Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lg g4 daha iyi f.1.8 diyafram acikligi var gece ve karanlik ortamlarda daha iyi optik imaj sabitleyicisi var ayrica renk spectrum sensorude bulunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei son 5 yılda kendini çok aştı. Eskisi gibi değil. Geçmişin köklü markalarına taş çıkaran parmak ısırtan telefonlar yapıyor. Parasına göre iyi bir telefon bence. Alınabilir. Şurda kısa bir inceleme yapmışlar.
  • Arkadaşlar ben p20 lite 1 aydır kullanıyorum, aldığımdan beri yavaş çalışıyor. Fotoğraflar uygulaması, İnternet gezintisi falan hepsi tekliyor sürekli. Eski 500 liralık telefonum daha hızlı çalışıyordu. Acaba bir bozukluğu mu var ne yapmak lazım.

• Eşim için bu cihazı düşünüyorum kendisi lg g4 kullanıyor 2.5 sene oldu artık anakart arızası vermeden elimden çıkarıp p20 lite almayı düşünüyorum ancak birde 2500e 10 günlük S8 var ikisi arasında kaldım p20'yi hem tasarım hem ekran olarak daha çok beğendim ama samsung kaliteside ayrı tabi ne tavsiye edersiniz?

• Huawei lerin samsungdan farki yok

• p20lite ile s8 i kiyaslayamassiniz. Huawei p20lite parasinin telefonu degil sadece tasarimi guzel esime aldim pisman oldum serviste telefon 15 gun oldu para iadesi bekliyorum hala 2000 tlye nokia 8 daha iyi bir telefon ondan yada 2400 tl zenfone 5 daha iyi bir secenek

• Arkadaşlar menüde ki uygulamaların yerlerini nasıl düzenleyebiliriz isteğimize göre bunlar harf sırasına göre dizilmiş

• Arkadaslar hizli sarj sorunu yuzunden servise verdigim cihazimin ucret iadesi onaylandi

• osti_07 O kullanıcısına yanıt
    Ezan vakti vs gibi alarmlı bir uygulamanız varsa ondan olabilir. Yada ajandaya kaydettiğiniz bir alarm vs de olabilir. Bende yaşamıştım böyle bir sorun. Saat dışında başka bir uygulama ile ilgiliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Orijinal temasını kullanıyorum. Demek bir problem var

• Powerbank kullanan var mı? Ben de tahminen 2500 - 3000 mAhlık bir powerbank var. iPhone 6 Plus'ı takıyorum, takır takır şarj ediyor, benim cihazımı 1.5 saatte %5 kadar şarj ediyor.
  • Bu telefonu almak isteyen arkadaslar paraniza yazik etmeyin ayni islemci safece 1 gb ram farki ile a101 den honor 9 lite alin aradaki 1000 tl farkida cebinizde kar kalir

• sawash35 kullanıcısına yanıt
    Tek seferde mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar neredeyse hiç oyun oynamıyorum. Kamera ve telefon akıcılığı önemli. Ayrıca düşünce de kırılmasın hemen. Bu telefonu almalı mıyım sizce? Çok acil telefon ihtiyacım var.

• aykut93 A kullanıcısına yanıt
    Ayni paraya daha iyi telefonlar var nokia 8 ,xiaomi mi note 3, zenfone 5 , mi6, gibi

• Arkadaşlar mesaj gelince yukarıda acılır pencere gibi birsey iniyor naaıl kapatabiliriz?

• İyi forumlar herkese. Yaklaşık 2 hafta oldu telefonu alalı. Kamerasında normal çekimlerde sorun yaşamadım ancak işim gereği bilgisayar ekranından foto çekip whatsapp üzerinden paylaşma ihtiyacı duyuyorum. Bu durumda aşağıdaki gibi bir bozulma oluyor. Bu normalmidir?

• beyazefe B kullanıcısına yanıt
    Monitörden monitöre fark oluyor. Benim laptop ekranında bozuk çekiyor deskropta iyi. Belki de ışık ile de ilgili olabilir.

• Bu sabah kalktığımda emui guncellemesi gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur455 -- 4 Ağustos 2018; 12:37:16 >
  • sawash35 kullanıcısına yanıt
    LG G6 fiyatı 1999 TL'ye düşmüş.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.