Şimdi Ara

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.513
Cevap
103
Favori
662.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu uygulamayı hangi geliştirici yazmışsa ellerine sağlık. Ailemdeki tüm Android cihazların Bloatware yazılımlarını çatır çutur devre dışı bıraktı 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onur5545 kullanıcısına yanıt

Oyle gercekten, baya ise yariyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla Nikola kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam ilaç gibi gelecek :)

• QapriCe Q kullanıcısına yanıt

arkadaşlar p30 pro cihazımı satıp iphone 11 e geçtim, biraz alışma sürecindeyim ama ciddi bir güven hissettiriyor ios. ilk iphone tecrübem olduğu için tereddütlerim vardı açıkcası ama şu an keyfim çok yerinde. batarya konusunda 8 9 saat ekran süreleri alıyorum telefon elimden düşmüyor. diğer özelliklere gelecek olursak, 50 x zoom u sadece birine bak 50x zoom yapıyo bu telefon demek için kullanılır. başka ne için kullanılacak. tamamen gövde gösterisi. ama ana kamera kalitesi olarak p30 pro daha iyiydi. fakat ayrı ayrı durduklarında her ikisi de gayet tatmin edici sonuçlar çıkarıyor. ekran konusuna gelince p30 pro amoled idi bu ise retina ips lcd ekran. ama öyle abartılacak bir fark yok. ayrıca şöyle bir durum da var ben iphone 11 i 8250 liraya ikinci el aldım. bir yıl sonra 8 bin liradan aşağı satmam. ama android telefonlarda malesef düşüyor fiyat. merak ettiğiniz birşey olursa yanıtlayabilirim

• Tesla Nikola kullanıcısına yanıt

Bende bu program ile ai search uygulamasını kaldırdım çok iyi oldu :)

• P30 bataryayı nereden değiştirebilirim. Cihazın garantisi bitmiş bir de ne kadar ücreti olur

• netmaster1903 N kullanıcısına yanıt
    Destek uygulaması üzerinden pil kampanyasına katılıp 200 liraya yetkili serviste halledebilirsiniz. Ama acele edin. Stokları az. Normalde 400 lira.

Teşekkür ederim ödemeyi yaptım haftaiçi götürüp değiştireceğim

Destek uygulamasından ödeme yaptım istediğim servise götürüp yaptırabilir miyim

• netmaster1903 N kullanıcısına yanıt
    Hangi servislerin bu kampanyaya katıldığı yazıyor hocam orada. Şu an hatırlamıyorum. Ama istanbul Merter, Ankara kızılay kesin vardı diye hatırlıyorum.

• Son güncelleme sonrası 4.5g de gözle görünür bağlanma sorunu var. 3g de hiçbir sıkıntı olmuyor aynı sorunu yaşayan varmı

• ercu1111 E kullanıcısına yanıt

Bende var instagram ve youtube için donma oluyor uçak moduna alıp tekrar deniyorum düzeliyor sonra gene oluyor. Baz istasyonu tam karşımda olmasına rağmen bazen sinyal çok düşük gösteriyor

• nightbringer kullanıcısına yanıt
    Vodafone kullanırken bana da oluyordu. Türk Telekoma geçince düzelmişti. Ama sizdeki nedendir bilemedim hocalarım.

• ercu1111 E kullanıcısına yanıt

telefonum p30 ve aynı durum bende de var, özellikle sosyal medya kullanırken görseller ve yazılar çok geç geliyor, dual sim kullanıyorum hat değiştirince de aynı durum var.

• Arkadaşlar merhaba,

p30 için kullandıgınız ve tavsiyeedebileceğiniz bir ekran koruyucu var mı acaba?

Tesekkurler.

• arkadaşlar yurtdışı p30 pro kullanıyorum pil değişiminden faydalanamıyor muyum bi yolu yok mu? Bataryayı direk satıyorlar mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • djangobjk kullanıcısına yanıt
    Ben de EMUI 12 sonrası mobil ödemede problem yaşıyorum World Mobil'de telefonu okuyor ancak ret veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben güncellemeden sonra 2 - 3 kere kullandım nfc`yi farklı uygulama olmadan sıkıntısız ödeme yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkoroglu -- 26 Nisan 2022; 20:35:36 >
  • mkoroglu kullanıcısına yanıt
    Hangi banka ile ödeme yaptınız?

• Bana Emui 12 sonrası ilk yama geldi. Bu sefer ilkelerdenim.

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

• 
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.