Şimdi Ara

***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.660
Cevap
43
Favori
236.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yakınlık sensörü o dostum bildirim ışığı yok cihaz da
  • Commandonter kullanıcısına yanıt
    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***

Bakın üst panel bu şekilde. Herhangi bir bildirim ışığı bölümü yok. Olsa fark edilir zaten. Bir de video çektim. Sanırım gördüğünüz yakınlık sensörü, kamerayla yakınlaşmasan görmesi mümkün değil ve çok ufak.

Video:
    linksharing.samsungcloud.com
    Link Sharing
    https://linksharing.samsungcloud.com/QLUKkCVuJZRN

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Musketeer.

Bakın üst panel bu şekilde. Herhangi bir bildirim ışığı bölümü yok. Olsa fark edilir zaten. Bir de video çektim. Sanırım gördüğünüz yakınlık sensörü, kamerayla yakınlaşmasan görmesi mümkün değil ve çok ufak.

Video:https://linksharing.samsungcloud.com/QLUKkCVuJZRN
    tesekkur ederım cok aydınlatıcı olmus bazı sıtelerde var bazılarında yok yazmıslar ondan merak ettım zahmet etmıssınız ama konu cozulmus oldu. Keske bıldırım ısıgı da olsaydı oyle bı bolum ayırmıslar bellı oluyor ama ısık yok sensor var orda anladım.

• Musketeer. kullanıcısına yanıt
    Cihaza gms kurarsan paylaşırmısın burdan bizde deneyip bakalım
  • krımınal kullanıcısına yanıt
    Ekipmanım dükkanda yarın deneyeceğim bir kaç video ızledim. Oldukça kolay duruyor. Paylaşırım adım adım.

• beyler sadece öngürülerinizi düşüncelerinizi merak ediyorum P40 Lite temmuz ağustos gibi fiyatı ne kadar olur beklemek istiyorum fiyatı şu an 3200 oldukça fazla geldi.
    Turkcell hattın varsa peşin fiyatına indirim var. 2697₺

Merhaba suan stok durumuna gore 3 sansin var;

1. Huawei shop AK200TLOFF kodu ile 2.999 tl ye powerbank ve band 4 hediyesi ile alabilirsin.
    2. Telekom uzerinden 2.895 tl ye 9 taksit alabilirsin.
    3. Turkcell den hattin varsa 2.679 tl ye alabilirsin. (Ama en son stok yoktu)
    4. Diger alisveris sitelerine de 3.099 - 3.199 tl arasinda fiyatlar var. Belmi kuponlarin falan varsa buralari da kullanabilirsin.

İyi gunler.

• bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı satın alabilmek için 3.600 ödediniz doğru mu anlıyorum , yanında gelen aksesuarları satmadan fiyat nedir onu merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam huawei shoptan 140 tl indirim ile 3060 tl ye almisti. Yaninda freelace kulaklik hediyesi ile birlikte.

• üstte arkadaş yazmış
    ben onu alıntılıyım tekrardan ben 3060 aldım cihazı 200 tl çek çalışmıyor sandığım için yoksa 2999 alabilirsin kulaklığı satıp satmamak sana kalmış

1. Huawei shop AK200TLOFF kodu ile 2.999 tl ye powerbank ve band 4 hediyesi ile alabilirsin.

Turkcell 6 taksit 3000 tl geliyor 12 taksit 3200 geliyor kulaklık hediyesi yok

4. Diger alisveris sitelerine de 3.099 - 3.199 tl arasinda fiyatlar var. Belmi kuponlarin falan varsa buralari da kullanabilirsin.

İyi gunler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosunaokuma21karakter

üstte arkadaş yazmış
    ben onu alıntılıyım tekrardan ben 3060 aldım cihazı 200 tl çek çalışmıyor sandığım için yoksa 2999 alabilirsin kulaklığı satıp satmamak sana kalmış

Turkcell 6 taksit 3000 tl geliyor 12 taksit 3200 geliyor kulaklık hediyesi yok

İyi gunler.
    Stok durumuna yarın bakar yazarım. Karantina olduğu için bakılamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle3673

İyi gunler.
    şu an sadece 3uncu secenek mantıklı ama Turkcell hattım yok bayılerden oluyor mu gecıs yapsam ayrıca kredı puanına bakıyorlar mı benım kredı puanı dusukte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commandonter -- 3 Mayıs 2020; 18:49:42 >
    Turkcell stok kalmadı zaten eğer olsa bile sizden sadece k.karti bilgisi istiyor 2679 çekmek için herhangi bir Turkcell'i birini bulup alabilirsiniz tanıdık varsa taksit isterseniz bayilerin açılmasını bekleyin derim çünkü Mart 10 gibi vatan bilgisayarda vade farksız taksit yapıyorlardı cihazlara 3500 TL kadar yanlış hatırlamıyorsam

Videodaki adam Google Play yüklüyor sanki telefonuna

• quote:

Orijinalden alıntı: bosunaokuma21karakter

Turkcell stok kalmadı zaten eğer olsa bile sizden sadece k.karti bilgisi istiyor 2679 çekmek için herhangi bir Turkcell'i birini bulup alabilirsiniz tanıdık varsa taksit isterseniz bayilerin açılmasını bekleyin derim çünkü Mart 10 gibi vatan bilgisayarda vade farksız taksit yapıyorlardı cihazlara 3500 TL kadar yanlış hatırlamıyorsam
    kredı kartım yok tanıdık uzerınden de almak ıstemem ya vatanda taksıt olmuyor puanım dusuk dıye
    Turkcell mağazasının taksit için tanıdığa değil Turkcell hattının puanına ihtiyaç var. Kredi kartına taksit yapamıyorlar yasal olarak.
  • fixlenmiş dostum başka bir şey çıkacaktır kısa zamanda telefon yayılıyor şuan dünyada

turkcell bayisine gidip konuşun yada türk telekom bir bakın seçenekler olarak yarın
    edit bu arada huawei band ve powerbank seçeneği ile 2999 almakta mantıklı huawei freelace çöpte en azından bunların 2sini 280 liraya alıyorsun turkcell ile aynı paraya geliyor

vatan bilgisayarda sanırım hızlı kredi gibi bir şey yapıyorlardı o gün cihazlara bakmaya gittiğimde 3500 tl ye kadar vade farksız 10 taksit yapıyorlardı ama detaylarını sormadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 3 Mayıs 2020; 20:46:6 >
    Eş dost akraba turkcell hattı olan biri 'peşine kontrat' adındaki kampanya hakkını senin için kullanacak. Sen yine ücreti peşin ödeyeceksin, işlemi yaptıdığın kişi 1 yıl hattını iptal ettirmeyecek, başka operatöre geçmeyecek.
    Anladım hocam , cihazın özelliklerine baktım da 3.600 çok pahalı geldi , yorum yapacaktım tam anlayamadım o yüzden sordum .

Hatta yine yorum yapacaktım gidin k20 pro alın , bu paraları bu telefona vermeyin diye ama ben telefon piyasasından da uzak kalmışım , telefon fiyatları uçmuş resmen :)

2.900 lira iyi bir fiyat gibi duruyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.