Şimdi Ara

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.513
Cevap
103
Favori
660.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çalışır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende dayanamayıp emui 12 ye geçtim. Sabah geçtim şimdiye kadar olan kısımda şunu söyleyebilirim ki PIL gerçekten iyi olmuş. Pil performansı konusunda kimse endişe etmesin derim. İkinci olarak titreşim hissi değişti. Özellikle yazı yazarken bana daha hoş geldi. Telefonu daha tok hissettiriyor. Negatif olarak akiciliktan bahsedebilirim. Beklediğim.kadar akıcı gelmedi. Sanki uygulamayı veye bir menüyü tıkladığında milisaniyelik Bi bekleme hissediliyor. Geliştirici seçeneklerinden animasyon hizini 0.5 yapmama rafmen Açılış animasyonları bir tık daha yavaslatilmis gibi. Görsel.olarak güzel ama seri kullanımda ufakta olsa rahatsız edebiliyor. O hızında ayarlayabilirlerse bence olacak bu güncelleme.

• Yurtdışı Huawei P30 bazen dokunmatik algılamıyor. telefon resmen donuyor yani. Bazen kendi kendine başka yerlere giriyor. Emui 12 ye geçip formatta attım ama arada böyle sorun oluyor. Neden acaba? Ayrıca pil için şunu söyleyebilirim. Güç tasarrufu modu ve 3G ye alırsanız daha iyi oluyor. Performans pek etkilenmiyor.

• 2 günlük kullanım sonrasi pil kesinlikle iyi diyorum.

• CemyK kullanıcısına yanıt
    Hocam sıfırlama yaparsanız çok çok daha tatlı oluyor animasyonlar. Benimki gerçi serviste yeniden yazılım yüklendiği için belki farklıdır bilemiyorum ama ben efektlerden çok memnunum. Özellikle bir şeyi arka plana alma kısmında 11 takılma yapıyordu. Bu yağ gibi, yumuşacık 😂 Pil konusunda katılıyorum. Daha dengeli tüketiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen günlerde emui 11 e dönmek istiyorum şarjım iyi gitmiyor diye yazmıştım ama becerememiştim dönmeyi ,şimdi düzeltme yapmak istiyorum akıl karışıklığı olmaması adına.Bataryayı yaklaşık iki hafta önce değiştirdim ve daha yeni kendine geldi diyebilirim ,şu an emui 12 ile 8 saat ekran süresi alıyorum mobil veri wifi karışık bilginiz olsun,11 e donmekten vazgeçtim şu an gayet güzel oldu.

• Safsata60 S kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi ben yazacaktım hocam. Batarya yeni değişti benim de. Emui 12 ile dolu dolu bir gün geçiyor. Üstüne oyun da oynuyorum 😂

• Merhaba benimde p30pro cihazım var pilde düşmeler olduğu için batarya değişimi yaptırmak istiyorum.Ancak nerede en uygun ve orjinal yaptırabilirim? izmirdeyim

• Arkadaşlar emui 9 a dönmek istiyorum bir yolu yok mu? Geçen aylarda video paylaşılmıştı da bulamadım

• 8ball kullanıcısına yanıt
    Destek uygulaması üzerinden pil değişimi kampanyası ile (eğer halen devam ediyorsa ve cihazınız kampanya dahilinde ise) 200 liraya yetkili servise ücretsiz kargo ile yollayıp, halledebilirsiniz.

• CemyK kullanıcısına yanıt

Hocam yazı yazarken titreşim alışkanlık lakin batarya ömrünü dahada kısaltmıyormu bu durum.

• Yazı titreşiminin %0.5 bile etkilediğini düşünmüyorum. Bu arada emui12 hakkında daha net fikirlerim oluştu. Pil konusu kesinlikle iyi. Ben emui 10 ve 10.1 uzun süre kullandım ve direk 11 kullanmadan 12 ye geçtim. Kesinlikle daha stabil bir pil kullanımı var. Kafanızda soru işareti kalmasın. Sadece tek şey bir tık daha seri telefon kulkanmi istediğim için animasyonları birazdaha hizlandirabilirlerdi. Realme gt de kullanıyoruz gerçekten donanım olarak p30 pro ile kiyaslanamayacak bir telefon fakat kullanımda çok seri. Onuda yaparlarsa süper olacak.

• onur5545 kullanıcısına yanıt

merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı... kenarda duran hasarlı bir huawei mate 9 cihazım var ekran kırık birde hoparlörler cızırtılı... kendimin mate 20 pro var mate 9 da komple toplatıp anneme vereceğim kullanması için... ama şöyle bir sorum var o zaman mate 9 u alırken hepsi burada dan ithalatçı garantili almışım şimdi telefonuma huawei yetkli servisi bakar mı acaba sonuçta ücretini vereceğim o yüzden orijinal olsun istiyorum... bilgisi olan ve yol gösteren olursa memnun olurum?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Ücreti mukabilinde bakarlar tabiki de.

• Yeni güncelleme gelmiş, sadece bir güvenlik güncellemesiymiş gibi görünüyor. Yükleyen var mı?

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NS_85 kullanıcısına yanıt
    Ben yükledim dün. Bir değişiklik yok gibi.

• My huawei uygulamasından güncelleme görünüyor normal güncelleme kontrolü olan yerden güncelleme gözükmüyor. Neden böyle bir ayrım var?

• boneym B kullanıcısına yanıt

Süper birşeymiş bu, bir türlü tam verimli bir ses kaydı sağlayamıyordum. İlaç gibi geldi bana

• onuer kullanıcısına yanıt

Bu ses kayıt olayı beni huaweide tutan en büyük özellik diyebilirim. Diğer markalarda bu kadar stabil, sade ve engelsiz ses kaydı bulamassınız.

• jejep kullanıcısına yanıt

Merhaba, dün akşam şarj daha iyi gidiyor diye yorum fazla olduğu için tekrar 12 ye döndüm. Sabah 06.30 da şarjdan çektim, akıllı şarj özelliği açık mıydı emin değilim ama, 2 saat ekran süresi aldım, şarjım şuan %75. Tekrar 12 yüklemesi benim aşırı şarj tüketen dengesizliği ortadan kaldırmış gibi görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.