Bende bir türlü bunu çözememiştim, şimdi ekstra telefon numrası ekledim. Doğrulama alırken numarama kod geliyor o şekilde kullanıyorum. Bir de Gbox ücretli bi güncellemesi gelmişti orda istediğin telefonu seçebiliyorsun, o şekilde geldiğini söyleyenlerde var ama hiç denemedim. Kod gelmesi rahatsız etmiyor. |
HUAWEI P60 PRO hk. (10. sayfa)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Harika! zaten telefonun gece çekimi.telefoto.potre,makro çekimlerinde üstüne başka yok.
-
Google Play uygulamasında çökme yaşayan varmı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben Gbox üzerinden kullanıyorum bazen sıkıntı yaratıyor sonra düzeliyor şu anda bir sıkıntı görülmüyor.
-
-
Böyle bir durumla karşılaşmadım,ben güncellemeleri Gbox üzerinden yapıyorum,bu sorun büyük ihtimalle google'den direk güncelleme yapmaya çalışmasından kaynaklanıyor olabilir.
-
Merh 21 ay garantili 29k fiyata alınır mı arkadaşlar P60 pro?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 1 ay önce 29 a aldım. Hiç kaçırma mükemmel bir ürün. 29 a kaçağını anca bulursun. Tr ürünü 30 üstü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar kılıf, ekran koruyucu, kamera koruyucu vs. bunları nereden temin ettiniz?
Ben bu kılıfı aldım ekran koruyucu almadım
amazonHSP Huawei P60 Pro için kılıf [toz geçirmez] cep telefonu kılıfı | birinci sınıf TPU silikon kılıf koruyucu kılıf | çizilmeye karşı dayanıklı, darbeye dayanıklı düşmeye karşı koruma | kamera korumasıhttps://www.amazon.com.tr/Huawei-P60-Pro-%C3%A7izilmeye-dayan%C4%B1kl%C4%B1/dp/B0C71QW6Q2/ref=sr_1_7?keywords=p60%2Bpro&qid=1699627084&sr=8-7&th=1&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR -
Ekran korumayı çalıltığım firma Mediamarktdan yaptırdım.
Lens koruma :
Arka kılıfı karbon aldım :
Lens olarak bunu da aldım ama daha takmadım diğerini kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukselg -- 17 Şubat 2024; 21:11:21 >
-
Lens direkt olarak etki eder bence fotoğraf ve video kalitesine o yüzden o ürüne pek sıcak bakmıyorum ben, Lens koruma biraz daha mantıklı geliyor bana.
Kılıf güzelmiş bende 3 tane birden almıştım, Mavi, bordo ve siyah :)
-
Benim aldığım üründe cam yok. Kamera çercevisinin kılıfı gibi düşünün. O yüzden görüntüde sorun olmaz
Arkadaşlar benim netflix girmemeye başladı. Bağlantı adresi paylaşıyo. Nerden nasıl indircem bilen var mı. Gbox dan olmuyor, play store dna da olmadı.
Benim aldığı kamera koruyucu. Komple siyah çerçeve ve mercekler için koruma filmi.
-
netflix girmemeye başladı. Bağlantı adresi paylaşıyo. Nerden nasıl indircem bilen var mı. Gbox dan olmuyor, play storedan da olmadı.
Komple silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Yada güvenilir yerden apk olarak indirip yüklememeyi deneyin.
Bende Netflix simgesi silindi uygulama yüklü ama simge yok onu nasıl geri getirebilirim bilgisi olan varmı?
-
cihazı alacağım fakat kıbrıstan.şuan p40 lite kullanıyorum bunun imei sini atabilir miyim yoksa atılmıyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X