Evet: GBox güncellemesi geldi güncellemeyi yükledi sorunsuz çalışıyor |
HUAWEI P60 PRO hk. (9. sayfa)
-
-
Ekran görüntüsündeki apkyı kurdunuz mu?
-
Sadece güncelleme yaptım.GBox su açtığımda play storayı açtığımda deneyimleyin diyordu sonra deyip geçtim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alabeir -- 2 Şubat 2024; 14:3:18 > -
Bugün baktım adım sayarda bir problem görünmüyor hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi kontrol ettim bir güncelleme görünmüyor
Arkadaşlar Appgallery'de ki Trumore uygulamasını yükleyemiyorum. Huawei ile iletişime geçtim bir sonuç alamadım bu sorunu yaşayan varmı?
Evet indiriyor yüklemiyor
-
Şu an play store açılmıyor bende. Eve geçince detaylı bakacağım.
Trumore Appgallery de var indiriyor ama yükleme yapmıyor bir sorun var.
Tamamdır teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu an için play store uygulamasına girmeye çalıştığımda giriş yapmıyor, bazen de ''gbox sürekli duruyor'' hatası verip kapanıyor.
-
GBox'su silip yeniden kurabilirsin.fakat play store den indirdiğin uygulamalarda siliniyor uygulamaların şifresini ve kullaıcı adını biliyorsan deneyebilirsin.
-
-
Kardeşim fotoyu sil imei leri çaldırırsın
Bir tane daha güvenlik güncellemesi geldi
P40 Pro kullanırkende sürekli geliyordu güvenlik güncellemesi lakin ana sürüm güncellemeleri konusunda çok geride huawei şuan için.
-
Yazılım güncellemesi mantıklı bir şey değil. Cihazın performansını düşürüyor tüm firmalar. En iyi sürüm kutudan çıkan sürüm. Güncelleme gelsede yapmıyorum zaten. Bir iki simge görseli değişecek diye, giriş yerlerin yeri değişecek diye güncelleme yapmam. Güncelleme dediğin yeni ekstra özelliklerin gelmesi demek. Gerisi boş savsata şeyler. Bana 8k da 120fps - diyafram aralığını 1.1 e çekecek şekilde üst seviye radikql şeyler veriyor ise güncelleme ile o zman düşünürüm. 13 yazısı yerine 14 yazısını göreceksem tamamen boş işler.
Güncelleme geldiği zaman ben hiç dayanamıyorum hemen güncelle diyorum.Bu iphona dan kalma bir alışkanlık galiba onda çok sık güncelleme geliyordu.
-
Uyarı için teşekkürler hocam 🙏 imei silip tekrar yükledim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X