Şimdi Ara

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.513
Cevap
103
Favori
661.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nova 5 daha ucuza bulunabilir belki pek çok parçası p30 la benzer.

• anonline kullanıcısına yanıt
    Hocam nazar deymeyecekse eğer benim cihaz 3 yaşında ama ekran ile ilgili bir sorun yaşamadım. Isınma da olmuyor ben de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jejep kullanıcısına yanıt

Ben de 12 de kullanıyorum, şarj %25 lerde iken, 4.5 saat filan ekran süresi alıyorum. 11 de de farklı değildi zaten. İlk 12 ye geçişte telefon kafayı yemişti. Tekrar yükledikten ve buraya yazdıktan beri stabil gidiyoruz.

İlk kurduğumda Facebook filan şarkın %20 sini tek başına çekiyordu. Şuan stabil durumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur5545 kullanıcısına yanıt

valla reis bu da benim kadersizliğim herhalde kaç tane huawei telefon alsam hepsi aynı şekilde oldu, ama ben çok oyun oynuyorum o yüzden oluyor sanırım

Ben 2019 da ilk aldığım zamanlarda bir kaç ay ara ara oyun oynamıştım. O kadarcık 😅

e reis senin telefonun ısınmaması normal benim gariban ateş atacak yakında şarj soketinden HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü 

İyi davranın yahu şu telefonlara 😂

iliğini sömürmem lazım telefonun,

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü 

• Huawei recorder kuramadım kabul etmiyor kurulamadı diyor izinde verdim ama ??

• İyi forumlar arkadaşlar,malunuz telefon fiyarları son 5 yılda inanımlaz boyutları çıktı kanımca,dolayısıyla yeni telefon olarak yeni orta seviye telefonlar yerine eskinin amiral gemisi telefonlarını araştırmaya başladım mevcut telefonumu değiştirmek için (s7 edge).hiç oyun merakım yok sadeve yeni telefondan daha iyi kamera ve pil performansı beklentisi ile sizlere soruyorum; orta seviye (a32,m32,redmi note 10 serisi...vs ) telefonlar mı mate 20 pro,p20 pro,p30 pro gibi telefonlarımı önerirsiniz?huawei arka kamera video ve ön kamera da eleştiriliyor;mevcut telefonumda (s7 edge) video 1080/60 fps bana yetiyor,huawei de 1080/60fps ve 4k/30 fps arka kamera video da nasıl? ön kamera özellikle gece foto çekimi kötü başlarda,şimdi orta seviye modellerle kıyaslarsak cevabınız ne olur?Cevaplarınızı bekliyorum...

• Merhabalar 1 yıl p30 kullandıktan sonra iPhone 13 almıştım 6 aydir kullanıyorum ama satıp tekrar p30 a döneceğim. Kutudan çıkardım kullanmaya başladım iPhone 13 ten eksik kalır bir yanı yok maasallah adamlar çok iyi telefon yapmış hâlâ çok seri, ergonomisi çok çok iyi zaten. Sorum şu en son android 11.0 sürümünde bırakmışım 12 gelmiş güncellememi tavsiye eder misiniz? Batarya performansından da memnundum sıkıntılı durum varsa 11 de kalayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdmsy -- 11 Haziran 2022; 0:21:35 >
  • Rdmsy kullanıcısına yanıt
    Bende gittim salak gibi s22ultra aldım. P30promu çok özledim ya. Lanet olsun şimdi samsunga yazdım şarjı özellikle leş ya lanet olsun. Kamerada öyle ahımşahım değil, olay sadece kamera değil zaten.. Seni en iyi ben anlarım heralde.

• İyi forumlar, garantisi bitik p30 buldum 2900tl'ye sorunu olmadığını ve sadece arka kasada üç beş çizik olduğunu söylüyor almayı düşünüyorum. P30'larda yaşanan klasik sorunlar var mı, şu sıkıntısı var mı falan diye ne sormalıyım satıcıya?

• Merhaba arkadaşlar geçen hafta 2. el p30 aldım. zaten memnun olacağımı bildiğim bir telefondu. ancak sormak istediğim birkaç şey var. bu bildirim paneli ve kontrol merkezini ayrı olması ekranın sağından solundan ayrı ayrı açmak bence hiç kullanışlı değil bu ayarlanabilir birşey mi acaba ben bir ayar bulamadım. birde ana ekranda ekranın ortasından çekerek kontrol paneli açma ayarı var mı?

• HasanKrky H kullanıcısına yanıt

Malesef ayar yok ve çok can sıkıcı

• HasanKrky H kullanıcısına yanıt
    Bildim merkezi ile kontrol panelini eski haline geçirme ayarı yok maalesef. Ekranın ortasından yukarı veya aşağı kaydırarak açılmasını ise Nova Launcher kullanarak ayarlayabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıla girdim aldığım günden beri sorun yaşamadım. 2900 liraya bence halen gözü kapalı alınır.

• QapriCe Q kullanıcısına yanıt

Valla huawei çok acayip telefon iPhone 13 e bile alışamadım desem yeridir. Özellikle mate 20 pro, p30 pro ve p30. Son kale bunlar galiba. Google olayı çözülse de huawei den devam etsek yıllar sonra da.

• Şu bildirim paneli dışında hiç şikayetim yok. 3 seneyi geçti bu stabillikte bu incelikte kalitede telefon bulamadım. P10 vardı bunu görünce onu bıraktım ama p30 u bıraktıracak telefon göremedim daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 12 Haziran 2022; 2:2:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kronik sorun değil. Yurtiçi ve orjinal sarjı varsa alın hocam. Kutu ve faturası da varsa gayet iyi fiyat. Ederi maks 3500 zaten artık cihazın.

• 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.