Şimdi Ara

Huawei P20'nin üçlü kamerasını açığa çıkaran resmi teaser videoları yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 27 Mart'ta tanıtılması beklenen Huawei P20'nin üçlü kamera sistemini açığa çıkaran resmi teaser videoları yayınlandı. Her iki videoda da telefonun bir fotoğraf makinesi olarak kullanıldığını görüyoruz.

Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!
    İlk video, Huawei P20'nin daha parlak fotoğraflar sunacağını, ikincisinin ise daha yakından görmenizi sağlayacağını ortaya koymuş durumda. Dolayısıyla üç kamera lensinden biri dijital yakınlaştırma (zoom) için yüksek piksel sayısı sunarken, bir diğeri daha fazla ışık alabilmesi için düşük bir diyafram değerine sahip olacak gibi görünüyor.

Akıllı telefon minimum çerçeve oranı ve uçtan uca uzanan 5.84 inç büyüklüğünde çentikli ekranla gelecek. Huawei P20'nin görünüşe göre P20, P20 Lite ve P20 Pro olmak üzere toplam üç farklı varyantı olacak. Her modelin birbirinden güzel renk seçenekleriyle geleceğini belirtelim.

Fiyat etiketleri de belli oldu

Sızan görüntülere bakılırsa standart P20 Siyah, Mavi ve Pembe-Altın renkte olacak. P20 Lite ise Siyah, Mavi ve Pembe renklerle piyasaya sürülecek. P20 Pro'yu ise tüketiciler Siyah, Mavi ve Alacakaranlık tonlardan birini seçerek satın alabilecekler.

En merak edilen konulardan birisi de yeni akıllı telefonların ne kadara mal olacağı. P20'nin 845 dolar civarında bir fiyatla satışa sunulması bekleniyor. P20 Lite 460 dolar fiyat etiketi taşırken üç kameralı P20 Pro modeli ise 1.120 dolara müşterilere sunulacak. Daha fazla bilgiye sahip olmak için 27 Mart tarihine kadar beklememiz gerekiyor.

• 3 kamera + çentik. alınmayacaklar markalar listesine eklendi huawei.

2 kamera aptallık, 3 kamera daha da aptallık.
  • 1120X3.80= 4256 gerisini siz düşünün ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen mate pro gibi bir cihazı yapan firmasın, senin ne işin var çentikle mentikle..
    Ayrıca fiyat baya yüksek, ülkemizde baya pahalı olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1120 dolar ne vergiler dahil ve kanada doları olduğunu bile varsaysak aşırı pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P20 Pro bu fiyat ise, Mate 20 Pro kim bilir kaça çıkacak.

• Kirin kullandığı müddetçe tercih etmeyi düşünmüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hem çentik hem de şarjı deli gibi sömüren kirin işlemci. Huawei de bozdu.

• Kaç kamera koyacağı pek önemli değil. Hakkını versin 3 de koysun 4 de. Asıl sorun deklanşör tuşu olmalı artık. 3.5mm kulaklık girişinden de vazgeçilmemeli.

• Guest Account kullanıcısına yanıt
    2 kamera neye göre aptallık??
    telefon sensörleri ve lensleri asla ama asla dslr seviyesine gelemez. çünkü daha büyük sensör ve lens için çok büyük alan gerekli.
    ancak 2 kamera (veya 3 kamera) ile dslr makineleri simüle edebilirler.
    asıl tek kamera aptallık bana göre. ucuz telefon için tek kamera olabilir ama pahalı telefonlar için çift kamera şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

2 kamera neye göre aptallık??
    telefon sensörleri ve lensleri asla ama asla dslr seviyesine gelemez. çünkü daha büyük sensör ve lens için çok büyük alan gerekli.
    ancak 2 kamera (veya 3 kamera) ile dslr makineleri simüle edebilirler.
    asıl tek kamera aptallık bana göre. ucuz telefon için tek kamera olabilir ama pahalı telefonlar için çift kamera şart.

nokia bundan yıllar önce 1 inç sensörlü telefon yaptı. 2 kamera olayı tamamen bilinçsiz tüketiciyi hedefleyerek çıkmış bir şey. 2018 deyiz 1 inç sensörlü telefon hala yapılamıyor.hadi o olmadı ince bi kasada git o zaman 1/1.7 lik yap. bunu da yapmıyorlar. çünkü çöp kalitesinde 1/3 lük 1/4 lük 2. kamera koymak daha ucuz. hem de 2 kameralı telefon olmuş oluyo. günümüzde peki en iyi fotoğrafı kim çekiyor? tek kameralı pixel 2

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    Kin işlemciler gayet iyi aslında neden bunu dediğinizi anlamadım? Elbetteki kendi işlemcisini kullanacak.
  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de pureview tarzı bi telefon isterim lakin öyle büyük sensör olunca telefon da hayvan gibi kalın oluyor. şuan kimse istemez. o yüzden de üreticiler yapmaz.
    en iyi kamera pixel 2 mi? neye göre kime göre?? ben o incelemelere kesinlikle katılmıyorum. dslr tarzı foto çekmek için 2 kamera şart. yazılım ile olmuyor. zaten 2 kamera ve dslr arasındaki fark bile elli oluyor ki yazılım çok bariz belli oluyor.
    bende mi6 var. kimse mi6'nın kamerasını beğenmez ama mükemmel fotoğraflar çekebiliyorum.
    bu arada nokia 808'in sensörü 1/1.2 inch, lumia 1020'nin 1/1.5 inch. keşke 1" sensörlü bi telefon olsa. gerçek anlamda foto makinesi gibi olur.
  • yaw bu çirkin çentik nekadar yayıldı :S

• Enerji verimliliği açısından iyi değiller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1120 dolara telefon satmak senin ne haddine eyyyy Huawei?satış sayılarında Apple'ı geçti diye fiyatta da geçebileceğini sanıyor galiba.

• Kamera konusunda Huawei den daha iyi bir cihaz yok.
  • bazı şeylere illet oluyorum öncelikle note serisi telefon ekranlarında niye kavis var ekranda kavis hiçbir halta yaramıyor üstüne kalemle not alırken eziyet telefonu tutucam diye takla atıyorum. 2.si çentik ne ya? varsın olmasın yamalı don gibi gözüküyor ekran.

• güzel ALET ben çok begendim. bende ergen esprisi yapim ben bunun ilerisini görebiliyorum çift çentik altan üsten sonra dört çentik ekranın her tarafında

• ben çinli telefon imalatcısı olsam bu fikrimi ÇALACAKLAR çift çentik atarım öyle bir sükse olurki ikinci çentiğede kamera 40 mp sel selfie modu ve parmak izi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.