|
Bildirim
Kirin 9000s çok zayıf bir işlemci. Çıktığı fiyat bandındaki 8 gen 3'lü cihazlarla başedemez.
|
Bugün P60 Pro yu kullanma şansım oldu, resmen zehirlendim. Severek S23 kullanmaktayım ama o fotoğraf kalitesini ve sistem akıcılığını görünce......
Ah android sorunu olmasaydı tek alınacak marka ve model diyebilirim. Fakat Huawei yi yabana atmamak gerek, firma sürekli kendini geliştiriyor. |
İlgilenmiyoruz, valla yeni HarmonyOS ile Android uygulamaları bile kurulamayacak. Ayrıca şuanki HarmonyOS da kurulan Android uygulamaları çoğunlukla çöküyor çünkü optimize değil. Ayrıca Kirin 9000S kaç senelik Kirin 9000 den bile güçsüz yeni Snapdragon işlemcili telefonlar performans anlamında çiğ çiğ yer Huawei'yi. Android veya iOS olmayan cihaz ALINMAZ. Bedava verseler bile kullanmam çünkü işim telefonda bir yatırım uygulamaları düzgün çalışmadı diyelim ben bilgisayar başına geçene kadar deli para kaybederim...
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 21 Ocak 2024; 11:15:16 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
bu kirin işlemciler ne zaman herkes için tamam olacak yav, snapdragon mudur bu işin piri şimdi? yıllardır kirin hep soru işaretiyle zihinlere kazındı |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim anlayamadığım nokta şu daha telofon ortada yok bir habere neden bu kadar tepkilisiniz huawei'yi kötülemek size ne kazandırıyor? |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben değerlendirmemi cihaz için yaptım zaten. Kullanım senaryosunda muhakkak Google'siz büyük sıkıntı. Ben suan S23 kullanıyorum, gayetde memnunum. Lakin cihazın Google sorunu olmasa hiç tereddütsüz alırdım, net. Çünkü 2016 da Nova 2 modelini kullandım ve çok memnundum ve hala da çocuklarım kullanıyor. :) |