|
Bildirim
Yanlış hatırlamıyorsam 100.000 TL ye 2014 yılında ev alınıyordu.
|
One UI 7 ne oldu? yabancı sitelerde Mart 2025'de dağıtılacak diye bilgi yer alıyor. Samsung beklentiyi çok yükseltti ve sürekli One UI 7 haberleri de çıkmadığı halde gündemde tutuldu. Beklendiği gibi olmazsa aynı şekilde buradan yine yorum yapacağım. Biraz daha beklesinler 2026'da çıkarırlar acele etmesinler.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 23 Ocak 2025; 12:26:48 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aynen öyle. Fold 7 bekliyorum çıksın alacağım. |
|
7 yıldır oppo ax7 kullanıyorum. Oyun oynayanları bilemem de sadece whatsapp ve instagram kullanan birisi neden telefon alır bilemiyorum. Arada bir foruma soruyorum 20 bin civarında telefon önerisi için de sonrasında "Amaaan yetiyor zaten" deyip önüme bakıyorum. Alırsam da poco x7 pro veya honor 200 falan alır geçerim. |
S25+ neden 512 lik kapasiteli gelmiyor? S24+ aynı idi |
|
2011 de arkadaşımın ailesi site'de 205 m2 5+1 ev almıştı 110 bin TL |
Yeni çıkacak modelleri bekliyordum ama ne kadar saçma fiyatlar bunlar! Bakalım A serisi fiyatları ne olacak? |
Tam bir iç anadolulu zihniyeti. Size göre insanlar hiçbir teknolojinden faydalanamasın, günün 12 saati çalışıp direkt eve gitsin hiçbir sosyal hayatı ve hobisi olmasın ot gibi yaşasın istiyorsunuz. Herhangi biri kullanacağı cep telefonunun gelişmiş kameraya sahip olmasını isteyebilir, belki amatör fotoğrafcılıkla ilgileniyor. Size ne? İnsanların özel hayatları ve ihtiyaçları neden bu kadar batıyor anlamıyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Demagoji yapmayın. Fikirden zihniyet çıkarımı filan. Kimsenin teknolojik gelişmelerden faydalanmamasını istediğim yok. Zaten ülkemiz teknolojik gelişmeleri geriden takip ediyor. En basitinden; Avrupa'nın en fakir ülkesinde bile olan elektronik cihazlar ülkemizde yok. İşi gereği gerçekten ihtiyacı olan alsın, kullansın. Lafım onlara değil. Ama adam 3-5 ay önce iPhone 16 alıyor, S25'i çok beğendim geçilir mi diye soruyor mesela. Yaptığı iş de aynı; ufkunu genişletmeyecek veya hayatında bariz bir değişiklik yaratmayacak. Şimdi bu tarz zırt pırt telefon değiştirenlerin kendilerine bir dur demesi lazım. Eskiden bir telefon alıp 3-5 yıl neyse gittiği kadar kullanılırdı. Günümüzde bir tüketim çılgınlığıdır gidiyor. Onu diyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 23 Ocak 2025; 15:8:0 > |
|
Türkiye özel böyle yurtdışında 512 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Amazon'a özel bir kampanya yok, 2 kat hafıza kampanyası zaten Samsung'un yaptığı, sitesinden de aynı şartlarla alabileceğiniz bir kampanya. |