Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olmaz mı Huawei genel 1 seneyi geçti kuralı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taha0194 kullanıcısına yanıt
    Ota neden gelmiyor peki? Üzerine güncelleme geliyor mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pardon yanlış anlaşıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akif4128 -- 5 Haziran 2019; 14:8:58 >
  • Android 9.0 Pie TR Cihazlarına dağıtılmaya başlandı. Hayırlı olsun
    HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

• BVBLİFE kullanıcısına yanıt
    Hani bizde yok

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

• recepix kullanıcısına yanıt
    Kademeli diyor zaten bekleyeceğiz.

• akif4128 A kullanıcısına yanıt
    Bunu yuklersek normal güncelleme gelmiş gibi mi oluyor güncelleme vs normal mi deva edecek ?

• Hemen yüklemeyin bence. Samsung telefonlarda filan google play filan kaybolmuş. Halbuki bizim telefonlara olması gerekiyordu

• seffa S kullanıcısına yanıt
    Evet hiçbir sorun yok bazı modellere 1-2 haftayı bulur gelmesi. Ben yükledim hiçbir sorun yok. Karar sizin ya bekleyin ya da beklemeyin

• Arkadaşlar silinen bir uygulamanın kalıntılarını da nasıl temizleyebilirim?

Sen bisi yapmadan güncelleme kendisi mi geldi modelin lx1 mi

• Özkan Karaçam Ö kullanıcısına yanıt
    Yok üst mesajlarıma bakın hocam.
    ANE-LX1 C432 MODEL

• quote:

Orijinalden alıntı: akif4128

Öncelikle herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar...
    Gelelim emui 9 a bu beta değil official stock sürüm sadece bizim cihazlara gelmesi uzun sürer biraz.
    1-https://androidhost.ru/2AVi burdaki dosyayı indiriyorsunuz.
    2- İndirilen dosyayı rardan çıkarın içindeki dload dosyasını sd kartınızın ana dizinine kopyalayın
    3- Ardından arama menüsüne *#*#2846579#*#* yazın. Çıkan menüde software upgrade ve memory cart upgrade seçin ve arkanıza yaslanın hepsi bu korkmayın bir sorun çıkmaz.
    Kusura bakmayın telefondan yazıyorum malum bayram turundayız.
    Romsuz Telefonlar İçin dimi bu ben rom kullanmadım daha onu kurmayı düşünüyorum ama ?

Gözle görülür ne gibi değişiklikler var oyun falan pubg yada kamera gibi

• Android 9 ve emui 9 güncellemesini kendim yaptım. Sakın benim yaptığım hataya düşmeyin. Önceki güncellemelerde olacağını varsayarak yükledim ve telefon sıfırlandı. Tek üzüldüğüm yedek olarak ayırdığım fotoğrafları pc ye yüklemeden bu güncellemeyi yapmak oldu. Şimdi gelen değişiklikler kısaca, kamera arayüzü p20 pro gibi olmuş. Galeri görünümü değişmiş. Benim hoşuma gitmedi. Telefonda bariz hızlanma var. Şarj konusunda birşey diyemiyorum. Biraz kullanmak lazım. Parmak izini 8.0 daki gibi her programa atayamıyorsunuz. Ayarlarla ilgili birkaç değişiklik var. Benim görüşlerim bunlar. İyi forumlar.
  • Bugün Huawei P20 Lite ithalatçı garantili cihazımı elden çıkarttım. Şunu anlamış oldum ki ithalatçı garantili cihaz bazı durumlar dışında kesinlikle alınmaz. Cihazı aldığım günden bu yana 50 Mb lık hata güncelleştirmesi dışında bir güncelleme geldiğini görmedim burada arkadaşlara gelen güncellemelerin yarısı bile gelmedi kesinlikle. Cihazı Migrostan almıştım, siz almayı düşünen arkadaşlarada en azından Huawei için kesinlikle ithalatçı garanti önermiyorum benim cihaz Delta servis garantiliydi daha önce bu servis garantisinde birçok ürün aldım mağdur olmadım ancak bu servis bu cihazı Rusyadan temin etmiş dolayısıyla Türkiye cihazlarında çoğu özellik bu cihazda yok bunuda sonradan anlamış oldum bir akrabamda benden görüp almış bu cihazı kurulumunda yardımcı olurmusun dedi anca öyle anladım farklılık olduğunu kesinlikle tek farklılık sürüm numaraları değil bariz cihaz performansı bile fark ediyor. Samsung'a geri dönüş yaptım ve yeni A Serisi bir cihaz aldım bu durum Huawei kötü demek değil tabiki almayı düşünen arkadaşlarada şiddetle tavsiye edeceğim bir cihaz ama asla ithalatçı garantili almayın üstelik arada sadece 150-200 lira oynuyor Son pişmanlık fayda etmiyor tabiki. Kullanan arkadaşlara kazasız belasız sıkıntısız kullanımlar diliyorum, yeni alan arkadaşlarımada hayırlı uğurlu olsun onlarda kazasız belasız kullanırlar inşallah. Bundan sonraki süreçte artık bu konuda değiliz kendinize iyi bakın Allaha emanet.

• Ghizules kullanıcısına yanıt
    Bende ithalat aldim ama pişman oldum işin açıkçası..

• Bir konuda karar veremedim. Siz deneyimli kullanıcıların yardımı gerekiyor. 5 yıldır Z2 kullanıyorum hala batarya ve aşırı ısınma dışında canavar gibi çalışıyor, kardeşime vereceğim telefonu ama yeni bir telefon almam lazım.
    P20 lite-P smart- Mate20 lite -Note 5- Redmi not 6 veya 7 arasında kaldım.
    Huawei telefonların güncelleme sıkıntısı bildiğiniz gibi google tarafından açıkcası benim için çok önemli değil halen z2 de 5.1 sürümü kullanıyorum mesela.
    Alacağım telefondan; şarjı çabuk doldursun, resimlerimi iyi çeksin, hızlı olsun, beni yarı yolda bırakmasın ve en az 2-3 yıl kullanayım istiyorum.
    Bu telefonlardan hangisini tavsiye esersiniz. Veya bunların dışında bunu da kullanabilirsin diyeceğiniz bir telefon var mıdır. Bütcem maximum 2.000 Tl.
    Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tb_fb

Bir konuda karar veremedim. Siz deneyimli kullanıcıların yardımı gerekiyor. 5 yıldır Z2 kullanıyorum hala batarya ve aşırı ısınma dışında canavar gibi çalışıyor, kardeşime vereceğim telefonu ama yeni bir telefon almam lazım.
    P20 lite-P smart- Mate20 lite -Note 5- Redmi not 6 veya 7 arasında kaldım.
    Huawei telefonların güncelleme sıkıntısı bildiğiniz gibi google tarafından açıkcası benim için çok önemli değil halen z2 de 5.1 sürümü kullanıyorum mesela.
    Alacağım telefondan; şarjı çabuk doldursun, resimlerimi iyi çeksin, hızlı olsun, beni yarı yolda bırakmasın ve en az 2-3 yıl kullanayım istiyorum.
    Bu telefonlardan hangisini tavsiye esersiniz. Veya bunların dışında bunu da kullanabilirsin diyeceğiniz bir telefon var mıdır. Bütcem maximum 2.000 Tl.
    Şimdiden teşekkürler.
    P20 Lite kullanmış birisi olarak bilgim dahilinde yanıtlamaya çalışayım. Mevcuttaki cihazlar güncelleme almaya devam edecekler, bu cihazlar için Google'a peşinen lisans ücretleri Huawei tarafından ödendi dolayısı ile Google'ın ben artık bu cihazlara güncelleme vermiyorum deme gibi bir hakkı yok ancak bu süreç içerisinde Huawei nin piyasaya yeni çıkartacağı cihazlar için bir yaptırım uygulayabilir ama üçüncü parti uygulamalar Whatsapp Instagram tutupta ben Huawei cihazlar için desteğimi sonlandırıyorum der ise durumlar değişir fakat bunuda göz önüne alamazlar diye düşünmekteyim büyük bir kullanıcı kaybı olur kendileri açısından. Bunun yanında Huawei kesinlikle alınır bir cihaz alınmaz değil ancak kesinlikle ithalatçı garantili almayın cihaza güncelleme geldiği yok hangi ülkeden ithal edildi ise o ülkeye güncelleme gelmesini bekliyorsunuz ayrıca Türkiyedeki cihazlardan çok farklılar hem donanım hemde stabilite açısından bariz bunu iki farklı sürüm cihazı elinize alıp incelediğinizde görüyorsunuz zaten. Alacaksanız kesinlikle P20 Lite'ı öneririm sizlere ancak bizler gibi hata yapıp kesinlikle ithalatçı garantili almayın. İthalatçı garantili cihaz kesinlikle alınmazmış bunu öğrenmiş oldum ben. Uygun bir fiyata internetten veya herhangi bir teknoloji marketten uyguna Huawei Türkiye garantili bir P20 Lite bulursanız kaçırmayın derim. Xiaomi cihazlarda iyidir ancak ithalatçı garantili olarak satışı yapılmakta ülkemize henüz tam anlamıyla giriş yapabilmiş değil ve yarın bir gün bizler gibi sorun yaşadığınızda belki muhattap dahi bulamayabilirsiniz cihaz alımında bunlarda önem arz eden konular ben 150-200 lira daha az vereceğim diye işin aslı mahallenin akıllısı bir benim ya aldık ithalatçı cihazı, oturduk aşağı yaşadığım tecrübe kulağınıza küpe olsun diye yazıyorum ki aynı hatalara aman deyim düşmeyin işin özü P20 Lite sizi epey götürür, idare eder hele oyun oynayan birisi değilseniz ben 2-3 gün şarjı götürdüğümü biliyorum ayrıca hızlı şarj desteğine sahip ve kutu içerisinden çıkan adaptörde bu görevi yerine getiriyor alırsanız pişmanlık yaşamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghizules -- 7 Haziran 2019; 18:57:49 >

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.