Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanlı Ay'ın fotoğrafını çeken varsa atabilir mi rica etsem? :)

Bir de kamerada OİS'in olmaması video performansını etkiliyor mu ne dersiniz? Sırf OİS yok diye almıyorum bu telefonu
  • fth3 kullanıcısına yanıt
    P20 lite cift hatli degil diye biliyorum. Size cift hat diye mi sattılar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet çift hat diye sattılar fakat sim yeri mevcut çift olarak kafam karıştı bayağı

• fth3 kullanıcısına yanıt
    Dedigin yer cift sim yuvasi degil biri hafiza karti biride simkart icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEKTOR-NG kullanıcısına yanıt
    Kardeş hangi telefondan geçtiğini bilmiyorum. Ben İphone 6 dan geçtiğimden ötürü kötü buldum. Bence pek stabil değil ve ios işletim sistemine göre çok kullanışsız.Bunun Android etkeni de var tabii ama 3-4 günlük kullanımıma göre konuşursam örneğin ana ekrana döndüğümde teklemeler olduğunu birkaç defa gördüm.

Çok uygulama yükleyen bir insan değilim.Sosyal medya,günlük kullanım ve banka uygulamalarım haricinde app yok. Pil çok güzel gidiyor dışarıda beni üzmüyor fakat şarj olma süresi epey bir uzun geldi bana.
  • Herkese merhabalar. Telefonu alalı 2 gün oldu ve dikkatimi çeken bir şey oldu benim cihazında alarm aktif olmadığı halde sağ üst köşede alarm işareti çıkıyor! Yeni güncelleme yüklemesi yaptım yine de gitmedi. Bu bir sorun mu acaba neyapmam gerekir?

• danny_walker kullanıcısına yanıt
    Güncelledikten sonra telefonunu sıfırlayıp tekrar kur.
  • TOLGAAYDGN T kullanıcısına yanıt
    Bu konuda çok acemiyim nasıl yapacağım onu acaba?

• Cihazınız açıksa kapatın ve birkaç saniye bekleyin.

Cihaz kapalı konumda iken Sesi Yükselt (Volume Up) + Güç Açma (Power) tuşuna basın ve cihaz logosu görünene kadar tuşlara basmayı bırakmayın.

Huawei logosu göründüğünde Güç Açma (Power) tuşuna basmayı bırakın ve bir süre bekleyin.

Kurtarma Modu (Recovery Mode) ekranı göründüğünde tüm tuşları bırakın.

Recovery ekranında Sesi Azalt (Volume Down) tuşu yardımıyla Wipe Data / Factory Reset seçeneği üzerine gelip Güç Açma (Power) tuşu ile seçin.

Wipe Data / Factory Reset menüsünde yine Sesi Azalt (Volume Down) tuşu yardımı ile Yes — Delete All User Dataseçeneği üzerine gelip Güç Açma (Power) tuşuna basın.

Cihaz verilerinin silinmesi ardından gelen ekranda Reboot System Now üzerinde Güç Açma(Power) tuşuna basın.

Cihazınız yeniden başladığında Huawei P20 Lite factory reset işlemi gerçekleşmiş olacaktır.

• Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar deniyorum hemen..

• quote:

Orijinalden alıntı: sawash35

Cihazınız açıksa kapatın ve birkaç saniye bekleyin.

Cihaz kapalı konumda iken Sesi Yükselt (Volume Up) + Güç Açma (Power) tuşuna basın ve cihaz logosu görünene kadar tuşlara basmayı bırakmayın.

Huawei logosu göründüğünde Güç Açma (Power) tuşuna basmayı bırakın ve bir süre bekleyin.

Kurtarma Modu (Recovery Mode) ekranı göründüğünde tüm tuşları bırakın.

Recovery ekranında Sesi Azalt (Volume Down) tuşu yardımıyla Wipe Data / Factory Reset seçeneği üzerine gelip Güç Açma (Power) tuşu ile seçin.

Wipe Data / Factory Reset menüsünde yine Sesi Azalt (Volume Down) tuşu yardımı ile Yes — Delete All User Dataseçeneği üzerine gelip Güç Açma (Power) tuşuna basın.

Cihaz verilerinin silinmesi ardından gelen ekranda Reboot System Now üzerinde Güç Açma(Power) tuşuna basın.

Cihazınız yeniden başladığında Huawei P20 Lite factory reset işlemi gerçekleşmiş olacaktır.
    Merhaba
    Bendede aynı sorun var tlf bir hafta olmadı daha alalı alarm işareti çıkıyor resetledim yine alarm işareti duruyor başka çözümü varmi

• osti_07 O kullanıcısına yanıt
    Eger sizin isteginiz ve ayarlamaniz disinda alarm calmiyorsa cok takilmayin bu olaya bence

• Arama kaydında tümünü seçip silme işlemi varmı acaba yoksa tek tek mi siliniyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ErenA.

Kardeş hangi telefondan geçtiğini bilmiyorum. Ben İphone 6 dan geçtiğimden ötürü kötü buldum. Bence pek stabil değil ve ios işletim sistemine göre çok kullanışsız.Bunun Android etkeni de var tabii ama 3-4 günlük kullanımıma göre konuşursam örneğin ana ekrana döndüğümde teklemeler olduğunu birkaç defa gördüm.

Çok uygulama yükleyen bir insan değilim.Sosyal medya,günlük kullanım ve banka uygulamalarım haricinde app yok. Pil çok güzel gidiyor dışarıda beni üzmüyor fakat şarj olma süresi epey bir uzun geldi bana.
    Yani kullanıcıya göre değişir diye düşünüyorum yoksa iphone dan geçiş yaptım bu telefona bir sıkıntı yaşamadım ikisinde de. Merhaba yanlız iphone un ekranı sağa kaydırdığında o geri alma özelliğini çok arıyorum keşke bunada koysalar

• quote:

Orijinalden alıntı: danny_walker

Herkese merhabalar. Telefonu alalı 2 gün oldu ve dikkatimi çeken bir şey oldu benim cihazında alarm aktif olmadığı halde sağ üst köşede alarm işareti çıkıyor! Yeni güncelleme yüklemesi yaptım yine de gitmedi. Bu bir sorun mu acaba neyapmam gerekir?
    Bunu düşündüğünüzü tahmin ediyorum ama yine de aklıma gelmişken, hiç tek sefer çalmak üzere alarm kurup çaldıktan sonra alarmı kapatmayı denediniz mi?
    Tümünü secip silme de var tek tek isaretleyip silme de.

• Tümünü seçip silme işlemini yapamadım nasıl bir yol izlemem gerek acaba yardımcı olursanız sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

Bunu düşündüğünüzü tahmin ediyorum ama yine de aklıma gelmişken, hiç tek sefer çalmak üzere alarm kurup çaldıktan sonra alarmı kapatmayı denediniz mi?

Alıntıları Göster
    Dediğiniz düzeni ben denedim alarm işareti yine çıkıyor
    Arama kaydinda altta "Telefon Sil Diğer" diye uc simge var oradan SİL e tiklayinca tumunu sec çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 5 Ağustos 2018; 16:25:14 >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Belki bilgisi olan vardır..

P20 Lite ile LG G4 kamera farkı hakkında bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.