Şimdi Ara

***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.660
Cevap
43
Favori
236.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende bulamadım kılıf şuan kılıfsız kullanıyorum. Çok üstüne düşmedim açıkçası nasılsa evdeyiz diye. Muhtemelen yeni cihaz ya malum nedenlerden dolayı ürün gelmiyordur Türkiye'ye.
  • arkadaşlar telefon bugün ulaştı bana.
    İlk testlerimde ön kamera tamamen hayal kırıklığı oldu. P30 Lite'a göre ön kamerası zaten daha düşüktü ama bu kadar kötü olması çok şaşırttı.

P20 Lite ile anlık kıyaslama yapıyorum. Kamera anlamsız şekilde efekt & güzelleştirme ekliyor. Tüm ayarları kapalı olmasına rağmen. Pastelleştiriyor, gerçekçiliğini bozuyor. P20 Lite canlı gösterirken bunda renkler soluk gözüküyor. Saç sakal pamuk yumağı gibi bulanıklaştırıyor. Huawei destek ile görüştüm, ayarlardan açık olduğunu söylediler ve yönlendirdiler ancak düzelmedi. Başka birinin aramasını bekleyecekmişim.

Bu konuda yorum yapabilecek olan var mı? Bana kameradaki bir arızadan ziyade Huawei P40'da kameraya nasıl bir yazılım - yapay zeka yapmışsa beyaz & sarışın insanları tatmin edemeyecek bir çalışma yapmış sanırım.

İade edip p20 lite veya p30 lite almayı düşünüyorum. Sizlerde de benzer cihazlarla aynı anda test edebilen varsa yorum yaparsa sevinirim.

• lughnassadh L kullanıcısına yanıt
    Psmart 2019 ile kıyaslabilirim fakat ben de bahsettiğiniz gibi bir durum yok. Aksine çok beğendim ben ön kamerayı. Yapay zekanın kapalı olmasına dikkat edin, Portre'de güzellik ayarı kapalı olsun ve kamera arayüzünde üç tane halka var efektler kapalımı onlara bir bakın derim.
  • krımınal kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, bahsettiğiniz tüm ayarlar kapalı. Huawei destek'te telefonda aynı ayarları kapattırdı. Üstüne cihazı sıfırlayıp vs. tekrar tekrar denedim. Yüzde hep bir pürüzsüzleştirme, soluklaştırma yapıyor. Ön kamerayı aynı anda P20 Lite ile kıyaslayınca(aynı ışık, aynı anda foto vs.) P20 Lite da renkler daha canlı, gerçekçi, P40 lite da seda sayan'ın fotolarına yaptığı efekt gibi çıkıyor (tüm efekt&güzellik ve ai kapalı olmasına rağmen).

Acaba benim cihazda bir arıza mı var ? Malum görmeden internetten aldım dolayısıyla kıyaslama yapamıyorum
  • lughnassadh L kullanıcısına yanıt
    Sizler için sorun olmayacaksa bir foto atın iki cihazdan da kıyaslama yapsın kriminal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    Seni kırmam da konu selfie galiba
    Görselden yine bir kıyaslama yaparsınız

• anlatılanlara göre şuan kullanmış olduğum mate 9 dan sonra bildiğin çöp galiba bu cihaz.
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ya orta segmentte iyi bir cihaz. Performansı felan gayet başarılı eski lite seriler ile arasında ciddi fark var.
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Avrupa çıkış satış fiyatı 850 Euro olan bir cihaz ile çıkışında 270 euro satılan bir cihazı kıyaslamak çok doğru mu bilemedim siz bu şekilde düşünün birde

Edit birde eklenen yüzde%50 vergiyi koyaesan 1200 Euro Luk cihazlarla kıyaslama yapabilirsin buda p40 denk geliyor

• Konuda sürekli cihaz 1 ay sonra 2k ya düşer yazanlar var forumdaşlar ben telefon şirketinde çalışıyorum o olay opertörlerin ucuz satma sebebi şöyle coronadan önce bu kadar kötü olmadan yani anlaşmalar yapıldı bunların detayını youtubede teknoli içeren kanalların yaptığı yayınlardada dinleyebilirsiniz anlaşmada belirli cihaz satışı zorunlu operatörler için huawei güncel kurlar kar paylı 3200 e cıkardı operatörler kar payını düşürerek böyle kampanyalarla anlaşmalarına uymaya calısıyor cihaz maximum kendi sitesinde 2800 e düşer 4 5 ay sonra o yüzden almak isteyen varsa cokta beklemesin ama huawei geçen kıytırık kulaklık veriyordu şimdi band 4 powerbank (powerbank biraz leşde olsa beleş)veriyor yarın başka bir hediye verir mi bilinmez :D
    Yine içine google play servisleri kuracağız. İşim gereği hediye geldi ikinci telefon olarak kullanacağım ama gerçekten google photos, bein connect, vanced bile olsa youtube google servislerini istiyor. Bu işi cozmemeleri demek alışkanlıkları da değiştirmek demek olacak. Legal ya da illegal kullancılar ilk olarak bu engelin üstesinden gelmeli.

Konuda apk kurarak hepsi olur algısı yaratılmış, ancak öyle değil. Bağzı uygulamalar kullanım politikası olarak apkya sıkıntı çıkarıyor. Bağzı uygulamalar ise bu servis olmadan çalışmıyor.

Ben usb ile play servisleri kurma işini deneyeceğim hafta başında. Deneyimlerimi paylaşırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pepewb kullanıcısına yanıt
    türkiyede hediye band 4 veriyorlar almanyada band 4 pro hediye buyur burdan yak
  • Musketeer. kullanıcısına yanıt
    P40 lite kurulunlarla alakalı Nisan 18 de fix yedi diye açıklama düşmüşlerdi başlamadan iyi araştır YouTube da izlediğim bir iki videonun açıklama kısmına yazmışlar

• Ben mi 9t siparişi vermiştim. Yarın elimde olur. Ama bu telefonu inceleyince 9tyi iade edip bunu mu alsam dedim.
    Batarya performansı efsane duruyor.
    www.gsmarena.com
    Battery life tests - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/battery-test.php3

Turkcellde stok bitmemiş olsa hem 2679 tlye satılıyor hem kulaklık veriyor. Fiyatı da efsane. Kulaklık hediyesiyle daha da cazip oluyor.

Mi 9t'ye göre daha güncel bir cihaz ve daha uzun süre güncel kalacak.

Youtube'dan baktım. Telefona Google play store da kuruluyor. Nasıl kurulduğuna ilişkin videolar var. Sağlıklı çalışır mı bilemiyorum tabii. Her uygulama telefona yüklenmiyorsa benim için sıkıntı. Sadece Türkiye'de kullanılan 10 20 bin kişinin indirdiği uygulamalar lazım oluyor. O uygulamalar yüklenmiyorsa da akıllı telefon kullanmanın anlamı kalmıyor.

Kamerası 4k video nasıl çekmiyor. Yazık olmuş. Bana çok lazım mı değil ama bu 4k video çekmesi gerekirdi.

Mi 9t'nin ekranı amoled, 4k video çekebiliyor ve Google servisleri var. P40 lite batarya performansı çok daha iyi, daha güncel bir cihaz, işlemcisi daha iyi, sar değeri daha düşük. İnsan kararsız kalıyor.

Edit: 2679a kulaklık dahil değilmiş. Teşekkürler bilgilendirme için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 3 Mayıs 2020; 12:47:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• QRX kullanıcısına yanıt
    Aslinda mi9t de cok guzel cihaz ama pop up kamera ne kadar saglam kalacak diye benim suphelerim vardi. Onun icin p40 lite tercih ettim. Turkcell kampanyasinda kulaklil hediyesi sadece 3199 luk olani alirsan var. Birde telekom tarafina bak istersen... huawei shop ta da suan powerbank ve band 4 hediyesi var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    2679 kulaklık dahil değil
    Fotoğraf çekmek için p40lite video için 9t
    Amoled ekran her zaman extra masraf gerek yok
    Google servisleri illegal kuruluyor ama uğraşmanız gerek şuan
    Youtube vanced kullanıyoruz reklamsız ve altta çalışıyor
    Kız arkadaşım oturum acamadi ama program üstünden tek eksiği o şuan tarayıcıdan sorunsuz çalışıyor
    10.5 saat ekran aldı dün kız arkadaşım deli rakam
    İşlemci ve hızlı şarj zaten muazzam özellikler bence video çokta önemli değil

Edit eksik cümle

Edit2 şunu da sorayım aklıma geldi WhatsApp tan gönderdiğim linkleri vanced ile açmasını sağlama şansımız var mı acaba tarayıcıya kayıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 3 Mayıs 2020; 12:40:5 >
  • Yakın zamanda alacagim cihazi benim merak ettigim appgallery’den indirdigimiz uygulamalar veya moreapps’den güncelleme aliyor mu :)

• okny34 O kullanıcısına yanıt
    Evet iki yerdenden gümcelleme yapılıyor. Appgallery otomatik yapıyor. Moreapps uygulama içinde update sekmesi var.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.