Şimdi Ara

Huawei P50 Pro ve P50 Pocket Türkiye'de satışta! İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlara bak cihazında hem olmazsa olmaz google yok hem de stabil oturmuş bir işletim sistemin yok ama fiyatlar hala yüksek kusura bakma Huawei bey ameriga senin fişini çekti malesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Katlanabilir olanına 4 bin lira veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya en az 5000mah olmalı artık

• çüşş denir sadece,fiyatlara bak,şımardı bunlar iyice

• Yazık oldu Huawei ye halbuki ne cihazlar yapacaktı en iyi Çinli marka idi. Google olmayınca oluyor ama p50 pro 10.000 12.000 olsa düşünürdüm. Ön kamera 4k 60 fps çekmiyor ama mate 40 pro da çekiyordu

• Huaweiye 20 k vermek ? Tayyibe oy veririm
    Daha iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • setcom_2000 kullanıcısına yanıt

demek ki ambargonun da kriterleri var... 4g olabilir ama 5g olmaz gibi.

• Huawei'nin marketine daha fazla geliştirici çekmesi gerek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • o paraya öküz alırız

• S.dragon işlemciyi nasıl kullanabiliyorlar, bunlar sam amca ve trump tan banlıydılar.

• Çöp

• 28k TL ne oğlum! Bir de 4000 mAh batarya koymuşlar utanmadan. Google servisleri de yok zaten. Oturmuş bir işletim sistemi var mı desen o da soru işareti. Lan Iphone'u sevmeyen benim bile şu fiyatları görünce millete iPhone öneresim geliyor. Bunlar kafayı yemiş.

• Türkiye şartlarında telefona uçuk ücretler vermek pek akıllıca bir şey değil aynı işi gören çok ucuz telefonlar var bir telefon 2 sene sonra android versiyonu nedeniyle çöp oluyor huawei nin mate 8 model telefonunu almıştım 4 gb ram 64 gb hafıza vardı android güncellemesi almadığı için telefon çöp oldu Türkiye şartlarında bu telefonlar 1500TL ile 2000TL arasında satılması lazım iletişim ücretleri de çok pahalı

• tamam paramız değersiz de bu fiyatlar normal mi anlamadım bu ne abi?

• takami59 kullanıcısına yanıt
    Bu sene en pahalı seneyi yaşayacağız.. yeni çıkan tüm elektronik eşyalar en az 10bin TL 2022 model yeni çıkacak Tvleri söylemiyorum bile monitörler bile 20bin TL en az alım gücünün olması içinde asgari ücret 10bin TL olmalı ki insanlar alabilsin.. Eğer bu ekonomi düzelmezse yakın zamanda sadece alamacagiz hiç birşey izleyeceğiz sadece..

• djtomcat kullanıcısına yanıt
    değerini koruyacaksan altın al telefon kullanmak için kullanırsın zamanı gelince değişirsin...

• Bu seviye telefonların hedef kitlesi siz değilsiniz ;)
    Telefon sadece ismi telefon yeri geliyor prestij göstergesi yeri geliyor aksesuar..ozellikle p50 pocket tasarımı hakkaten cok şık..

• 19000 TL ve 4G...

• Biz almayalim senmi hediye ediceksin bize?? ya boşversene 20000 TL yi gemezse 12/256 modelini alırım Huawei candır.

• Telefon 1300 dolar seviyelerinde piyasaya çıkmıs.Dolar malum bizde pahalı olduğu için bize çok geliyor.
    1300 dolarda makul bir fiyat.dolar 5 tl olsa 6500tl olacak.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.