Şimdi Ara

Huawei p8 huawei resmi sayfasında ön siparişe çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben htc one x ten sonra htcyi biraktim daha da almam oyle kizilay dagitmis gibi iphone falan da sevmem her yer iphone samsung ,o yuzden bu sefer degisik bi cihaz kullanmak istedim ,zaten iki senede bir.cihaz degistiririm,eskisi gibi.degil ki al 8210 kullan 5 sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • honor serisi markanın en üst segment serisi avrupada satışı yok bulgarda görmediysem yoktur yani
    4000 küsür mah batarya rüya gibi yanlız youtube videolarında p8 ile kamera karşılaştırmalarını izledim p8 netlikte daha önde resimler daha ayrıntılı ve berrak

p8 max hiç görmedim butun varnayı dolaştım
  • Huawei'ye soruyorum p8 ne zaman gelecek diye papağan gibi hep aynı cevap
    " Merhaba, P8 için resmi çıkış tarihi henüz açıklanmamıştır, gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz."
    Ne zaman sorsam hep bu cevap kopyala yapıştır yapıyorlar. Huawei çin yöneticileri bunların Ne ayak olduğunu bilse birini bile çalıştırmaz hepsini kovalarlar hemde tekme tokat.

• benim anlamadığım diğer markalar neden standartlar üzerinden devam ediyorlar?
    yani bu adamların aklına gelenler diğerlerinin aklına gelmiyor mu? örnek vermem gerekirse, mesela cihazda fabrikasyon akıllı wifi ve tek elle rahat kullanım için tek hareketle ekranı küçültme özellikleri var.

aklıma geldi birden, paylaşmak istedim...

• Yemin ediyorum deve kervanıyla gelse şimdiye satışa çıkmıştı.

Bence donanımhaber bu huawei Türkiye bürosunun genel müdürüyle bu hızları ve organizasyon kabiliyetleri konusunda bi röportaj yapsın.

Gerçekten ders olarak okutulmalı.

Bu telefondan sonra tanıtılan ve çoktaaan piyasaya çıkan bi ton telefon var.

Artık nerde bi kopukluk varsa, en büyük teknoloji marketlerde bile satılmıyor bu marka. Piranha var huawei yok.

• huawei p8 lite mi, lenovo vibe x2 mi?

performans olarak sizce hangisi daha iyi?

huawei p8 lite:

HiSilicon Kirin 620
    CPU Octa-core 1.2 GHz Cortex-A53
    GPU Mali-450MP4

lenovo vibe x2:

MediaTek MT6595M
    CPU Quad-core 2.0 GHz Cortex-A17 & quad-core 1.7 GHz Cortex-A7
    GPU PowerVR G600
  • bu telefon gelecek diye bekledim telefon almadım.
    gittik hanıma lg g3 aldık bizede onun eski htc one s kaldı.

sen nasıl bir manyaksın huawei!!!!

gerçi bu işte vestelin de parmağı vardır.
  • ben de lg g3 ten huaweiye geçtim. 4 ay kullandım lg yi sonrasında kasanın alt tarafında catlama oldu ve şarjı cabuk bitiyordu,bundaki en önemli neden qhd 2k ekran tv veya tablette belki ama cepte gerek yok bu kadar cözünürlüge zaten anlaşılmıyo full hd yeterli

lenovo ile p8 karşılaştırmak p8'e hakaret olur

daha dün doğubanktaydım orda bile yoksa zor yani
  • P8 modeli 2000 tl fazla olmuşta P8 lite modelinin fiyatı aman aman çok değil aslında ??? p8 modelide 1600 olsaymış iyimiş en fazla

p8 lite modeli z3 compact ile kıyaslanırsa artıları eksileri neler ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsubasa. -- 12 Ağustos 2015; 21:00:06 >
  • hong kong dan aldığım P8 cihazımı satıyorum arkadaşlar. ilgilenen olursa link ;

http://forum.donanimhaber.com/m_109077099/f_//tm.htm#109077099

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.