Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seffa

Stabil olmayan neyi var hocam ? Ben sikintisiz kullaniyor hatta bazen sasiriyorum acilmaz dedigim durumlarda aciliyor kilit.
    çogunlukla yüz tanımlanamadı diyor. uyandırma seçeneginide seçtim yani mate 10 proda tel yüzümü algılafdıgı anda kilit açardı bunda olmuyor nedense
  • Anladim hocam. Bilemedim ben de anca gece yapiyor okadar da olur sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok memnun kaldığım mate10 lite a hanımın el koymasından ötürü p20 lite aldım geçenlerde..Bataryasının mate 10 lite a göre az daha düşük kapasiteli olması başta düşündürdü (bu konuda epey takıntılıyımdır) ama gayet güzel dayanıyor..diğeri gibi beni iki gün götürüyor. Özellikle bu telefonlara pil konusunda olumsuz yorum yazılması biraz enteresan. Üzerindeki işlemci bence gayet tasarruflu ve performansı yeterli..tabi burada bir parantez açayım oyun oynamıyorum. Yüz tanımayı kullanmıyorum ama parmak izi muazzam çalışıyor. Foto kalitesi bir telefon için bence harika. Pro modelini alanlar kusuruma bakmasın ama optiği Leica diye fazladan birkaç bin lira dökmenin anlamı yok. Sonuçta lensinin ve sensörün fiziksel ebatları belli. Burada temel fizik kuralları halen geçerli.. kazanım az oluyor. iyi performans için fazla ışık işlemelisiniz..bu da fiziksel olarak büyük sensör (megapixel değil) ve lens çapıyla ilgili.

• Çok memnun kaldığım mate10 lite a hanımın el koymasından ötürü p20 lite aldım geçenlerde..Bataryasının mate 10 lite a göre az daha düşük kapasiteli olması başta düşündürdü (bu konuda epey takıntılıyımdır) ama gayet güzel dayanıyor..diğeri gibi beni iki gün götürüyor. Özellikle bu telefonlara pil konusunda olumsuz yorum yazılması biraz enteresan. Üzerindeki işlemci bence gayet tasarruflu ve performansı yeterli..tabi burada bir parantez açayım oyun oynamıyorum. Yüz tanımayı kullanmıyorum ama parmak izi muazzam çalışıyor. Foto kalitesi bir telefon için bence harika. Pro modelini alanlar kusuruma bakmasın ama optiği Leica diye fazladan birkaç bin lira dökmenin anlamı yok. Sonuçta lensinin ve sensörün fiziksel ebatları belli. Burada temel fizik kuralları halen geçerli.. kazanım az oluyor. iyi performans için fazla ışık işlemelisiniz..bu da fiziksel olarak büyük sensör (megapixel değil) ve lens çapıyla ilgili.

• p20 lite arızalandı... Normaldir... Hiç bozulmayacak diye bir şey yok garanti bu yüzden var...

Ancak servis daha 2. günden diken diken etti...

Telefon ellerine ulaşmış mail geldi. Arıza takip formundan takip edeyim dedim.

Formun altına kocaman yazmışlar kasanın altında darbe, arka kapakta çizikler...
    Aldığım günden itibaren kılıf ile kullanıyorum düşmesi darbesi hiç yok.. Kargo ile yollarken şişme balonlu ambalaj ile yolldım ki ondan öncede telefonu sarmıştım...

Bakalım ne gelecek telefon...
  • Hizli sarj sorunu icin servise yolladigim p20 lite telefonumun ucret iadesi yapildi vodafonede taksitle 77×24=1848 tl almistim faturada 2180 yaziyordu iade 2200 tl oldu 😀 Bu arada kesinlikle parasini hakeden bir telefon degil sirf tasarimi pro modelinin aynisi diye 600 700 tl fark verilmez honor 7x in neredeyse aynisi, islemcisi 4gb ram vesaire.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 13 Ağustos 2018; 21:5:56 >
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle nokia 8 olmali biri amiral gemisi ,biri amiral gemisi gorunumlu orta seviye telefon ki muadili 1300 tl lik xiaomi mia1 dir ekran kasa orani disinda. Ayrica xiaomi mi note 3 de iyi bir tercih olabilir. Sony xz1 cok iyi bir alternatif fakat sebeke problemi olduguna dair sikayetler var.Hatta 200 tl fazla verip asus zenfone 5 alinir.

• Arkadaşlar sehir merkezindeyim hattım vodafone full çekiyor. daha yeni aldım telefonu.telefonun mobil verisi cok yavas 2 saatte bı programı indirmiyor ve cok agır nete giriyor neden acaba??

• quote:

Orijinalden alıntı: buyukovs

Ayarlar - Güvenlik ve gizlilik - Yüz ile kilit açma - akıllı kilit ekran bildirimleri aktif.

Ben de ayrıca buradaki kaydırarak kilit açma kısmı da aktif. Bu yüzden yüz tanıma da direk ekran açılmıyor. Ben bu şekilde kullanıyorum. Yüzümü görünce gizli olan kısmı açılıyor
    Hallettim teşekkürler

• oncelikle 4.5 g yazisini goruyomusun ve farkli bolgelerde denedinmi ayrica programi playstordanmi kuruyosun yoksa herhangi bir veb sayfasindan farkli bir programmi indiriyosun. Speed test yaptiinmi (internet hiz testi)

• quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

p20 lite arızalandı... Normaldir... Hiç bozulmayacak diye bir şey yok garanti bu yüzden var...

Ancak servis daha 2. günden diken diken etti...

Telefon ellerine ulaşmış mail geldi. Arıza takip formundan takip edeyim dedim.

Formun altına kocaman yazmışlar kasanın altında darbe, arka kapakta çizikler...
    Aldığım günden itibaren kılıf ile kullanıyorum düşmesi darbesi hiç yok.. Kargo ile yollarken şişme balonlu ambalaj ile yolldım ki ondan öncede telefonu sarmıştım...

Bakalım ne gelecek telefon...
    Daha önce kullandığım telefonların servislerinden tecrübelerim pek sevimli olmadığı için
    şimdide başıma neler gelecek diye beklerken "ahize" arızasından giden telefon değişerek yola çıktı..

şaşırdım ve memnun oldum. Zaten telefonu keyifle kullanıyordum bu tecrübe de pekiştirdi...

• Arkadaşlar P20 lite'nin orjinal şarj aleti bu mudur?

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

• MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    Evet hocam odur.
  • Fiyat artışlarını gördükten sonra Migrostan 2000 bin liraya siyah renk sipariş verdim. Umarım memnun kalırım.

Bu arada hala migrosta 2000 lira.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,şimdiye kadar hep amiral gemileri alırdım ama Pro lite özellikleri bana yeterli geldiğinden dün aldım.Baya hoş ve kullanışlı telefon geldi.Leica lens için 1000 TL fark vermek fazla geldi bana.İnşallah memnun kalırım.
  • seffa S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolasın

• Ben de garanti kapsamında hoparlör değişimi ve ücretli olarak metal çerçeve değişimi için servise gönderdim ama sonuç hiç umduğum gibi olmadı.

Metal çerçeve değişimi yaparken ekran ücreti de alıyorlarmış. Bu yüzden 520 lira fatura çıkardılar. Sağlam ekrana para vermek istemediğim için ücreti kabul etmedim. Ücreti kabul etmediğim için hoparlör değişimini de yapmadılar. Gerekçeleri de ya arızaların tamamı giderilir ya da cihaz hiç ellenmez. Tamam da çerçeveyi keyfi olarak değiştirecektik. Arızayla ilgisi yok ki.

Bir de ücretli tamirat yaptıktan sonra şirket prosedürleri gereği garanti devre dışı kalıyormuş. O zaman neden sana yaptırayım ki? Güvenilir bir telefoncuya yaptırsam daha karlıyım. Velhasıl kelam, servisten hiç memnun kalmadım. Hoparlör arızalı şekilde kullanmaya devam şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: MikaHakkinen

Arkadaşlar P20 lite'nin orjinal şarj aleti bu mudur?

Hocam.bir arkadaş budur demiş ama..

Benim p20 lite nin kutudan çıkan şarj aleti bu değil.

huawei quıck charge yazıyor.
    model HW059200EHQ
    ÇIKIŞ VOLTAJI OUTPUT:5V 2A OR 9V 2A

Yanı 5 ve 9 olarak 2 ayrı voltaj var.
    Zaten hızlı şarj için 2 voltaj olması lazım,yoksa hızlı şarj olmaz.
    Ara şarjlarda 15 dk da yüzde 30 şarj ediyor.
    0 dan 100'e 1 saat 45 dakikada çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serar1453 -- 16 Ağustos 2018; 11:12:59 >

• HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

Resmi ekledim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serar1453 -- 16 Ağustos 2018; 11:13:47 >
  • serar1453 kullanıcısına yanıt
    Yazilarda eksiklik varmos fark etmemisim hocam haklisiniz. Arkadasin yolladigi biraz farkli yazilari.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.