Dediğinizi tam anlamadım detaylı bilgi verir misiniz? |
***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (178. sayfa)
-
-
Merhabalar, Gspace ile google uygulamalarını yükledim fakat bazı uygulamaları açmıyor mesela haritalar uygulaması google girişi istiyor, bilgileri girince hata veriyor. Bunun gibi bazı senkronizasyon gereken uygulamalarda aynı şey oluyor. Mesela Whatsapp'ta google drive yedeklemesi yapmıyor. Acaba bu hatalar normal mi yoksa bir şeyleri yanlış mı yaptım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap -- 13 Mart 2023; 15:41:38 > -
eskiden kullandığım güzel bi cihazdı
google altyapısı kurabiliyordum fakat kurmadan kullandım şarjı çok güzel 2 gün giderdi
google servis olmadıgı için çogu uygulamada reklam yoktu
cihazda keşkem bootloader kilidi ücretsiz açılmasıydı
önerim aroura store kurun yanlışta yazmış olabilirim
-
Bu telefonda skype bildirim sorununu çözen var mı?
-
Arkadaşlar kilit ekraninda kisayol olarak kamera var. Cocuk ordan kamerayi aciyor şifrede istemiyor. Kamerayi ordan kaldiramazmiyiz çok uğraştım ama bulamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Google Play'de bir kez giriş yaptıktan sonra sorun çıkmaz. Giriş yaparken telefon doğrulaması sms ile giriş yaparsanız, daha sağlam olur.
-
Huawei'nin kendi AppStore uygulamasından GSpace indir, 50 milyondan fazla indirim alan ve bütün Google Uygulamalarını ve Play Store uygulamasını kullanabileceğin bir uygulamadır.
-
Servis garanti için fatura istiyor mu acaba, hiç telefonu servise veren var mı? bide aurostorede bazı banka uygulamaları yok, Huawei app galeryyde de yok, nerden yükleyecez bunları?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Microg push bildirimleri almanı sağlayan bir yazılım. Gspace ne olduğu belirsiz, kim bilir arkada neleri götürüyor haberiniz yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strum4 -- 6 Nisan 2023; 15:3:18 >
Bu cihazda çift dokunmayla ekran açma kapama niye yok kaldırılmış bilen var mı?
Birde Skype bildirim sorununu cozebilseydik nova 10 pro aldık ondada Skype aynı bildirim sorunu var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani siz şimdi Huawei'nin yasal mağazası olan AppGallery'de yer alan bir uygulamayı değil, üçüncü parti bir geliştirici tarafından üretilmiş ve AppGallery'e girmemiş bir uygulamayı mı öneriyorsunuz?
Üstelik 23 mesajlı bir üyesiniz. Bana sanki ürün reklamı maksatlı açılmış bir hesap gibi geldiniz.
-
Nfc'yi İstanbulkartta kullanabilen var mı acaba?
Açık kaynak ve özgür program nedir araştırıp tekrar gelirseniz çok memnun olurum. Yasal mağaza dediğiniz 100 200 sayfa gizlilik politikası olan, neredeyse bütün bilgileriniz toplayıp satan uygulamalarla dolu :) Uyanma seansı.
Aksine microg uygulamasının mottosu insanları google şirketinin kendine bağımlı yapan servislerinden kurturmak, verilerinizi korumak için yazılmış bir yazılım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strum4 -- 12 Nisan 2023; 0:54:21 >
Microg yazılımını yüklemeniz gerekli. Youtube üzerinde bulabilirsin kurulumunu 3 5 dakikalık iş.
Bu dediginiz Google servislerinimi yüklüyor. Bana Huawei de bildirim sorunu olmayan Skype lazım açıkçası Google servislerini yüklemek istemem
Garanti uzatma var yaptırmak isteyen 399 TL ye garanti uzatılıyor ben 1 yıl uzattım telefondan memnunum tek sıkıntım Skype
Ne yazık ki günümüzde en değerli emtialardan birisi de kişilerin kullanım verileridir.
Ancak bu verilerin birilerine satılması reklam ve pazarlama amaçlıdır.
Oysaki senin özgür program dediğin uygulamanın maksadını bilmiyorum.
Kullanım verilerimi depolayıp satacaksa benim için mahzuru yok. Çünkü telefonumdaki en basit yemek siparişi veya market uygulaması bile bunu yapıyor. Hangisinden kaçacağız. Bu nedenle kaçınılmaz olanı yaşayıp zevk alıyorum.
MicroG'nin telefonumdaki bankacılık uygulamaları veya diğer başka özel verilerime ulaşmayacağının garantisini verebilir misin?
Böyle bir durumla karşılaştığımda uygulamaya karşı yasal haklarım neler?
-
İlk dediğim özgür yazılımın ne demek olduğunu araştırmamışsın. Açık kaynak - Özgür yazılımların kaynak kodları herkese açık şekilde paylaşılır. Bu nedenle içine hiçbir şekilde zararlı yerleştirilemez. Tabi kaynağından, doğru yerden indirmek önemli. bu arada veri derken mesela gspacein gizlilik politikasında kişisel verilerin alınmadığı yazıyor ama biraz altında kişisel verileri anonimleştirip aldıkları yazıyor ve içinde fotoğrafların bile dahil olabileceği yazıyor :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X