Gerçekten fark edince inanılmaz moralim bozulmuştu. Aldığım günden hafif şekilde dahi hiç düşürmedim bile. Şu an içimi rahatlattınız hocam sağ olun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HUAWEI P60 PRO hk. (8. sayfa)
-
-
Rica ederim hocam güzel günlerde kullanın.
-
EMUI 13.1.0.190 güvenli güncellemesi gelmiş 357mb
-
Yaklaşık 2 aydır P 60 PRO kullanıyorum ve gerçekten memnunum. Google olayına da alıştım açıkçası. Bundan önce de 4 yıl huawei nova 3 kullandım.
Whatsapp üzerinden gelen youtube linklerini tarayıcıdan açıyor, bu sorunu yaşayan ve çözen var mı?
-
Anladım hocam sizde adım sayar düzgün çalışıyor mu nova 10 cihazım var bazen sayıyor bazen saymıyor deli etti beni arkaplanda servisleri açık oto başlatma pil optinizasyominuda kapalı
Mate 20 litem vardı takır takır sayıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adv11 -- 29 Ocak 2024; 19:42:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
(p30-p60)Kameradaki gelişme çok fark yaratmış
-
Telefonda çok anlaşılmasada fotolar incelendiğinde fark açıkça belli oluyor. İyi ki tekrar Huawei almışım telefondan memnunum gerçekten. 😇
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Adım sayar vs kullanmıyorum hocam maalesef bu yüzden yorum yapamam buna.
-
Adım Sayarı nerden takip ediyorsunuz hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese merhaba. Eski telefonum olan Galaxy A50 den temmuz ayında P60 Pro ya geçtiğimden beri bu doğrulama bildirimini alamıyorum. Eski telefonumu tuttuğum için gerektiğinde ordan onaylıyorum bu bildirimi. P60 pro üzerinden 2 aşamalı doğrulama bildirimi almanın yolu var mı acaba? GBox üzerinden vs. Bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Tamamdır hocam teşekkürler
Kendi sağlık uygulamasından hocam istersen masaüstü widgeti ve bildirim panelinde de gözükmesini sağlayabilirsin
Kilit ekranı yetiyor ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adv11 -- 2 Şubat 2024; 7:26:32 >
Bunu bende merak ediyorum
Anladım hocam ben akıllı saat kullanıyorum ikisini karşılaştırmak isterim fark varmı diye
Ben akıllı saat olarak ultimate kullanıyorum telofonu almadığım zamanki fark telofonla bağlantı kurulunca sağlık uygulamasından senronize oluyor ikiside ayni gösteriyor.her zaman saat ile telofon aynı sayıda olmayabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alabeir -- 2 Şubat 2024; 13:55:33 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X