merhaba sarj aleti önerebilir misiniz ? orjinal sarj aleti satan bir yer bulamadım. orjinal olmayıpta başka sarj aleti kullanıp sıkıntı yaşayan var mıdır ? |
HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (497. sayfa)
-
-
Hocam sizin için ben de bakındım biraz. Bazı sitelerde "Resmi Bilkom Ürünü" ibaresiyle satılanlar mevcut. Bence fixsmart'ı arayıp sorun hocam. Ya da resmi Bilkom ürünü diye satılanı alıp bakın denemeden iade edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,p30 da emui 12 sürüm yüklü, video cekerken 1 kere bile zoom yapsam görüntüde hafif bozulma yaşıyorum acaba sizlerde de durum aynı mı? Birde cevabını bulamadığım bir soru daha var, leica bizim telefonda sensör mu yoksa lens olarak mı destek veriyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 29 Mayıs 2022; 14:55:47 >
Merhaba. Siz yazınca aklıma geldi. Benim P30'umun orijinal şarj aleti ve kablosu kutusunda duruyor, hiç kullanmadım. Ücreti karşılığında gönderebilirim. İlgilenirseniz özel mesaj gönderebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sensörler Sony tarafından geliyor hocam bildiğim kadarı ile leica ya lensleri temin ediyordur yada isim anlaşmasından ibarettir bilmiyorum onu net olarak.
-
tesekkurler, bende lens olarak dusundum ancak yabancı bır forumda sadece yazılım olarak destek verıldıgı yazıyordu ancak tam emın olamadım, bu arada siz de video cekım esnasında zoom yapınca bozulma oluyor mu?
-
Arkadaşlar ses kayıt özelliği gibi benim ihtiyaç duyduğum bir özellik daha var,
Tiff dosyalarını (bir resim dosyasında çoklu sayfa olan dosya türü), multi Tiff wiever ile açıyorum ancak, programa girip dosyaya basınca açıyorum.
Chrome üzerinden İndirdiğim Tiff i direk açmak istediğimde, desteklemeyen dosya biçimi diye açamıyorum. Acaba Chrome üstü direk indirdiğim Tiff dosyasına basınca, direk açacak bir Tiff görüntüleme programı var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@jackhammer @QapriCe @murat8550 P30 konusunda fikrinize ihtiyacım var. Günlük kullanım için telefon almam gerekiyor ve bu modelin temiz bir teşhirini yada 2.elini almayı düşünüyorum. Teşhiri 4500tl vatanda buldum. Gayet yeterli yazılımı, pili, kamerası ile ve çok şık bir telefon. Ama tabi eski ve belki beni bir 5 yıl götürmeyebilir. Sorum şu huawei p30'a bu paraları veriyim mi yada günümüz modellerinden 5g'li bir samsung mu almalıyım daha fazla paraya? P30 kullanıcıları olarak görüşleriniz benim için değerli.
-
Ben Matepad 11'in şarj aletini kullanıyorum. Süper hızlı şarj etmiyor ama hızlı şarj ediyor. Aslında ikisi de 22.5W ama akımları farklı galiba. P30'un şarj aletide Matepad'i süper hızlı etmiyor. Ben bu şarj aletindeki takıntıyı anlamıyorum zaten. Şarj aleti kaliteli ise zaten cihaz kendine uygun akımı çekicektir. P40lite 40w şarj aletini denedim oda düzgünce şarj ediyor.
Önemli olan kaliteli şarj aleti olması. Ucuzlar akımı desteklemiyor hızlı şarj bile edemiyor.
-
4500 tl etmez hocam.
-
İkinci el alacaktım hocam sarj aleti olmayınca mecbur sarj aletleri fiyatlarına baktım da orjinal bulamadım, hem de diğerlerine boşuna fazla para vermek istemedim. Öyle fiyat artınca başka sarj aletli cihaz bakıyorum şuan. Cihaza ederinden fazla yatırım yapmak istemedim işin özü.
-
Aslında doğru söylüyorsunuz hocam. Biraz daha fazla verip samsung alacağım. Ama yine de güzel telefon p30 ve letgoda da fiyatlar böyle 4000 civarı. Teşekkürler.
-
Kendim iki kez p30 alıp kullandım. Evet p30 güzel telefon ama temizinin maksimum ederi 3700 dür. İlanları favorilere alın o 4000 koyanlar bekleyip duruyorlar sadece.
-
Herkesin bir cihazdan beklentileri farklı aslında,ama şahsi fikrim p30 4500 5000 tl bandındaki sıfır cihazları ezer geçer,oled ekranı,leica kamerası,kirin 980 işlemcisi,metal kasa ve cam arka kapağı,450.000 antutu puanı ve bunun gibi bi çok özelliği 5000 tl civarlarında bulman imkansız,al sat işi ile uğraşan birisi olarak son 6 ay içerisinde elime geçen cihazlar şunlar,oppo reno 5 lite,oppo reno 5,samsung a51 ,samsung a32,redmi note 10s,redmi note 8 pro,redmi note 9 pro,poco x3nfc ve aklıma gelmeyen bi kaç model daha,bu cihazların hepsini minimum bir hafta kullandım ve ortalama sıfır fiyatlari 5000 civarı bunların,sizi temin ederim p30 bu saydıklarımın içinden geçer kamera işlemci ekran batarya kombinasyonu ile,ayrıca hepsinden daha şık benim fikrim ve plastik değil,p30 da eksikligini hissedeceginiz tek şey güncel android sürümü olur,iki sene sonra bazı uygulamalar desteğini keser belki android 10 için bilemem,onun dışında tek geçerim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eklemek istedim.Eğer plastik kasa sorun olmaz ve kasada açılma problemi olsada farketmez servise gönderirim derseniz 6500 civarı samsung a52 ye bakabilirsiniz veya parmak izi bir ay sonra bozulsa bile benim için problem olmaz servise gönderirim derseniz yine 6500 civarı xiaomi mi 11 lite var onada bakabilirsiniz,en çok tutan modeller olduğu için ikisini örnek vermek istedim ,sizin için 5g ,90hz ekran yenileme gibi şeyler önemli ise tabiki p30 eski kalıyor,beklentilerinizi düşünüp öyle karar verin derim,iyi forumlar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdıklarınıza katılıyorum bende bu düşüncedeyim hatta saydıklarınızdan daha üst model samsunglarda da sürekli bir takım sorunlar okudum ve bu yüzden tüm bunlara karşı tercih edilebilir. P30 benim ve çoğu kişinin beklentisini fazlasıyla karşılar 2 yıl daha ama sonrasında zor gibi. Bu yüzden de teknolojiye para verirken sadece kısa vadeyi düşünmeyip güncel bir model almak mantıklı gibi duruyor.
-
11 sürümünde geçip şarj verimi eski haline geldikten sonra tekrar kötü hale geçti. Foruma göz atayım derken 12 sürüme tekrar geçip denemek istedim evvelsi gün geçtim. Şuan iyi gibi duruyor bakalım. 11 geçişte telefon sıfırlamanın etkisiyle 12 de verimliliğini de etkilemiş olabilir.
-
ulan güzel telefon yapıyorsunuz da şu ekranları da güzel yapsanız ahh kaç tane huawei telefon alsam ekranda sararmalar oluyor sağlı sollu karışık yerlerde şu sorun olmasa 10 numara telefonları varda işte
-
Hocam sanırım ısı sorunundan dolayı oluyor bu sararmalar.
bana da öyle geliyor ekran yanıyor bir kaç yerde daha okumuştum sanki bu ısı sorunundan kaynaklı olduğunu, meret çok ısınıyor helede yazın kot pantolondan bacağımı yakıyor az birşey oynayınca gavurun icadı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X