Şimdi Ara

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.513
Cevap
103
Favori
660.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam cihazın ekranı Huawei servisinde değişmiş adamın elinde servis belgesj var, ama değiştikten sonra parmak izi okuyucunun çalışmadığını söylüyor. Face id iyi çalışıyor mu parmak izi okuyucusuna ihtiyaç var mıdır? Son olarak yaptirmaya kalksam ne kadar tutar acaba?

• daydreamer. kullanıcısına yanıt

3000 tlye sahibindende vardı öyle bir ilan büyük ihtimal ona bakıyorsunuz. Orjinal serviste değiştiyse parmak izi neden gitsin. Bence almayın uğraşmaya değmez. Elbet denk geliyor o fiyat bandına. Ben sadece parmak izi kullandığım için olmazsa olmazım.

• P30 ben de 2 yıl 3 aydir kullanıyorum. Hala çok memnunum. Uzun yıllar kullanmayi düşünüyorum. Son 4 5 yıldır İPhone kullanıyordum. Kamerası İPhone 11 kadar iyi değil. Fakat kamera kullanan birisi de değilim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • P30 pro 256 gb kullanıyorum. Hala sıfır telefon gibi seviyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P30 kullanıyorum halen çok seri ve hatasız çalışıyor fakat galeri uygulamasında ilk fotoğraf takılarak açılıyor bir daha açınca düzeliyor. Hiç alışık olmayınca bu tarz takılmalara dikkat çekiyor 😊

• nightbringer kullanıcısına yanıt
    3 yaşına girdi benim cihaz da. Halen daha yağ gibi akıyor. Çok ta memnunum. Ama sizin dediğiniz sorun beni de uyuz ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu sekilde 5yil sonra pil değişimi ve devam inş

• Bu pahalılıkta uyduruk modelleri bile zor alacağımız için elimizdeki cihazların kıymetini bilmek lazım. Keşke pro modelini alsaymışım diyorum.

• bursali46 B kullanıcısına yanıt

Ondan vazgeçtim diğerleri de 4000den aşağı değil, vazgeçtim almaktan tamam iyi cihaz da 2019 cihazına bu parayı veremem.

Edit: Uygun bir fiyata buldum ve sorunsuz bir p30 aldım. Şarj aleti almam gerekiyor, piyasadaki huawei 22.5 superchargelar çakma gibi duruyor, ugreen baseus gibi markaların 30w olanlarından falan alsam iş görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daydreamer. -- 14 Haziran 2022; 16:17:51 >

Serviste olabilir orijinali hariç süper sarj yapmıyor sanırım. Matpad 11 şarjı aynı olmasına rağmen süper sarj yapmıyor

• onur5545 kullanıcısına yanıt

huawei mate 9 anneme verdim huawei mate 20 pro eşime verdim kendim iphone 13 aldım eski cihazlara bakıyorum hala problemsiz ve kullanışlı... huawei de kalite yüksek ama gel görki amerika kesti önünü.

Elimde hiç kullanmadığım P30 şarj cihazı ve kablosu mevcut. Almayı düşünürseniz özel mesajdan ulaşabilirsiniz.
    HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NS_85 kullanıcısına yanıt

hocam foruma girmedim göremedim mesajınızı ya, huawei resmi sitesinden aldım.

• NS_85 kullanıcısına yanıt

Merhaba 40w hızlı sarjmidir. Birde fiyat ne istiyorsunuz.

• Arkadaşlar merhaba,

p30 için ekrana widget nasıl ekleniyor acaba? android sürümden kaynaklı artık yapılamıyor mu yoksa?

• CemyK kullanıcısına yanıt
    Fotoğraftan akım değerleri görünüyor ama kaç watt olduğunu bilmiyorum açıkçası, P30'un orijinal şarjı. Fiyatı özelden konuşalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • P30'a nasıl GCam yükleyebilirim ekstra bir ayar yapmama gerek var mı?

• Hergun gelen Yazılım guncelleme bildirimini nasıl kapatiyorduk? Adb app control linki verilmiş daha önceki sayfalarda ama ben çalıştiramadim onu, birşeyi eksik mi yapıyorum anlamadım yardımcı olabilecek var mı?

• 12.0.0.134 güncellemesi bir süredir vardı sanırım, ben yeni yükledim. mayıs güncellemesini içeriyormuş.

• Tesla Nikola kullanıcısına yanıt

Hocam bu programı nasıl kuruyoruz? Telefona mi kuruluyor bilgisayar üzerinden mi yapiliyor yardımcı olur musunuz ben yapamadım. Güncelleme bildirimini kapatmak istiyorum. 11 de kalmak istiyorum sürekli 12 güncellemesi geliyor

• 
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.