Önce başka kaynaklara da bak ama ben war robots oynuyorum ki bir çok telefonda sıkıntı çıkartan ve kısmen kasan bir oyun. P40 lite da oldukça akıcı ve takılmadan / sıkıntısız oynuyorum. Vmos a ihtiyaç duyduğum tek an da bu oyun. Onun dışında bende gms kullanmıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (175. sayfa)
-
-
-
Sistem uygulaması. Görüntü işlemeyle alakalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeşim yanlış anlama da burada servisin yapacağı pek birsey yok. Proximity sensörünu Huawei yedek Parça olarak bulundurmuyor. Ekran vs ilgili hersey tek bir citada geliyor servislere. Ekran orta kasa hatta pil dahil gömülü şekilde. Yalnızca anakart ve arka kapağı yerleştirip bitiriyorlar. Garantiniz devam etseydi ücretsiz olarak telefonunuzu neredeyse sifirlayacaklardi.
He haklı olduğunuz konu net şu bu konuda net bilgi vermemeleri. Bu da tabii ki servis kaydı veya müşteri hizmetlerinin eksik ve yetersiz olmasından kaynaklanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu 12 versiyonu nasıl oldu düzelme varmı sorunları devam ediyormu
Sorun derken? Bende hiç bir sorun olmadı daha. Pil konusunu diyorsan bende de ilk başta hızlı gidiyordu hard reset atınca düzeldi.
Kesinlikle emu10 öneririm. Pil konusunda daha iyi.
Üşendiğimden geçmiyorum
Şans işi galiba. Bende hiçbir fark yok.
Bendeki sorunlar devam ediyor. Bluetooth açıkken kapatınca kendi kendine GPS açılıyor. Google haritalarda gps eski sürümde çok iyi çalışıyordu. Bunda bulması çok uzun sürüyor. Yandex ve petal anında buluyor konumumu. Bide yeni farkına vardığım sorun. Dışarı çıkarken telefonu cebime atıp gidiyorum 10 dk sonra baktım birisi aramış. Hem de uzun uzun, telefon sesli modda olmasına rağmen hiç çalmadı. Bildirim panelinden elime alınca gördüm. Aynı sorunları benden 2 ay önce almış arkadaşım da yaşıyor
Sifirlamama rağmen bildirim sorununu bende yaşamıştım sonra 10 sürümüne geri yuklemistim
-
merhaba
Youtube pre. abonesiyim malum p40 lite youtube app olmadığı için tarayıcı üzerinden kullanıyorum sıkıntı yok.
Ancak bir video indirmek istediğimde tarayıcı üzerinde ilgili sembolü göremiyorum ancak sayfayı masaüstü versiyonunda açarsam çıkıyor.
Tarayıcı üzerinde mobil youtube'un neden video indirme sembolü yok anlamış değilim sorunu çözen varmı acaba.
-
Newpipe uygulaması, YouTube un kendisinden bile daha iyi bana göre.
Merhaba. NFC ile bankacılık uygulamalarından mobil temassız ödeme yapabilen var mı acaba?
İşbank ve Vakıfbank mobil uygulamaları ile başaramadım.
-
uygulamaları appgalleryden mi indirdin? Belki ondandır. Eğer appgallery den yükleyip başka bir mağaza ile güncellediysen yine olmaz. Hiç biri ise huawei de çalışmıyor demektir.
Tam olarak anlayamadım.
PhoneClone ile kurarken GooglePlayStore'dan gelen uygulamalar. Doğal olarak daha sonra AppGallery ile güncellendi.
Benim anlamak istediğim o, şu, bu'ya takılmadan herhangi bir bankacılık uygulaması ile NFC üstünden mobil temassız ödeme yapabilen var mı?
Örneğin eski telefonum Samsung A5 ile NFC üzerinden VakıfBank mobil uygulaması ile mobil temassız ödeme yapabiliyordum.
Ancak şu anda çalışmıyor. Yani sizin dediğinize göre apk olarak banka uygulamasını indirip kurarsam NFC üzerinden mobil temassız ödeme yapabilirim.
Doğru mu anladım.
-
Uygulamayı kaldırıp appgallery üzerinden tekrar indirip deneyebilirsin. İnternetten indireceğin apklar google ile çalışacağı için huaweide çalışmaz. NFC kullanmadığım için test edemiyorum.
Banka uygulamaları bende de çalışmıyor. Antalya'da AntalyaKart uygulamasını NFC ile kullanıyorum. Aurora Store'dan kurmuştum orada sıkıntı yok. Ama bankalar güvenlik gibi sebeplerle çalışmıyor diye biliyorum
-
Yanıt için teşekkür ederim.
Strum4 forumdaşın dediği gibi Vakıfbank uygulamasını tamamen kaldırıp (kaldırmadan önce oturumu kapatıp, verileri silerek) AppGallery'den tekrar yükledim.
Sonuç ; Olumsuz.
İşbank mobil bankacılık ve maksimum mobil uygulamaları ile denedim.
Yine olumsuz.
Sanıyorum bankalar Google sürücüleri kullanılmadan NFC'nin kullanılmasını iptal etmişler.
-
Arkadaşlar Google drive'a yedekli WhatsApp konuşmalarını nasıl geri yükleyebilirim telefona? P40 lite'a geçmeyi düşünüyor gibiyim de. WhatsApp konuşmaları kaybolsun istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X