Şimdi Ara

Huawei p8 huawei resmi sayfasında ön siparişe çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkbey___ -- 27 Haziran 2015; 20:44:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey___

Huawei p8 ne zaman gelecek bilgisi olan var mi arkadaslar.

Ben de P8 Max'ı beklemeye aldım! Bilmiyorum ne zaman gelecekler, hiç bir belirti yok gibi.
  • Huawei p8 ön siparişe çıktı Huaweinin resmi sayfasında var.

• p8 1999 lira

p8 lite 1199 lira
  • Z2 cihazımı verip bu cihazı almayı planlıyorum. Bi çıksın hele

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

p8 1999 lira

p8 lite 1199 lira

Bu fiyatlar dogruysa yuh yani

• quote:

Orijinalden alıntı: sagy

quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

p8 1999 lira

p8 lite 1199 lira

Bu fiyatlar dogruysa yuh yani

evet dğru huawei remi sitesinde sipariş fiyatı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Huawei severim ama bu telefonu o fiyatlara satmayı düşünüyorlarsa poliyanacılık oynuyorlar anavatanı çinden gelen haberlere kanmasınlar orada çinlilerin yaptığı bütün amiral gemiler satışa çıkar çıkmaz tükeniyor xiaomi zte hangisi amiral gemi çıkarır çıkarmaz stoklar tükeniyor huawei incelik dışında biieyler yapsın geçen sene çıkardığı mate 7 de parmak izi okuyucusu varkennhemde mükemmel derecede stabil çalışıyorken neden p8 parmak izi sensörü koymaz anlamak mümkün değil apple başarılı olduğu bölümlerde üzerine giderek zaferin tadını çıkarıyor(retina,parmaz izi,metal kasa) başarısız olduğu alanın üzerini anında çiziyor(iphone 5c) bu benim yorumum kısacası bu telefonda güvenlik açısından parmak izi okuyucusu olsaydı alırdım...

• burda 25000 lerden bahsediyorlar , 2200 den girerse patlama yapacakmis , bunlar hangi dunyada yasiyor acaba.
    https://youtu.be/-aGc76JFaQ4?t=48m12s
  • quote:

Orijinalden alıntı: tupacamaru

Huawei severim ama bu telefonu o fiyatlara satmayı düşünüyorlarsa poliyanacılık oynuyorlar anavatanı çinden gelen haberlere kanmasınlar orada çinlilerin yaptığı bütün amiral gemiler satışa çıkar çıkmaz tükeniyor xiaomi zte hangisi amiral gemi çıkarır çıkarmaz stoklar tükeniyor huawei incelik dışında biieyler yapsın geçen sene çıkardığı mate 7 de parmak izi okuyucusu varkennhemde mükemmel derecede stabil çalışıyorken neden p8 parmak izi sensörü koymaz anlamak mümkün değil apple başarılı olduğu bölümlerde üzerine giderek zaferin tadını çıkarıyor(retina,parmaz izi,metal kasa) başarısız olduğu alanın üzerini anında çiziyor(iphone 5c) bu benim yorumum kısacası bu telefonda güvenlik açısından parmak izi okuyucusu olsaydı alırdım...

Usta parmak izi olsa ne olur olmazsa ne olur. Ekstra fiyat biner. Kaldı ki p8 on numara beş yıldız kesinlikle süper bir cihaz. Elimize almadan bunu görebiliyorum bugüne kadar 300 400 videosunu izledim. Fiyat konusuna gelince de bence nabız yokluyorlar g4 gibi bence 1699ya da 1799 TL olacak. Bu cihazı aynı özellikte iphone yapsaydı 3000 isterdi ve bizim insanımız da süper cihaz 3000 hak ediyor diyip sıraya girerlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkbey___ -- 27 Haziran 2015; 20:36:08 >

• hangi sayfa bu resmi sayfa

• Singapurdan aldim 491 dolar cihaz. Eger tr de 1999 ise oha dememek elde degil

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

hangi sayfa bu resmi sayfa

consumer.huawei.com/minisite/tr/p8pre-order/

• 2000 liraya Galaxy S6 Edge gibi bir telefon varken hangi akla hizmet bu telefonu alacakmışız. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout

2000 liraya Galaxy S6 Edge gibi bir telefon varken hangi akla hizmet bu telefonu alacakmışız. :D

Senin yamuk yumuk samsama on çeker. Metal ve ince kasası yeter.

• Türkbey___ T kullanıcısına yanıt
    On çeker derken hocam?! Telefonun üzerine oturup arazide yukarı doğru yolculuk mu yapıyorsun 10 çekerle?

Metal ve ince kasası neye yetiyor? Samsung Edge ile metal müzik içerikli konserlere giriş izni verilmiyor mu?
  • quote:

On çeker derken hocam?! Telefonun üzerine oturup arazide yukarı doğru yolculuk mu yapıyorsun 10 çekerle?

Metal ve ince kasası neye yetiyor? Samsung Edge ile metal müzik içerikli konserlere giriş izni verilmiyor mu?

Espiri anlayışla bayıldım usta. Cihazın yaklaşık 400 e yakın tanıtım videosunu izledim ve telefon yazılımı üzerine bir çok çalışmam var buna dayanarak p8 çok stabil özellikle kamerası on numara gece çekimleri harika. Arayüz çok akıcı samsam belli bir süre sonra kasaya donmaya başlar. Bu sebebten dolayı samsama on çeker.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey___

quote:

2000 liraya Galaxy S6 Edge gibi bir telefon varken hangi akla hizmet bu telefonu alacakmışız. :D

Senin yamuk yumuk samsama on çeker. Metal ve ince kasası yeter.

Nerde var s6 2500 lira ha den ne idüğü belirsiz garantili telefonlardan bahsediyorsan o ayrı.

• Türkbey___ T kullanıcısına yanıt
    Ascend P1 ve P7, Samsung S4 ve Sony Z3 Compact'ı uzun süre kullandım. Eşimde de hala S4 var.

Fotoğraf çekimlerinde S4 bendeki Z3C'e göre son derece başarılı. Manuel modda çok ayar denesem de Samsung gibi odaklanamıyor Sony.
    P7'nin de çekimleri 3 aşağı 5 yukarı Galaxy S4 ile aynı seviyede.

Ayrıca eşim hala orijinal, bloatware'li S4 kullanmasına rağmen (2 seneden fazla) ne bir kasma var ne bir donma. İş arkadaşımda da S4 var ve adam telefonu değiştiremiyor. Bakıyor alacağı başka telefona, kompaktlık, IR desteği ve batarya değişimi gibi elle tutulur sebeplerden dolayı değiştirmiyor telefonunu.

P8'i mevcut tüm reviewlerden ben de takip ettim. Gece çekiminin Galaxy S6'dan ileri olduğu bir yer bulamadım pek. Varsa link gönderebilirsin bana.

O yüzden 4 çeker, metal kasası yeter derken neden olduklarını da yazmak durumundasın :) Biz senin lafınla "aaaa evet 10 çekermiş, dur p8 alalım" demeyiz buralarda takıldığımıza göre.

Saygılar.

• quote:

Ascend P1 ve P7, Samsung S4 ve Sony Z3 Compact'ı uzun süre kullandım. Eşimde de hala S4 var.

Fotoğraf çekimlerinde S4 bendeki Z3C'e göre son derece başarılı. Manuel modda çok ayar denesem de Samsung gibi odaklanamıyor Sony.
    P7'nin de çekimleri 3 aşağı 5 yukarı Galaxy S4 ile aynı seviyede.

Ayrıca eşim hala orijinal, bloatware'li S4 kullanmasına rağmen (2 seneden fazla) ne bir kasma var ne bir donma. İş arkadaşımda da S4 var ve adam telefonu değiştiremiyor. Bakıyor alacağı başka telefona, kompaktlık, IR desteği ve batarya değişimi gibi elle tutulur sebeplerden dolayı değiştirmiyor telefonunu.

P8'i mevcut tüm reviewlerden ben de takip ettim. Gece çekiminin Galaxy S6'dan ileri olduğu bir yer bulamadım pek. Varsa link gönderebilirsin bana.

O yüzden 4 çeker, metal kasası yeter derken neden olduklarını da yazmak durumundasın :) Biz senin lafınla "aaaa evet 10 çekermiş, dur p8 alalım" demeyiz buralarda takıldığımıza göre.

Saygılar.

Boş konuşuyorsun bir gün elinde huawei p8 olacak bunu ben göremeyeceğim ama sen bileceksin.

www.scroll.com.tr/cep-telefonu/huawei-p8-kutu-acilisi/

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.