Şimdi Ara

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.513
Cevap
103
Favori
662.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, p30 telefonumun bataryasını garantiden geçen sene değiştirtmiştim.

Emui 12 ile beraber benim ekran süresi baya düştü, bunun üstüne cihaza format attım ve yeniden kurulum yaptım. (hisuite den yedekleme yapıp yedeklemeyi geri yükleyerek)

Ancak ekran sürem yine düşüktü, baktım Facebook ciddi şarj harcıyor onu da kaldırdım. Bir kaç gün önce.

Şuan cihazım %30 şarja kadar, 4.5 - 5 saat ekran süresi verebiliyor. Durum sizlerde de böyle mi?
    Emui 11 de Facebook da vardı, en az 1 saat daha fazla ekran süresi veriyordu sanki.
    Konuyla ilgili bir önerisi olan var mıdır acaba :)
    HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onuer kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar.

Şöyle söylim. Benim bataryam geçen hafta değişti garantiden. Şu an emui 12 yüklü şarjım %69 ve 3 saat ekran süresi vermiş.

Bataryam eski iken de emui 12 vardı ve 11 e göre pil iyileşmişti. Kullanım alışkanlıklarına göre sanırım değişiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Merhaba, geçen hafta yazmıştım. Ben 2 ay önce bataryayı yeniledim. Güncelle ile batarya verimi yarı yarıya düşmüş oldu. Format bir işe yarayacağını düşünmediğimden denemedim. Şindi yedekleme sonrası eski sürüme döneceğim bakalım. Herşey düzelirse kullanırım yoksa cuma servise gönderirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jejep -- 4 Mayıs 2022; 22:28:18 >
  • Eski sürüm ile çözüm bulmuş olursanız, lütfen bilgi verin bize de. Ben de geri 11 e döneyim :) @jejep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuer -- 4 Mayıs 2022; 23:28:15 >
  • Yatın kalkın p30pro şarjına şarj süresine kullanım süresine dua edin bir s22ultra kullanıcısı 😌 ya da p30pro sunu satan bilge😅

• P30 um var gözüne bakıyorum başına bir iş gelmesin diye. Gerçekten güzel fotoğraf çekip batarya ömrü iyi model yok varsa bile aşırı pahalı. Batarya ömrü iyi olanlar da takoz gibi ya da bir özelliği yok aman aman

• QapriCe Q kullanıcısına yanıt

s21 ultra için de aynı şeyi söyleyebilir miyiz acaba. Geçmeyi düşünüyordum ama baya sıkıntılı fiyatlar var.

• murat8550 kullanıcısına yanıt

Hocam samsungun üst seviye hangi modeli olursa olsun gördüğüm yorumların hemen hepsinde bataryadan memnun değil kimse garip bir şekilde şaşırıyorum bende okudukça nasıl o kadar olabilir her modelde diye.

Bende yaklaşık 2 aydır P40 Pro kullanıyorum arada bir P30 Pro'yamı geçsem diyorum google'dan dolayı birde biraz daha uygun fiyatlı olduğu için ama fiyatlar yakın olduğu içinde pek birşey geçmeyecek elime diye gerek yok diyorum kendi kendime :)

Merhaba iyi akşamlar, bir kaç kez uğraştım eski güncelleme indirmeden %5 geçmedi, ağ internet yok diye uyarı veriyor. Şaka gibi iş, youtu.be biraz göz attım çözüm elde edemedim. Kendim deneyerek sürüm düşürüp gözlemlesekniçimiz daha rahat edicek de

• jejep kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba.

HiProxy üzerinden sürüm düşürme yapıyorsanız sıkıntı olabiliyor. Ama hisuite üzerinden yapıyor iseniz ve bu sorunu alıyorsanız güvenlik duvarından hisuite e izin vermeniz lazım.

• onur5545 kullanıcısına yanıt

Hisuite ile deniyorum, yarım eve geçtiğimde bir bakayım. Teşekkür ederim

Onur hocamın verdiği detayla güvenlik duvarını kapattım. Kolayca süreç işledi...

Yedekleme yaptım, 11 sürümüne öğlen geçtim. Nerdeyse 4 saat ekran süresindeyim batarya %60 da, eski verime geçmiş durumu da. Garanti olsa cihazda 12 sürüm sorunu verimi sebepli kesin firmaya gönderirim , belki gerçekten el atarlar ama önemsiz şeyler. Telefondan her anlamda memnun olunca macera aramak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jejep -- 6 Mayıs 2022; 22:30:23 >
    Güncelleme geldi

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

• @onur5545

Teşekkür ederim.

Açıklamada yaşadığım sorunlara değinmemiş, bakalım ileride yaşadığım sorunlara çözüm içeren güncelleme gelirse haber verirseniz sevinirim. Bir süre 12 den uzak durayım.

@onuer hocam bir denesin bir fark mı test eder misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jejep -- 7 Mayıs 2022; 18:12:49 >
  • Henüz bana düşmemiş güncelleme, eve dönünce haftaya, ben de 11 e döneceğim sanırım. Tat vermiyor bu şekilde telefon. 6 7 saat ekran süresi almayınca, şarja sök tak canı çıkıyor telefonun :) tabi bu arada bu güncelleme gelirse önce bir gelen güncellemeyi denerim @jejep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuer -- 7 Mayıs 2022; 19:31:14 >
  • murat8550 kullanıcısına yanıt
    O konuda fikir veremem iphone kullanmıyorum bilerek. Android seviyorum HTC den başka android kullanmamıştım ta ki huaweiye geçene kadar, huaweiye de i phone x almıştım 1 yıl zor dayandım ondan sonra geçtim. S22ultrayıda snapdragon işlemci olduğu için tercih ettim ama p30pro 128 gb kullanıyordum şarj süresi dolma süresi kamerası kızılötesi portu ile her şeyiyle androidin kralı bence samsung alt modellerde şarjından memnun olanlar var üst segmente bişeyler yapmaya çalışmışlar ama şarj önemli ise çok can sıkar. Huaweide bir kez bile playstore da donma kitlenmiş yaşamadım. Telefonu alırken dosya aktarımında huawei %34 s22u %38 da idi aktarım başladı huawei %28 e inene kadar s22u %20 ye düştü. O an işte dedim ki ben ne yaptım, oracıkta bu hatadan dönmeliydim:) google ile çok içlidışlı olmasam direk p50pro ya geçerdim.

• 11 e geri döndüm, telefon kendine geldi resmen. Şarj durumunda kesinlikle sıkıntılar var 12 nin, en azından benim cihaz için durum bu şekildeymiş. Umarım bir kaç yıl daha p30 la beraber devam edebiliriz :)

Kesinlikle cihazda hocam ben 1 yıl önce değiştirdim pili ona rağmen 11 den daha iyi gidiyor pili görsel olarak zaten çok çok daha iyi tabi anlarım geriye dönmek isteyeni ama emui 12 olmuş bence.

• shaftman S kullanıcısına yanıt

sırf o sebepten eski versiyona aldım geri telefonu. p30lar küçük biraz daha kabul edilebilir belki ama p30 proda solak olmak gerekiyor ve telefonun ters üst köşesine parmağınızı uzatıp çekmeniz gerekiyor bildirim çubuğunu saçmalık.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightbringer

P30 um var gözüne bakıyorum başına bir iş gelmesin diye. Gerçekten güzel fotoğraf çekip batarya ömrü iyi model yok varsa bile aşırı pahalı. Batarya ömrü iyi olanlar da takoz gibi ya da bir özelliği yok aman aman

yaklaşık 4,5 yıl huawei p9 kullandım, 2 ay öncede 2.el p30 aldım.

huawei bu işi biliyor, yazılım yağ gibi ki p9 bile şu an hala kullanılır durumda,

sadece batarya 1 tık daha fazla gitse iyi olurdu,

onun harici kamerayı zaten p9 dan biliyorum mükemmel benim için.

google servisleri olsa sanırım yine 2.el p40 alırım

şahsi fikrim p30 şu an google servisleri + yazılım + kamera - pil kombinasyonları ile bence android de ilk 3 de rahat oynar.

• 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.