Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stronghammer61

O şekilde olmuyor sanırım fakat cihazı elinize aldığınızda uyandırma seçeneğini aktif ederek kullanabilirsiniz.

Ayarlar>Akıllı Yardım>Hareketle Kontrol>Cihazı elinize alarak kaldırmak>Cihazı uyandır

Hocam whatsapp tan mesaj geldiğinde bildirim ışığının yanmasını nasıl sağlayabiliriz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert263

quote:

Orijinalden alıntı: stronghammer61

O şekilde olmuyor sanırım fakat cihazı elinize aldığınızda uyandırma seçeneğini aktif ederek kullanabilirsiniz.

Ayarlar>Akıllı Yardım>Hareketle Kontrol>Cihazı elinize alarak kaldırmak>Cihazı uyandır

Hocam whatsapp tan mesaj geldiğinde bildirim ışığının yanmasını nasıl sağlayabiliriz ?

Alıntıları Göster
    Uygulamalar ve bildirimler>bildirimler ve durum çubuğu>Yanıp sönen bildirim ışığı

Aktifse yanması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesekkur ederim

• Merhaba. Ben yıllardır müzik çalar için jet audio player kullanıyorum. P20 de de kullanıyordum . en son silip tekrar yükledim uygulamayı ancak artık yüklenmiyor. hangi sürümünü denersem deneyim yüklenemedi hatası veriyor. programda sorun yok eminim. en son güncellemeden sonra oldu. acaba eski programdan bir kalıntı mı kaldı engelliyo. Ne yapmamı önerirsiniz. Başka player kullanamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_nanel_bol

Merhaba. Ben yıllardır müzik çalar için jet audio player kullanıyorum. P20 de de kullanıyordum . en son silip tekrar yükledim uygulamayı ancak artık yüklenmiyor. hangi sürümünü denersem deneyim yüklenemedi hatası veriyor. programda sorun yok eminim. en son güncellemeden sonra oldu. acaba eski programdan bir kalıntı mı kaldı engelliyo. Ne yapmamı önerirsiniz. Başka player kullanamıyorum.
    Eğer eski sürümün kalıntısından şüpheleniyorsanız, yüklemeyi recovery üzerinden cache temizleyerek bir daha deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 9 Ağustos 2018; 13:15:45 >
  • 3000 mAh pil kapasitesi var görünüyor ama pil, tam sarjda 12 saatte %15 e düştü sanırım pil ömrü zayıf.

• quote:

Orijinalden alıntı: piece.of.paper

Chrome ana sayfa butonu ayarlayamadım yok mu acaba?
    Çözümü bilen yok mu böle mi kullanıcaz?

• Telefon tam sarj olmuyor %100de 40dk dır takıldı sarj oluyor gibi

• Beyler kilit ekranında bildirim içeriği gizli onu nasıl açık yapabilirim?

• HEKTOR-NG kullanıcısına yanıt
    Yüz tanima kullaniyorsaniz oradan yapiliyor sanirim. Onceki mesajlarda yazilmisti cozumu.

• Twitchte tam ekran sıkıntısı yaşıyorum. Çözümünü bilen var mı?

• Genellikle kapalı ortam, parlaklık otomatik,% 55 e kadar wifi gerisi 4.5g

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

• HEKTOR-NG kullanıcısına yanıt
    Ayarlar - Güvenlik ve gizlilik - Yüz ile kilit açma - akıllı kilit ekran bildirimleri aktif.

Ben de ayrıca buradaki kaydırarak kilit açma kısmı da aktif. Bu yüzden yüz tanıma da direk ekran açılmıyor. Ben bu şekilde kullanıyorum. Yüzümü görünce gizli olan kısmı açılıyor

• Bende yeni kullanıyorum pil dayanıklı değil çabuk bitiyor, önceki Samsung a3 2017 modelde 2350mAh pil daha uzun süre gidiyordu aynı kullanımda, android tabanlı telefon ama Samsung menüsune alışkın biri olarak Huawein daha kendisini geliştirmesi lazım, uygulamalar ekranı yok, alttan kayar ekran yaparak başka bir sayfa açılmıyor mu bu telefonda ben bulamadım, kullanmadığım uygulamalari arka ekrana atamıyorum, hep ana ekranlarda.

• fasson kullanıcısına yanıt
    Sanırım ekran stilin standart.

Ayarlar--Ekran - başlangıç ekran stili - çekmece yi seçersen Samsung gibi olur

• buyukovs B kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim aynen oldu okadarda aradım ama anlamamışım, benim pil şarj oldu yazmıyor hep %100 de şarj olmaya devam ediyor gösteriyor acaba bu telefon böylemi

• Full parlaklık ve 4.5g kullanımı

• Bu cihaz ile nokia 8 arasında acilen bir karar vermem gerekiyor. Nokia tasarım hariç her açıdan üstün görünüyor. Ancak saf android olması ve huawei gibi göze hitap etmemesinden tam emin olamıyorum. Sizce bu cihaz hi-res hoparlör sesi , kamera gibi beklentileri karşılar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukovs

Ayarlar - Güvenlik ve gizlilik - Yüz ile kilit açma - akıllı kilit ekran bildirimleri aktif.

Ben de ayrıca buradaki kaydırarak kilit açma kısmı da aktif. Bu yüzden yüz tanıma da direk ekran açılmıyor. Ben bu şekilde kullanıyorum. Yüzümü görünce gizli olan kısmı açılıyor
    Malesef yüz tanıma bu telefonda stabil degil halbuki mate 10 proda çok çok iyi çalışıyordu bunda beceremediler.
  • Stabil olmayan neyi var hocam ? Ben sikintisiz kullaniyor hatta bazen sasiriyorum acilmaz dedigim durumlarda aciliyor kilit.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.