< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (493. sayfa)
-
-
Bana normalde herkesten sonra gelir. O nedenle bu sefer sonuncu olmadığım için ilkelerdenim dedim. Birinciyim demedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunsuz kullanıyorum
Yeni yazılımda NFC Çalışmıyor.Çalıştırabilen varmı? Ses geliyor ama kartı okumuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtulus cakici -- 30 Nisan 2022; 8:45:45 > -
Servis moduna alip verdim. Sifirlamiyorlar ve zaten soyluyorlar servis moduna alin diye
Sorunumun çözümünü buldum arkadaşlar sizinde başınıza gelirse diye çözümü yazıyorum buraya, eğer cihazınız medya sesini kendi kendine kısıyor ise sorun tiktok uygulamasında, tiktoka girin ayarlardan erişebilirlik kısmına girin orada medya sesini otamatik ayarla diye Bi seçenek var onu kapatın düzeliyor, normalde sadece tiktok kullanırken kısması gerekir sesi mantıken ama YouTube da falan film izlerken aniden ses kısılıyordu, sanırım tiktok arka planda çalıştığı için oluyor, iyi forumlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Safsata60 -- 30 Nisan 2022; 16:36:34 >
NFC Ye okutmak istediğim İBB ulaşım kartımı bozdu.şimdi metro,da kullanmak istediğimde geçersiz kart diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtulus cakici -- 30 Nisan 2022; 17:29:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni güncelleme ile wifi ye bağlıyken internet paylaşımı da yapabildiğimi farkettim. Eskiden uyarı veriyordu wifi kapanıyor diye
iyi pazarlar herkese.. Şeffaf kılıf önerinize ihtiyacım var. Spigen rugged armor kullanıyorum şuanda fakat siyah renkten sıkıldım. Spigende de stok yok artık p30 için. Başka kullandığınız markalardan sağlam ve sert şeffaf kılıf önerileriniz var mıdır? Teşekkür ederim.
Şu kılıfı kullanıyorum, şeffaf olanı da var. Şeffaf olana göre sararma açısından daha avantajlı olur diye düşünüyorum
https://www.amazon.com.tr/dp/B07VPM5FX2/ref=redir_mobile_desktop/258-6220552-9272746?_encoding=UTF8&%2AVersion%2A=1&%2Aentries%2A=0
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. O zaman götüreyim garantiden değişirse şansımı denerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yeni güncellemeden sonra şu bildirim panelini eski haline nasıl getirebiliriz bilen var mı kriz çıkartıyor bu açıkcası.
-
Aliexpress'den bakmanı öneririm çok fazla çeşit var artık olarak vergisini filan herşeyini hesaplıyor öyle ödeme yapıyorsunuz.
-
2 yıldır bu kılıf dan kullanıyorum aynı kılıfdan yedek almıştım ama sayısı yere düşürmeme rağmen halen ilk günkü gibi sağlam ve temiz gözüküyor. Çokça firma aynı ürünü farklı telefonlar için satıyor, kendine ve çevrenize bir kaç adet alarak kuponlu veya kuponsuz adet maliyetini düşürürsünüz. Çoğu satıcı vergi dahil sistemde Aras ile 2 haftaya ürün size gelir
https://tr.aliexpress.com/item/33041033382.html?gatewayAdapt=glo2tur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jejep -- 3 Mayıs 2022; 23:9:28 >
Huawei ekranı kırık ama garantisi olan telefonun batarya değişimini sağlar mı acaba ? Daha önce böyle değiştirebilen oldu mu ? İyi akşamlar.
-
Selamlar. Youtube premium izlerken arkaya atınca küçük bir ekran ile ekran önünde kalıyordu. Bir gün onu kapattım şimdi tekrar açamıyorum. Ses geliyor küçük ekran kayboldu. Bilen var mı?
Ayarlar - Genel - Ekran içinde ekran açık olacak
Ekranın kırılması cihazı garantiden çıkarır. Önce ücretli ekran değişimi yapılır. Cihaz geri garantiye girer. Ardından da ücretsiz ekran değişimi yapılır.
Benim bildiğim böyle. Ama en doğrusunu huawei Müşteri hizmetlerine yazarak öğrenebilirsiniz hocam.
Öncelikle tamire engel olan sorunların giderilmesi gerekmektedir. Aynı zamanda ekran değişimi esnasında; ekran, batarya, kasa ve iç sensörler tek bir pakette değiştirilmektedir.
-
Teşekkürler. Dediğiniz yeri buldum ama düğme pasif. Açılamıyor. Nasıl başardım bilemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X