|
Bildirim
O paraya iPhone alırım. En azından telefonum sürekli değerini korur.
|
Pro modeli canavar gibi alet. Bende yurt dışından aldığım P30 pro var. Eşime daha yeni Samsung S21 plus aldım. İkisini her türlü karşılaştırıyorum. Huawei çok daha iyi cihaz yapıyor. Önünü kesmeseler Huawei piyasayı süpürüp geçecekti. İnanılmaz hızlı gidiyordu. Ortada ne Samsung ne de Iphone kalacaktı. |
apple kullanmak artık fakirlik oldu
|
Şu markaya gerçekten yazık ettiler.
Android tarafında arayüz akıcılığı olarak en başarılı firma Huawei idi. Batarya performansı da aynı şekilde. Şu işler başına gelmese çok farklı bir hikayesi olacaktı. Şuan telefonlarda ki fiyatlar biz sektörü bırakmadık ama bir rekabete de girmiyoruz fiyatları. |
Huaweiye 20 k vermek ? Tayyibe oy veririm
Daha iyi |
Fiyatlara bak cihazında hem olmazsa olmaz google yok hem de stabil oturmuş bir işletim sistemin yok ama fiyatlar hala yüksek kusura bakma Huawei bey ameriga senin fişini çekti malesef
|
değerini koruyacaksan altın al telefon kullanmak için kullanırsın zamanı gelince değişirsin...
|
Samsung’un katlanabilir cihazları yok sattı…
|
Bugün yaşanan savaşın başlangıç krizi Huawei Apple savaşı olabilir mi sürekli bunu düşünüyorum. Google yasağı olmasa şuanda herşey çok farklı olacaktı
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Pro modeli canavar gibi alet. Bende yurt dışından aldığım P30 pro var. Eşime daha yeni Samsung S21 plus aldım. İkisini her türlü karşılaştırıyorum. Huawei çok daha iyi cihaz yapıyor. Önünü kesmeseler Huawei piyasayı süpürüp geçecekti. İnanılmaz hızlı gidiyordu. Ortada ne Samsung ne de Iphone kalacaktı. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 17 Mart 2022; 21:45:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 18 Mart 2022; 10:40:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 17 Mart 2022; 23:8:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|