Bildirim
Huawei p40 lite almaya değer mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İstediğiniz özellikleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Özellikle oyun performansında mate 20 lite'a göre ciddi bir performans artışı var.
Ayrıca buta bi göz at https://forum.donanimhaber.com/huawei-p40-lite-ana-konu-kullanicilar-kulubu--142993938-3#143123883 -
Aynı fiyata daha mantıklı alternatifler var. Bu cihazda Google servisleri olmadığı için haliyle Play Oyunlar yok ve bu sıkıntı yaratır çoğu oyunda. Ya ilerlemeni kaybeder ya hiç giremezsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Facebook ile bağladığın oyunların ilerlemesini kaybetmiyorsun ben pubg'ye aynen devam ettim -
Çoğu oyunda Facebook seçeneği yok hocam Örneğin PES 2020. Ya Konami ID ile gireceksin ya Play Oyunlar, bunun dışında yalnızca Play Oyunlar isteyen bir sürü oyun var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu alıcak kişi ne kullanıyor ne oynuyor burası önemli işte. Evet dediklerinde haklısın ama kişiye göre de değişiyor durumlar o yüzden ana konuya yönlendirdim arkadaşı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X