Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    soruna cevap buldun mu bilmem ama şu yardımcı olacaktır sanırım. ayarlar>akıllı kontrol>hareket ile kontrol>cihazı elime aldığımda>cihazı uyandır seçeneğini açarsan telefonu eline aldığında powera basmadan ekran yüzünü tanır.
  • MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    Hayır. Bendeki adaptörün üstünde de 5v-2a / 9v-2a Huawei Quick Charge yazıyor.
    Eşimde Mate 10 lite 'da var ayrıca. Resmini paylaştığınız adaptörle gelmişti o.
    Her ikisiyle de şarj ettim.. Quick Charge yazılı olan ciddi şekilde daha hızlı. Dün yaklaşık 1 saat civarında telefonu %5 ten %100 e getirdi..
  • İş yerinde general mobile telefon için quick şarj özellikli şarj aleti var bir arkadaşta,
    Bazen acil durumda p20 liteyi onunla şarj ediyorum,acayıp hızlı şarj ediyor.
    7-8 dk içinde yüzde 15 şarjı 50 ye çıkartıyor.
    Oda hızlı şarj ama onda 3 voltaj var.

Voltajlar:5V 3A-9V 2A-12V 1.6A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serar1453 -- 16 Ağustos 2018; 16:38:49 >
  • telefonu elden almak için en uygun yer neresi
  • Arkadaşlar merhaba, şarj sadece gun içinde mobil veri açık kalacak şekilde ne kadar gidiyor oyun oynayan biri değilim?
  • serar1453 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Sahibinden üzerinden almıştım cihazı. Demek ki yanlış şarj aleti yolladılar. Ama bilerek ama bilmeyerek. Bi irtibata geçeyim aldığım yer ile. Tekrar teşekkür ederim hocam...
  • raven1442 R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Sağolasın. Aldığım yer ile irtibata geçeceğim...
  • Android 9 güncellemesi sizce gelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar portre modunu aktiflestiriyorum bir goremiyorum yanlis mi yapiyorum acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffa -- 17 Ağustos 2018; 21:31:15 >
  • Öncelikle hepinize merhabalar ben yaklaşık 1 haftadır P20lite klein blue kullanıyorum fakat 1 gündür dosya yöneticisindeki kasaya doğru şifre girmeme rağmen girmiyor şifreyi unuttum dediğimde ise soruların cevabına yanlış diyor bunu nasıl düzeltebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

Arkadaşlar merhaba, şarj sadece gun içinde mobil veri açık kalacak şekilde ne kadar gidiyor oyun oynayan biri değilim?
    Ben genelde wifi ye bağlı olacak şekilde 24 saat hem wifi hem mobil ağ açık kullanıyorum. Ekran parlaklığı otomatik modda, beş buçuk saat civarı çıkıyor. Ben Clash Royale oynuyorum arada. Hiç oyun oynamayacağını ve wifi ye bağlanmayacağını düşünürsek ortalama sen de aynı süreyi alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: seffa

Taahhütlü cihaz aldığımda para iadesi nasıl oluyor acaba?
    Flu efektini açmadınız galiba.

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

• Full 4.5g parlaklık otomatik

• Tesekkurler hocam.

• Kilit ekranında saat hep sol altta bunun ayarı var mı baktım beceremedim, birde tüm uygulamalara ayrı mesaj sesi yapamıyorum hepsi aynı sesi çalıyor bildirim aldığında bununda ayarını yapamadım, yardim edebilecek arkadaşa şimdiden teşekkür ederim

• tesekkur ederim hocam sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

Arkadaşlar merhaba, şarj sadece gun içinde mobil veri açık kalacak şekilde ne kadar gidiyor oyun oynayan biri değilim?
    Forumlarda ve satış sitelerine pil süresi ile ilgili olumlu olumsuz bir çok yorum var. Öncelikle her telefonun pil süresinin kişiden kişiye değiştiğini unutmamak lazım.

Telefonu 2-3 gündür kullanıyorum. Tüm gün 4.5G mobil veri açık, 12 saat wifi açık. Telefonumda 1 tane bile oyun kurulu değil. Ancak 100 küsür tane uygulama var. Günde minimum 2-3 saat telefon görüşmesi yapıyorum. 2-3 saat civarında da uygulamalar ve chrome üzerinden internete giriyorum. İşim gereği günde 30-40 kare fotoğraf çekiyorum. Ayrıca gün içinde sürekli whatsapp kullanıyorum. Bu tempoda telefonu akşamdan akşama şarj ediyorum . Yani tek şarjla telefonu 24 saat kullanıyorum.

Bende ısınma donma ya şarjın kısa gitmesi gibi durumlar olmadı. Oyun performansını bilmediğim için yorum yapamıyorum . Ancak benim gibi oyun oynamayan kişilere tavsiye ederim.

• unnamedist U kullanıcısına yanıt
    Kullanım tarzımız neredeyse aynı bahsettiğiniz gibi sadece fotoğraf çekmiyorum 12-14 saat de %10 a düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fasson

Kullanım tarzımız neredeyse aynı bahsettiğiniz gibi sadece fotoğraf çekmiyorum 12-14 saat de %10 a düşüyor.
    Arka planda çalışacak uygulamaları azalttım ve belli senkronizasyonları kapattım. Belki bundan kaynaklı fark olabilir. Birde gece hiç bir şey yapmıyor telefon ondan dolayıda benimde 12-14 saat sayılabilir.
  • fasson kullanıcısına yanıt
    Kilit ekranındaki saatin konumunu değiştirmek için tema ayarlana göz atın.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.