Şimdi Ara

***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.660
Cevap
43
Favori
236.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet yapabilirsiniz.
  • Şuan TURKCELL ve GENPA depolarında ürün stokta yok. Lite e var sadece.
  • Kablosuz ekran paylaşımı var mı?
    Nfc var sanırım
    Huawei Laptoplara olan oneshare ve ekran paylaşımını destekliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell stoğuna ne zaman gelir acaba ?

Servis desteği ve kirin 810 işlemcinin snap,730, 720, 730g ve 765 den daha iyi olması sebebiyle bu telefonda karar kıldım. Fiyat/Enerji Tüketimi/ gibi nedenlerden amiral sınıfı 855 ve 865i eledim gönül ister ki bütçe yetsin.(Oyun amaçlı kullanmıyorum nadir oynarım), Keşke kablosuz şarjı olan bataryası yüksek uygun fiyatlı bir model çıksaydı.

Mi 10 youth ve mi note 10 lite ne zaman gelir kısmet işi bu telefon araştırmalarım kadarıyla onlardan bi tık daha iyi. (çentikten az da olsa rahatsız oluyorum)

Navigasyonu stabil çalışsın yeter benim için. Gün içinde aramalar iyi çekmeli seri olmalı.

Umarım pişman olmam. 6 ayrdır tel bakıyorum acelem de yok ama telefon yok doğru düzgün.

Mi note 10 alsan garantisiz amoled bozuldu bozulmadı derdi yazılım patladı patlamadı derdi var, mi 9t stabil çalışmıyor amoled ekran patlasa servisi bir dert keza hergun bir sorun yaşayan görüyorum. Nova 5t geçmiş sürüm güncel değil. A71 ortadan delik uyuz ediyor.

GM5Plus gibi bir dinazordan geçicem

Her türlü tavsiye ve bilgi paylaşımına açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Richards Covers

İşlemci ve kamera acısından her türlü P40 ayrıca oppo da popap kamera var ben bunların sağlıklı olduğunu düşünmüyorum uzun vadede
    Kesinlikle katılıyorum pop-up kamera düzgün çalışsa bile Ball screw kısmına toz dolup zamanla mefta olacağını düşünüyorum.

Birde düştü mü geçmiş olsun her ne kadar kapansa da.
  • P40 SERİSİ MODELLERİ İÇİN GOOGLE PLAY SERVİSLERİNİN KURULUMU

ARAÇLAR
    Cihaza bir bellek bağlamamız gerekiyor. Bunun için type c flash drive ya da usb flash bellek bağlanabilecek bir type c dongle'a ihtiyaç var. Yazdığım gibi aratırsanız kolayca bulabilirsiniz.

DOSYALAR
    http://www.mediafire.com/file/ha1igog85y1f8bd/Huawei_GMS_Install.zip/file linkteki dosyayı indiriyoruz.

ADIMLAR

1- Öncelikle indirdiğimiz dosyaları PC'ye çıkartalım, aynı şekilde 2 dosya halinde usb belleğimize atalım.

2- USB belleği telefona bağlayın ve dosyalar uygulamasına girin. Aşağıdan kategoriler dediğinizde Dahili depolomanın altında USB sürücüyü göreceksiniz. Attığınız dosyaları kontrol edin.

3- Ayarlar / Sistem ve güncellemeler / Yedekleme ve geri yükleme sekmelerini takip edin. Yedekleme ve geri yükleme ekranında veri yedekleme ekranına girin ve harici depoloma alanını seçin. Bize hangi yedeği geri yüklemek istediğinizi soracak merak etmeyin telefondaki dosyalarımıza bişey olmayacak, Usb depolomayı seçin ve 7 Mart tarihli yedek dosyasına tıklayın, geri yükle diyerek adımı tamamlayın. Şifre sorduğu yerde ipucu ile şifrenin kendisi yazıyor aynen yazın ve tamamlayın.

4- Ana ekrana döndüğünüzde çince yazılarla G ikonlu bir uygulama göreceksiniz bu google play hizmetlerinin çalışıp çalışmadığını gösteren bir doğrulama uygulaması. Tıklayın gerekli izinleri verin 6 soru ve her sorunun karşısında kırmızı ünlem göreceksiniz. Altında bir aktifleme butonu var uygulamayı aktif edin hata verecektir arka plana kapatalım şimdilik burada işimiz bitti. Bu uygulamaya son adımda döneceğiz.

5- Dosyalar uygulamasına gidin, usb belleğe girin ve Google Installation dosyasına girin. 9 dosya var ve hepsi numaralı 1'den başlayarak 6 dahil hepsini kurun. Normal apk kurar gibi kuruyoruz hiç bir ekstra detay yok izin sorarsa da kabul edin.

6- Uygulamaları kurduktan sonra ayarlar / kullanıcılar ve hesaplar / hesap ekleyin adımlarını takip edip google'ı seçelim. Hata verebilir, tarayıcıya bağlanarak adıma devam etmek isteyebilir, ya da üzerinden kurulabilir. Burada google account'umuza giriş yapacağız yönlendirmeleri varsa ek şifre korumalarını tamamlayacağız. Dönüp hesaplara baktığımızda google hesabının kurulduğunu ve varsa kontak, takvim gibi yedeklerin senkronize olduğunu göreceksiniz.

7- Dosyalara geri dönelim belleğimize girelim google installation bölümünden 7 numaralı apk'yı kuralım. Amaçlarımızdan biri olan google play servislerini kuruyoruz. İzinleri verelim ve tamamlayalım. Cihazın internete bağlı olduğuna emin olun ve bildirim panelini açın. Google play servislerinin işlem yaptığını göreceksiniz burada kendi kendine güncelleme yapabilir hatalar verebilir sorun yok işlemin başarılı devam ettiğine işaret. Bunları yaptığını gördüğümüzde ana ekrana dönelim google play store'a girelim ve device id uygulamasını indirelim. Uygulamaya girdiğimizde 2. basamakta Google Service Framework ID'nin geldiğini göreceksiniz.

8- Ayarlar / Uygulamalar bölümüne gidelim. Tekrar uygulamalar seçeneğine tıklayalım, sağ üstte 3 noktadan Sistem İşlemlerini göster seçeneğini aktif edelim. Aramaya play hizmetleri yazalım, uygulamaya girelim ve önce zorla durdur ardından silme işlemini yaparak bu uygulamayı telefondan kaldıralım. Ana ekrana dönelim dosyalara girelim ve ardından yine usb belleğimizden google installation'ın içindeki 8. apk'yı kuralım. Yine bildirim penceresinin haraketlendiğini göreceksiniz. Bunu gördükten sonra 8. adımı baştan yapalım, ayarlar/uygulamalar/uygulamalar bölümünden google hizmet çerçevesi'ni bulalım, depolama bölümüne girip önce önbelleği ardından verileri silelim. Device id uygulamasına döndüğünüzde google framework ıd'nin gittiğini göreceksiniz. Ana ekrandan play store'a girelim ekranı açalım işlem yapmadan uygulamayı kapatalım, bu işlemi 4-5 defa tekrarlayalım, play store'u açalım ve işlem yapmadan ekranı gördükten bir kaç saniye sonra uygulamayı kapatalım. Bunu tekrarlarken device ıd'yi de kontrol etmeye devam edin framework ıd'nin geldğini göreceksiniz.

9- 8. adımı yeniden tekrarlıyoruz google play hizmetlerini siliyoruz. Tekrar belleğimize dönerek sonuncu olan 9. apk'yı kuruyoruz. Ve işlem tamam. İstediğimiz uygulamayı indirebilir, google hesaplarımızı girebilir arka planda google servislerini kullanan uygulamalara erişebiliriz. Şimdi 4. aşamaya döndüğümüzde o uygulamaya girerseniz tüm seçeneklerin aktif hale geldiğini göreceksiniz.

Dün söz vermiştim, En hızlı şekilde yapar yapmaz anlatım yazmak istedim. Akşam fırsat bulursam bu akşam, bulamazsam en müsait zamanda bir Türkçe anlatım videosu hazırlamayı düşünüyorum. Eksik hatalı, yazım yanlışı gördüyseniz lütfen özelden beni uyarın. Konu sahibi ilk mesaja ekleyebilir. Her fav bir teşekkür

Bu da çalıştığının ufak bir kanıtı
    linksharing.samsungcloud.com
    Link Sharing
    https://linksharing.samsungcloud.com/EYjZ3v0pjIiN

Kaynak aldığım video:
    #GNTECHyoutube
    How to Get Google Play Services on the Huawei P40 Pro!
    https://www.youtube.com/watch?v=8sfJVGqM_5Q&list=WL&index=2&t=160s

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 4 Mayıs 2020; 12:33:14 >

• Sabah Time sordum. Elimizde var dediler. Turkcell iletişim merkezlerine bir sorun ister.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Kablosuz ekran paylaşımı ve nfc var. Huawei laptop'lar ile ekran paylaşımı için kirin 980 ve üzeri bir işlemci kullanması lazım cihazın.
  • blackeagle3673 B kullanıcısına yanıt
    Hocam huawei sitesi için verdiğiniz kod çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: godofsail

Turkcell stoğuna ne zaman gelir acaba ?

Servis desteği ve kirin 810 işlemcinin snap,730, 720, 730g ve 765 den daha iyi olması sebebiyle bu telefonda karar kıldım. Fiyat/Enerji Tüketimi/ gibi nedenlerden amiral sınıfı 855 ve 865i eledim gönül ister ki bütçe yetsin.(Oyun amaçlı kullanmıyorum nadir oynarım), Keşke kablosuz şarjı olan bataryası yüksek uygun fiyatlı bir model çıksaydı.

Mi 10 youth ve mi note 10 lite ne zaman gelir kısmet işi bu telefon araştırmalarım kadarıyla onlardan bi tık daha iyi. (çentikten az da olsa rahatsız oluyorum)

Navigasyonu stabil çalışsın yeter benim için. Gün içinde aramalar iyi çekmeli seri olmalı.

Umarım pişman olmam. 6 ayrdır tel bakıyorum acelem de yok ama telefon yok doğru düzgün.

Mi note 10 alsan garantisiz amoled bozuldu bozulmadı derdi yazılım patladı patlamadı derdi var, mi 9t stabil çalışmıyor amoled ekran patlasa servisi bir dert keza hergun bir sorun yaşayan görüyorum. Nova 5t geçmiş sürüm güncel değil. A71 ortadan delik uyuz ediyor.

GM5Plus gibi bir dinazordan geçicem

Her türlü tavsiye ve bilgi paylaşımına açığım.
    İşlemcisine ve kamerasına diyecek yok bu fiyata alınabilecek A71 var eş değer ama samsung ne bileyim soğuk bana telefon.

Garantisiz emai atılmış xiaomi alınabilinir ama genelde kronik sorunları var telefonların Mİ 9 lite harici hayalet ekran dokunuşu mesela ekran da amoled ekran zaten 1000 tl ve yazılımsal sorunlarını söylemiyorum bile xiaomi deki. Bu fiyatlara belki realme x2 yada xt alınabilir aslında. Bende aklımda mi note 10 lite var metal kasa olması ve ekrandan dolayı ama alırsam zaten garantisiz halini alırım.

Sonuç olarak huawei P10 kullanıyorum Ips ekran zaten metal kasa komple arka cervece onu ararım galiba o hissiyatı. Ama huawei yazılım ve malzeme konusunda gerçekten apple dan sonra gelir stabilitede... Bataryasını söylemiyorum daha 7 nm ile işlemci desteğiyle 10 saat bekleme süresi kesin var. yazılım güncelleme ile de 4K video çekimi geleceğinidüşünüyorum.

• Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katıliyorum. Aslında biraz daha bekleyip 5g li modeller alınabilir ama ne zaman gelir hiçbir fikrim yok.

Note 10 lite gelmesi bence Haziran ortalarını bulur gibi geliyor. Fiyatı da 2500 civarı olur garantisiz diye düşünüyorum. Garantiliyede 4bin derlerse şaşırmam.

Xiaominin çok tutulmasına karşın ülkemizde yeteri önemi göstermediğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godofsail -- 4 Mayıs 2020; 16:38:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kesinlikle katıliyorum. Aslında biraz daha bekleyip 5g li modeller alınabilir ama ne zaman gelir hiçbir fikrim yok.

Note 10 lite gelmesi bence Haziran ortalarını bulur gibi geliyor. Fiyatı da 2500 civarı olur garantisiz diye düşünüyorum. Garantiliyede 4bin derlerse şaşırmam.

Xiaominin çok tutulmasına karşın ülkemizde yeteri önemi göstermediğini düşünüyorum.
    note 10 lite sırf 3d kavisli ekran ve metal kasa için istiyorum aslında şu telefonu metal kasa yapsanız tadından yenmezdi
  • birazdan time gidip bakacağım cihaz varmı yokmu arkadaşlar ona göre haber veririm
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Kulaklık hediyesi sadece web sayfasına özel sanırım.
  • quote:

Kulaklık hediyesi sadece web sayfasına özel sanırım.
    kulaklık peşin alıma özel o da 3199 tl yapıyor zaten kontratlı alım düşük ondada kulaklık yok ben taksitli alım yapacağım
  • Cihazda hafıza kartı girişi var diyor ama sadece huawei hafıza kartı mı okuyor anlamadım aydınlatabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iscoo I kullanıcısına yanıt
    Evet hafıza kartı destekli ama huawei'nin nano sd kartı olması gerekiyor. Bildiğmiz micro sd kart takılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richards Covers

kulaklık peşin alıma özel o da 3199 tl yapıyor zaten kontratlı alım düşük ondada kulaklık yok ben taksitli alım yapacağım

Alıntıları Göster
    ''Peşin alımlara'' diye belirttikleri için ben peşine kontratlı olan versiyonda da hediye olduğunu anladım. Keza değilse çok mantıklı bir cihaz değil.

1700-1800 lira Avrupa fiyatı var şuanki kurla.
  • godofsail kullanıcısına yanıt
    Hocam almanya fiyati 269 euro ortalama 2100 tl. Bizde kayit falan 3900 lt falan oluyor. Yani aslinda vergilerimizle bir telefon daha aliyoruz. Cok yazik valla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.