|
Bildirim
bu telefon tuhaf bir şekilde 4g ile birlikte gelecek.
|
Huawei P40 sahibi biri olarak konuşuyorum. İsterse SLR kamera kalitesinde çeksin android işbirliği olmadığı için tamamen çöp. İade hakkımı kaybettiğim için iade de edemiyorum. Kısaca şöyle bahsedeyim : Google'a ait tüm programları GSpace diye paravan bir uygulama üstünden indiriyorsunuz. Bu uygulama sizi Nova 4 olarak tanıtıyor. Hiçbir şekilde uygulamalarınız senkronizasyon olmuyor mail geliyor siz uygulamayı açtığınızda ancak görüyorsunuz. Bildirimler en erken 15'er dk aralığına düşürebiliyorsunuz bazen kaçırıyor yarım saat sonra geliyor. Gmail'inizi başka bir bilgisayardan açmak için hani uygulamaya bir uyarı ekranı geliyor ya bu işlemi siz mi yaptınız diye o bildirim senkronizasyon sorunu nedeniyle bir türlü düşmüyor. Yüksek lisans tezimi sırf bu saçmalık yüzünden çıkaramadım dükkan sahibine mail atıp onun maili üstünden bilgisayara girdim. Ayrıca sadece Google uygulamaları olsa hadi kabullenirsiniz sadece o değil müzekart gibi alakasız uygulamaları da desteklemiyor kendi storeunda yok onu da Gspace üstünden indiriyorsunuz. Diyelim karekod ile bir video açacaksınız karekod uygulaması kendi aı lensini kullanıyor ama yönlendirmede google işbirliği olmadığı için karekod çalışmıyor. Restorana gittiniz karekod okutamıyorsunuz. !! yardımcı karekod uygulaması indirip öyle ancak erişebiliyorsunuz. Güncelleme konusu ise hiç stabil değil. Bir bakıyorsunuz banka uygulamanız çalışmıyor ekrandan atıyor tam bankaya sövecekken aslında üstüne en az 2 güncelleme gelmiş ama siz eski sürümü kullanıyorsunuz.
Daha saçmalıklar uzar gider. 14.000 tl verdiğim nokia 1100'dan hallice bir telefon aldım. Ha tabi evet lensi çok güzel kamerası iyi ! |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
5g gelene kadar bu telefon da çöp olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kamera teknolojisinde bilmeniz gereken bir kural var. Kameranın iyi olmasını istiyorsanız o ada/adacıklar olacak. Sensörler "göze hoş görünsün" diye değil, daha çok ışık alsınlar ki gece çekimi DSLR seviyesine ulaşsın diye büyüyor. Hoşunuza gitmiyorsa Nokia 1100'dan devam ediniz. Onda kamera falan yok, rahat rahat takılırsınız :) |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android olmadığı sürece bir işe yaramaz ne yazık ki. Çin'de kullanmak için olabilir. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|