Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 9 güncellemesi yükleyen arkadaşlar tavsiye ediyormusunuz?güncelleyelimmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim cihazımda Huawei Türkiye garantili. ayarlar içerisinde kontrol ettiğimde gelmemiş olarak görünüyor. Hicare uygulaması üzerinden android 9 güncellemesi gelmiş. akşam kuracağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TNCC -- 12 Haziran 2019; 17:8:33 >
  • sinanyigit1975 kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ederim 1 haftadır kullanıyorum cihaz seri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncellemeden sonra hard reset attınız mı? Gerekli mi?

• Android 9'a ota'dan güncelledim ama telefonda takılmalar, kasılmalar başladı. Neyi yanlış yaptım acaba? Gördüğüm kadarıyla bu sorunu yaşayan olmamış.

• hbasdereli70 kullanıcısına yanıt
    Bende de var aynı durum

• Vatandan alınma cihazıma HiCare üzerinden güncelleme geldiği uyarısı aldım.Boyutu 3.32gb.Türkiye cihazları HiCare üstünden kontrol etsinler.

• hp_anka H kullanıcısına yanıt
    Sıfırlayın cihazları arkadaşlar kasma donma kalmıyor sifirlayinca

• HiCare uzerinden update yaptım ve istedigim en büyük ozellik sonunda gelmiş (cihaz sessizdeyken artik gelen bildirimler muzigin sesini kismiyor,hem mesajlasip hemde sorunsuz müzik dinleyebilecegim sonunda),dikkat ceken diger bir guzellik ise kulaklik ses cikislari daha yuksek geldi daha dogal bass ve tizler daha iyi ,kurcaladikca daha da guzel yanlari cikar umarim

• Dun guncelledim dise degen pek bir yenilik goremedim simdilik. Default temada simgeler buyumus dandik telefon hissiyati veriyor.

• dün akşam bende güncelleme yaptım. göze çarpan ufak tefen değişiklikler mevcut. kasılmalar var sanırım sıfırlamak gerekecek. en radikal değişiklik kamera arayüzünde olmuş kullanımı tamamen değiştirmişler kanımca.
  • Güncelleme yapmadan önce mi sıfırlayalım yoksa yaptıktan sonra mı? Fark eder mi

• Oroborus kullanıcısına yanıt
    Yaptıktan sonra sıfırla daha etkili olacaktır

• evet ufak çaplı kasilmalar mevcut,ram kullanimi artmis durumda,emui8 de iken bostaki ram 2.40 larda iken simdi 1.80 üzerine çıkmıyor,format atmaya da gocunuyorun

• Hicare 'den baktım hala güncelleme gözükmüyor.

• Arkadaşlar android 8'e nasıl dönüş yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasdereli70 -- 14 Haziran 2019; 7:22:35 >
    Dlload yöntemiyle dönebilirsiniz. Neden istiyorsunuz ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: seffa

Dlload yöntemiyle dönebilirsiniz. Neden istiyorsunuz ki?
    Telefonda rahatsız edici takılmalar başladı hocam. Bahsettiğiniz yöntem için link falan var mı?

• Bende gayet akıcı ve düzgün çalışıyor. Tek sıkıntım neden android 9 daki alt tuş takımını getirmediler.

Hocam büyük güncelleme geldi sıfırladınız mı telefona? 8 yükleyince zaten sıfırlanacak. 8 den daha akıcı hale geldi telefon.
    https://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/huawei-p20-lite/how-to/root-how-to-install-update-t3841557/amp/ burada anlatılıyor ama bence sıfırlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffa -- 14 Haziran 2019; 14:50:37 >
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.