Şimdi Ara

Huawei P50 gerçek görüntüsüyle karşınızda: Ocak gözü gibi kamerası var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
5.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gayet mantıklı bir kamera düzeni. Safir cam da kullandılarsa ne âlâ. Parça parça 5 lensden her türlü güzel benim gözümde. Bize böyle yeniliklerle gelin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kameraların büyüklüğü bende sanki telefonun içine fotoğraf makinesi yerleştirilmiş izlenimi verdi, eğer kalite olarak kameralar çok üst düzeyde ve gezginler için fotoğraf makinesi taşımak yerine bu telefon yeterli olacak ise görüntüsü benim için çok da önemli değil. Tabi benimki belki de ütopik bir düşünce, ama görüntü olarak kameraların çok iyi olduğu izlenimini veriyor bana.

• ben halen samsung a7 2015 kullanıyorum, çevremde telefon değiştirenler ile aynı şeyi yapıyoruz, ben fotoğraf bile çekmem ama çekenlere bakıyorum kahvaltı sofrasını çekmiş, manzara çekse yine iyi, tasarım diye bir şey yok zaten sadece kameranın yerini değiştiriyorsun, nerede o eski telefonlar müthiş tasarımlar vardı diyerek nostaljiye bağlıyorum yenilerden sadece motorola razr güzel, eski tasarım ile yeni teknolojiyi birleştirmişler.

bu telefonun kamera görselliği samsung'un gömlek düğmesi gibi olan tasarımdan çok daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Umarım bunda 20 MP üzeri saçma bir çözünürlük olmaz. 1 inç sensör mobil fotoğrafçılıkta yeni bir çıta belirleyecektir.

F/P telefonu diyerek itileyecekler 240 aşağısı kesmez.

• clickbait haberlerde zaten son 1 senedir aldı başını gitti. Kameranın çapını yazarsınız, benzetme yapmazsınız. Yorumu kullanıcı yapar.

• google desteği olmadığı sürece işe yaramaz...

• Şu kamera tasarımını çıkıntılı yapmaktan vaz geçemediler bir türlü, telefonu masaya koyunca bir ayağı kırılmış masa gibi sallanıyor.

• Ocak gözü gibi benzetmeyi kaldıramayan arkadaşlar huawei telefon sahibi olma ihtimali yüksek :D

• Şu haber başlığına bile laf ediyorsunuz daha size ne diyeyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.