Şimdi Ara

Huawei P20 Pro Yapı Kredi Uygulaması Sorunu ve Diğer Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 2 haftadır kullandığım Huawei P20 Pro cihazımda yaşadığım bir kaç sorunu yazmak istiyorum. Çözümlerini bilen veya yaşayan var ise paylaşabilir mi?

- En başta Yapı Kredi Mobil çalışmıyor. Çok sinir bozucu. Açılınca beyaz ekran geliyor ve hemen kapanıyor.

- Foto çekimi gerçekten çok başarılı ama pro moduna alıp 40mp'lik foto çekemiyorsunuz. Telefon pro moduna 40mp foto çekmiyor. Çekmiş gibi ses çıkıyor ama sonuçta foto çekmemiş oluyor.

- Arka planda sürekli bi uygulama çalışıyor. Create log yazıyor. Ok deyince creating log, please wait diyor. Sonra tekrar başa dönüyor create log yazıyor. Ama ne işe yaradığı ne uygulaması olduğu belli değil. üzerine basınca birşey açılmıyor. Bildirimleri kapatılamıyor. Sürekli açık ve rahatsız edici.

- Klavyedeki tavsiyeler kapatılamıyor. Gerçi yavaş yavaş alışmaya başladım ama kapatılsa iyi olurdu.

- Ayarlardan telefon hakkında kısmına gelince bilgiler hep yanlış. Android sürümü 5.1 yazıyor. Bellek 2Gb, ekran çözünürlüğü 1920x1080 yazıyor. Bu nasıl bir saçmalık anlayamadım.

Huawei P20 Pro Yapı Kredi Uygulaması Sorunu ve Diğer Sorunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prolambo -- 19 Kasım 2018; 22:29:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.