Şimdi Ara

Huawei P50 Pro ve P50 Pocket Türkiye'de satışta! İşte fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Teknoloji işini bırakıp meyve sebze sitesi olarak devam edin Teknoloji moral bozukluğu yaratıyor artık alamayacak olanlar için hayal etmekten başka bir şey yok

• Huawei p40 lite kullanıyorum cihaz gerçekten muazzam malzeme kalitedi,hız,batarya dayanıklılığı, fotoğraf kalitesi ve Emui 12 arayüzü olarak çok iyi fakat şu Google servisleri olmaması can sıkıcı,bi dönem ona da alışmıştım ama artık can sıkıyor, YouTube premium gibi vanced vardı o da artık YouTube un açtığı dava sonucu güncelleme almayacak alternatifleri beş para etmez.Huawei app galeri beş para etmez birçok uygulama eksik ya da hiç yok apkpure,petala search,Aurora store da kesmiyor artık.Bir daha asla Google servisleri olmayan bi cihaz alırmıyım hiç.P50 pro güncel olarak an itibariyle dxomark ve daha bir çok kamare karşılaştırmasına göre hala her ortamda dünyanın en iyi fotoğraf çeken cihazı.Sadece fotoğraf çekmek içinae çok pahalı,Harmony Os da gelse google servisleri olmadan beş para etmez,bıktım arık saçma sapan uygulama güncelleme ve tek tek kurma işinden..Ben en başta bile isteye üstesinden gelirim diye almıştım hatta geldim de ama bir de bana sorun.Bu nedir yaw teknik servis gibi durmadan cihazla uğraşıyoz bir daha tövbe

• Fiyatlar muthis, peynir ekmek gibi gider.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gerbera kullanıcısına yanıt
    Bizim hanimin dayisinda var P40 Lite, nerese muazzam yahu? Kamerasi patates, ekran desen kalitesiz,arayuzunde kasmalar vs vs. ayiptir, milleti kandirmayin.

• Yeni Samsung S21 Plus aldım ama satıp Huawei P50 Pro alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlar iyice abartı artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Z Flip 3 aynı özelliklerle 13bin lira değil mi bunlar neyin kafasını yaşıyor?
    Aynı şekilde P50 Pro parasına 5G'li S21 Ultra, S22 Plus falan alınıyor :D

• "Amerikan Ambargosu olmasa daha ne telefonlar yapacaklar..." denmiş de, fiyatlardan dolayı Ambargo yediği anlaşılmıyor zaten.

Piyasadan izole edilmiş haliyle bu fiyatlara satıyor (yurt dışında da ucuz sayılmaz), Ambargo falan olmasa demek ki 2000 Euro'lara, Türkiye'de de 40.000TL- 50.000 TL'lelere falan satacaklar!

• Ben Huawei'ye biraz uzaktım ama MatePad 11 aldıktan sonra içim ısındı.

Tablette Google servisleri ile işim olmuyor ama Telefonda Google'sız bir hayat... Bilemiyorum.

Alternatifleri var. Örneğin Mail'i Huawei Mail uygulamasına bağlayabiliyorsun. Mail bildirimi geliyor.

Haritalar için Yandex zaten 10 numara.

Youtube için Vanced kullanılabilir. Vanced'in klonları var bir sürü...

18 lira değil de şöyle 13-15 arası olsaydı P50 Pro mükemmel bir cihaz olacaktı. Ben ciddi ciddi düşünürdüm.

Huawei cihazlar dandik değil.

• Vay canım huawei ne hale düştün googlesiz androidin kralı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ensei kullanıcısına yanıt

İşlemcilerde sadece 5G versiyonlarından ban yemiş, 4G olanlarını kullanabildiği yazıyor, niye öyle tam ben de bilmiyorum.

• Bir zamanlar Huawei en çok telefon satan listelerde ilk 3 te kesin olurdu. Şimdi alt markası Honor bile geçiyor.

Google ambargosu bitirdi yoksa çok güzel telefonlar yapıyordu.

HTC ve Huawei her zaman listede olmalıydı. Samsung ve Apple aynı telefonları ısıtıp ısıtıp sunuyor yenilik yok.

• Evde 6 yıllık android telefonu var çocukların hertürlü işkencesine rağmen halen taş gibi çalışıyor kaliteli marka ama çok pahalıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakupkaratas255 -- 20 Mart 2022; 13:42:19 >
  • Erenkan E kullanıcısına yanıt
    Ben telefona para verirken 3 ay sonra modası geçip 5 para etmeyecek bir telefon kullanmayı tercih etmiyorum.

Paran boldur 3 ayda bir yeni telefon alıyorsundur o senin bileceğin iş. Burada ben kendi fikrimi beyan ettim zaten herkesin de benim fikrime katılmasını beklemiyorum.

• sennalonso1981 kullanıcısına yanıt
    Lite model alırsa normal ki diğer markaların lite modellerinin içinden geçiyordu çıktığı sene. Al bakalım mate serisi telefon neymiş gör 4 sene mate 10 pro kullandım 4 yılın sonunda bile çoğu yeni model amiral gemilerine kafa tutardı stabillik kamera ses ekran sağlamlık hepsini koymuş adamlar. Google engeli yemese ne iphone ne samsung kalırdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei Hem Türkiye, hem de Avrupa'da hızlı kazandığı momentumunu kaybetti. Markaya olan ilgi ve merak azaldı. Bunun da satışlara olumsuz yansıması kaçınılmazdı ve zaten satış adetlerinden bunu görebiliyoruz.

• Kim Alır bu saatten sonra
    Gider oneplus alırım daha iyi

• glumerna G kullanıcısına yanıt
    Yahu birak bunlari ya, les bir cihaz. Ha kullanilirimi? Evet, ama top segmente alisik biri icin iskence gibi budget cihazlar. Abartmayin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.