Şimdi Ara

***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.679
Cevap
41
Favori
237.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben gerek görmediğim için yapmadım ancak

https://www.huaweiailesi.com/whatsapp-icin-sohbet-gecmisini-yedekleme-ve-geri-yukleme-kilavuzu/

Burada detaylı olarak anlatılıyor....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Garanti sıkı tısız çalışıyor..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bohlener kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim.

Vakıfbank'ın 75 TL ve üzeri cep telefonu NFC'si ile ödemelere 5 TL promosyonu aylardır devam ediyor.

Ne yazık ki ne yaptıysam olmadı.

Garanti Bankası'nın bu şekilde bir kampanyası var mı bilmiyorum ama olursa en azından kullanabileceksiniz.

• merhaba,

p40 lite olan telefonumun sabah bluetooth unun çalışmadığını fark ettim, sonrasında parmak izide bozuldu ben menüde parmaz izi olan kısım yok olduğunu gördüm, aynı zamanda wifi de bozuldu hiçbir sinyal bulamıyor, sanıyorum ay başı bir güncelleme olmuş, bundan olmuş olabilir mi? bunun gibi bir sorun yaşıyanınız oldu mu acaba?

teşekkürler

• teşekkürler, wifi ile bt düzeldi her nasılsa.. parmak izi sorunum kaldı sadece:)

• Müşteri hizmetlerinde sanırım en ufak ve basit bir soruyu bile cevaplayamayan kişileri çalıştırıyorlar. Yine kullanıcı olarak kendi sorumuzu kendimiz cevapladık. 😄

• Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt

akbank ödemeleri juzdan uygulaması ile, garanti bankası da bonus flash ile stabil şekilde çalışıyor. tüm ödemeleri nfc ile yapıyorum. problem yasamadım

• Ozgur__1071 O kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim.

Geri bildirimlerden anladığım kadarıyla şimdilik Garanti bankası mobil uygulamasının NFC ile sorunsuz çalıştığı belli oldu.

Akbank Juzdan uygulamasını bilmiyordum. Yaptığım araştırmada anladığım kadarı ile başka banka müşterisi olsak bile kredi veya bankamatik kartımızı kayıt ettirip bu uygulama ile NFC üzerinden ödeme yapabileceğiz.

NFC'yi Vakıfbank'ın 75 TL üzeri alışverişleri NFC ile ödersek 5 TL. promosyon uygulaması için kullanacaktım. Juzdan bu iş için uygun değil çünkü Vakıfbank kendi mobil uygulaması üzerinden ödeme yapılmasını şart koşuyor. Bu kampanyadan yararlanamayacağım için bankam haricindeki başka bir bankaya kart bilgilerimi şimdilik vermeyi düşünmüyorum.

• P40 lite oğluma yeni aldım google uygulamaları WhatsApp instagram facebook vs. Nereden indiriyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Hocam linkte 4 adet uygulama var hangisini indirecek.

***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***

• aschil kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• Forumda bir arkadaş appgallery bölgesini çin yapınca uygulamalara güncelleme geldiğinden bahsetmişti. Yılda 2 kere bölge değiştirme hakkı var. Eğer 2. bir hesap açıp bölgeyi çin seçerseniz istediğiniz zaman hesaplar arası geçiş yapıpı sistem uygulamalarının güncellemelerini alabilirsiniz.Tabi çokta abartmayın. Ben 2 3 ayda yapıyorum bir sıkıntı görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strum4 -- 7 Kasım 2022; 10:4:40 >
  • Şuraya güzel bir güncelleme geçeyim de forum amacına ulaşsın. Ben p40 lite makinamı sattıktan sonra 2 kere daha telefon değiştirdim. En son Xiaomi Redmi note 10s aldım. Evimde hala bir huawei p9 var, eşimde p10 plus var.

Kullandığım hiç bir telefondan Huawei kadar keyif alamadım. Son çıkan redmi note 10s cihazında öyle sorunlar var ki birazdan değineceğim. Huaweiye ambargo koyan amerikaya da öyle saydırıyorum öyle saydırıyorum ki bitecek gibi değil.. Huaweinin ambargo yemesiyle bir anda oppo, xiaomi resmen androidde dünya devi oldu, samsungdan sonra. Ama kardeşim cihazda yakınlık sensörü sorunu var. Firma da bunu kabul etti zaten. Telefon yanağındayken cihaz ekran açıyor hop yanağına artık neresi denk gelirse tuşlara basıyor. Son güncelleme ile youtube uygulaması takılıp bekliyor, firma bu hatayı da kabul etti ama hala çözüm yok. Ayrıca telefona bir bildirim geldiği zaman, (baze) cihaz kendi kendine açılıyor. Sanki biri almış ekranı açmış, şifreyi girmiş herşey ortada. Böyle güvenlik mi olur yahu ? Sattım bu telefonu da kurtuldum.

bakın çok samimi söylüyorum, Huawei telefonu aldım, kullandım, sattım. Peşinden geçtiğimiz dönemde bir tane de nova 9 aldım. Hiç bir telefonda Huaweinin kalitesi yok. p9 Kullanıyorum şu anda, üzerinde android 7 yüklü. Ve ister bu model olsun, ister başka model olsun, bunca sene içine kullandığım hiç bir telefonda huawei kalitesi yakalayamıyorum. O kadar dertliyim ki bir pazar sabahı buraya oturdum bunları yazıyorum.

Tekrar p40 Lite alır mıyım? Alırım, ama daha yenisi varsa ve param yeterse onu alırım, param yetmezse bunu alırım. Ama asla bir şaomi almam bir daha kimse de kusura bakmasın isteyen marka takıntısı desin isteyen başka bir şey zerre umurumda değil. ben yaşadıklarımı anlatıyorum şurda

• Rıza.BN. kullanıcısına yanıt

Hocam sizin yaşadığınıza benzer bir durum ben yaşadım.

Mate 20 lite dan sonra ambargo vs diyip oppo aldım.

İnanın 4 ay zor dayandım bedavaya sattım p 40 lite aldım.

O kadar memnunum ki anlatamam. Huawei telefon departmanı ni kökten kapatana kadar (gücün yettiğince) Huawei ye devam.

Şu an evde 3 telefon var (eşim ve iş) hepsi Huawei.

Elim başkasına gitmiyor...

• ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***

Bu bildirimi kapatma yolu var mı ayarlarda kapatamadım günde birkaçkez geliyor bıktırdı

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.