Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 serisi Amazon'da ön siparişe açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 serisi Amazon'da ön siparişe açıldı
    Samsung'un dün akşam tanıtımını yaptığı Galaxy S25 Ultra, Galaxy S25+ ve Galaxy S25 modelleri Amazon.com.tr'de ön siparişe sunuldu. Amazon'da ön sipariş kampanyaları neler? Galaxy S25 fiyatları ne kadar?

Ayrıca Bkz.Daha güçlüsü yok! Beklenen Samsung Galaxy S25 Ultra tanıtıldı: İşte tüm detaylar

Ön sipariş kampanyaları neler?

Amazon'da ön sipariş dönemine özel olarak Galaxy S25 Ultra modelinde "Aynı fiyata iki kat hafıza" kampanyası sunuluyor. Müşteriler 256 GB fiyatına 512 GB modelini, 512 GB fiyatına ise 1 TB modeli satın alabiliyor. Galaxy S25 Ultra, Galaxy S25+ ve Galaxy S25 modelleri ile birlikte Samsung şeffaf kılıf alımında yüzde 50 indirim uygulanıyor. Kampanyalardan yararlanmak için ürünü sepete ekleyip ödeme aşamasına ilerlemeniz yeterli.

Amazon'da Galaxy S25 fiyatları ne kadar?

• Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512 GB: 83.499 Türk Lirası

• Samsung Galaxy S25 Ultra 12/1 TB: 91.499 Türk Lirası

• Samsung Galaxy S25+ 12/256 GB: 63.499 Türk Lirası

• Samsung Galaxy S25 12/128 GB: 51.499 Türk Lirası

Amazon'dan ön sipariş vermek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz:

Galaxy S25 Serisi Ön Sipariş

*Bu içerik iş birliği içermektedir.

• One UI 7 ne oldu? yabancı sitelerde Mart 2025'de dağıtılacak diye bilgi yer alıyor. Samsung beklentiyi çok yükseltti ve sürekli One UI 7 haberleri de çıkmadığı halde gündemde tutuldu. Beklendiği gibi olmazsa aynı şekilde buradan yine yorum yapacağım. Biraz daha beklesinler 2026'da çıkarırlar acele etmesinler.
  • One UI 7 ne oldu? yabancı sitelerde Mart 2025'de dağıtılacak diye bilgi yer alıyor. Samsung beklentiyi çok yükseltti ve sürekli One UI 7 haberleri de çıkmadığı halde gündemde tutuldu. Beklendiği gibi olmazsa aynı şekilde buradan yine yorum yapacağım. Biraz daha beklesinler 2026'da çıkarırlar acele etmesinler.

• Yanlış hatırlamıyorsam 100.000 TL ye 2014 yılında ev alınıyordu.

• Bütçesi olan gider alır.Bütçesi olmayan birşeyler yazar çizer.

Değişmeyen tek gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 23 Ocak 2025; 12:26:48 >
  • joven kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen Şuanda Alıyordur. Biz Yazdığımıza Göre Alamıyoruz ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersin(Caretta)

Muhtemelen Şuanda Alıyordur. Biz Yazdığımıza Göre Alamıyoruz ...

Aynen öyle.

Fold 7 bekliyorum çıksın alacağım.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Evet kadıköy rıhtımda iskele sokakta 130 bin liraya ev aldım, şimdi 4-5 milyon oldu :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7 yıldır oppo ax7 kullanıyorum.

Oyun oynayanları bilemem de sadece whatsapp ve instagram kullanan birisi neden telefon alır bilemiyorum. Arada bir foruma soruyorum 20 bin civarında telefon önerisi için de sonrasında "Amaaan yetiyor zaten" deyip önüme bakıyorum.

Alırsam da poco x7 pro veya honor 200 falan alır geçerim.

• S25+ neden 512 lik kapasiteli gelmiyor? S24+ aynı idi  

• Sembroni2 kullanıcısına yanıt
    Öyle olur mu kral herkes kameraman olmuş başımıza. Milletin milyonlarca takipçisi var, her gün storyler paylaşmazsa olmaz. Yoksa egosunu tatmin edemez. Arka kamera 8k 30fps, ön 4k 60 fps video kaydedebilmeli. 100x dijital zoom, 10x optik zoom, periskop zoomlarla istediğinde ayı çekebilmeli, gerektiğinde karşı apartman dairesinin salonunu net şekilde görebilmeli. Ofiste tüm ekibi fotoğraf karesine sığdırabilmek için 133° geniş açılı kamera şart. Gerektiğinde daire içine alarak arama yapabileceği bir yapay zeka olmazsa olmazlardan..

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

2011 de arkadaşımın ailesi site'de 205 m2 5+1 ev almıştı 110 bin TL Samsung Galaxy S25 serisi Amazon'da ön siparişe açıldı 

• Yeni çıkacak modelleri bekliyordum ama ne kadar saçma fiyatlar bunlar! Bakalım A serisi fiyatları ne olacak?

• gnsnc G kullanıcısına yanıt

Tam bir iç anadolulu zihniyeti. Size göre insanlar hiçbir teknolojinden faydalanamasın, günün 12 saati çalışıp direkt eve gitsin hiçbir sosyal hayatı ve hobisi olmasın ot gibi yaşasın istiyorsunuz. Herhangi biri kullanacağı cep telefonunun gelişmiş kameraya sahip olmasını isteyebilir, belki amatör fotoğrafcılıkla ilgileniyor. Size ne? İnsanların özel hayatları ve ihtiyaçları neden bu kadar batıyor anlamıyorum.

• 128 gblık versiyon çıkarmak demek açıkça küfür etmektir. Cep telefonu oyunlari bile 40 50 GB. Yıl olmuş 2025 utanç verici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elma kullanıcısına yanıt

Demagoji yapmayın. Fikirden zihniyet çıkarımı filan. Kimsenin teknolojik gelişmelerden faydalanmamasını istediğim yok. Zaten ülkemiz teknolojik gelişmeleri geriden takip ediyor. En basitinden; Avrupa'nın en fakir ülkesinde bile olan elektronik cihazlar ülkemizde yok. İşi gereği gerçekten ihtiyacı olan alsın, kullansın. Lafım onlara değil. Ama adam 3-5 ay önce iPhone 16 alıyor, S25'i çok beğendim geçilir mi diye soruyor mesela. Yaptığı iş de aynı; ufkunu genişletmeyecek veya hayatında bariz bir değişiklik yaratmayacak. Şimdi bu tarz zırt pırt telefon değiştirenlerin kendilerine bir dur demesi lazım. Eskiden bir telefon alıp 3-5 yıl neyse gittiği kadar kullanılırdı. Günümüzde bir tüketim çılgınlığıdır gidiyor. Onu diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 23 Ocak 2025; 15:8:0 >
  • Titanyum gümüş aldım 1200 evro şubatta elimde

• mesutismail kullanıcısına yanıt

Türkiye özel böyle yurtdışında 512

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gnsnc G kullanıcısına yanıt
    Kimsenin her sene telefon değiştirdiği yok eskidendi onlar. Piyasadaki çoğu telefon iPhone 11 hala. İnsanlar 3 4 yılda bir telefon guncelliyor ve ülke sağolsun ona da yatırım gözüyle bakıyor almışken uzun gitsin istiyor en iyisini almaya çalışıyor.

Her sene telefon değiştirene de kızmam. Üzerine cüzi bir miktar koyup yeniliyor. Uzun vadede avantajlı hale geliyor. Sen 3 sene sonra değiştirirsin elindeki telefonun değeri düşer üzerine 60 bin verirsin diğeri her sene 20 bine yeni modele geçer.

Suçu vatandaşta değil ülkeyi bu hale getirenlerde arayın. Telefon alırken araba alır gibi yatırım gözüyle bakıyoruz günlerce inceleme izliyoruz. Almanya'da 10 gün donercide çalışan adam alıyor bunu. "Ülke bu halde iken her sene telefon almayın" diye vatandaşa çemkirmenin anlamı yok. Onlar önce audilerinden insinler sonra benim telefonuma karsissinlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2013 yılında abim dolu paket sıfır passat almıştı 96 bin tl ye. O bile burada yorumlarda verilen ev örneğinin yanında sönük kalıyor. Trajik gerçekten trajik şeyler bunlar. Enflasyon ve aşırı alınan vergiler.

• Amazon'a özel bir kampanya yok, 2 kat hafıza kampanyası zaten Samsung'un yaptığı, sitesinden de aynı şartlarla alabileceğiniz bir kampanya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.