibi bu cihazlarda sorun var simdi aynisindan tekrar aldim onu deneyecem 2 saati aşmasında sorun etmeyecem umarim sıkıntı cikarmaz yine 1 ay iadesini bekleyemem

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.