Şimdi Ara

Huawei P8 Lite Kullanıcıları (Sorularınızı Cevaplayabilirim) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
19.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sifir kapali kutu elimde var arkadaslar hattimla aldim kendimde kuklaniyorum ayrica. Almak isteyenler son fiyatim 700 TL ye satabilirim. Faturali açılmamış kutusundadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu yaklaşık iki haftadır kullanıyorum. Ben herseyiyle memnunum diyebilirim. Batarya bana aşağı yukarı 12 saat gidiyor, ki vatzap ve interneti sürekli kullanan biriyim. Ama tabi bazı gereksiz google uygulamalarını alir almaz devre dışı bıraktım. Ve şuan batarya ömrünün düzenlendiği sürüme güncelleyemedim.

Vadofone hat bulamadiğımdan güncelleme yapamadım. O canımı sıkıyor. Saçma buldum açikcasi. Suana kadar donma kasma gormedim. CarX drift oyununu 1 saat oynadim isinma gormedim. Kamera gece çekimi hariç muazzam bence. Bu fiyat ve segmentte daha çekici bir telefon yok bence. Alirken bataryadan cok cekinmistim ama guncellenmemis hali bile yetiyor. Alma Dusuncesi olanlar cok dusunmeye gerek yok bence. Daha iyi teleefonlar tabiki var ama cihaz tam bir f/p urunu bence.

Ayriyetten şu güncelleme isini vadofone hat haarici çözebileceğim bir yöntem varsa söylerse sevvinirim.

• selam
    p8 lite ekran açmak için yapılan bu çift tık özelliği nasıl aktive oluyor bilen varsa
    ve artı gizli özellikler varmı daha?
  • arkadaşlar 6.0 güncellemesi geldi mi acaba telefona? varsa kullanan yorumları alabilir miyiz..
  • Chazdan gayet memnunum tam bir f/p ürünü ve oyuınlarda akıcı kamerası mükemmel odaklamaları çok beğendim özellikle ama güncelleme gelmiyor cihazıma hattımda Vodafone hala b120 sürümündeyim yardım edebilirmisiniz ?
  • Ben vadofone hat takarak B140 ardindan b150ye güncelledim. Batarya ömründe muazzam fark oluştu diyebilirim. 1.5 gün gidiyor bana. Başka bir vadofone hat takarak guncellemeyi denemekte fayda var.

• hattım vodafone telefona güncelleme gelmedi başka bir vodafone hat taktım yine gelmedi hat takmadan denedim yine gelmedi ne yapacağımı bilmiyorum cihaz daha 10-15 belkide 20 gün acaba yeni alindigi icin mi gelmedi ?

• Sanmiyorum, insaAllah öyledir ama uzak bir ihtimal. Bence huawei servisi ile irtibata geçin mutlaka yardimci olacaklardir. Bir de guncellemeyi farkli wifi adreslerinden deneetleyin.

Huawei servis ; 4447988

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmt571 -- 14 Mart 2016; 21:09:30 >
  • farklı internetlerdende denedim sonuç aynı b120 de hala. Birde ara sıra telefonu kapatıp açınca sürüm yükseltiliyor diyor seviniyorum :D yarın servisi araryayım sağolun :)

• Arkadaslar ben servisle gorustum, vodafone romu yuklu olan cihazlara en son b150 guncellemesi gelmis ve batarya sorunu vodafone romundaki vodafonenin bazi uygulamalarindan dolayi oluyormus. Genel rom yuklu olan cihazlarda yani telefon acilirken huawei ekrani ile acilan cihazlarda en son surum b120 imis. Ve genel olan romlarda herhangi bir sorun yok batarya da dahil. Kisaca eger telefon huawei logosu ile aciliyorsa b120, vodafone logosu ile aciliyorsa b150 en guncel surum.

• quote:

Orijinalden alıntı: şerzan12

selam
    p8 lite ekran açmak için yapılan bu çift tık özelliği nasıl aktive oluyor bilen varsa
    ve artı gizli özellikler varmı daha?

Ayarlar-Hareket kontrolu-Cift dokunmayi acin.
    Ayrica menude araclar icinde ekran kilidi yazan program var ona basinca direk ekrani kapatir. Bu sayede guc tusunu kullanmak zorunda kalmazsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilkahraman -- 19 Mart 2016; 17:40:48 >
  • adilkahraman A kullanıcısına yanıt
    Sağol valla :D bende bana neden güncelleme gelmedi diye 2 gündür araştırıyorum cihazı vodafone dan aldım vodafone logosu gelmiyor açılırken Huawei logosu var. Peki Android 6.0 ne zaman gelecek bir bilgin varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darknight21

Sağol valla :D bende bana neden güncelleme gelmedi diye 2 gündür araştırıyorum cihazı vodafone dan aldım vodafone logosu gelmiyor açılırken Huawei logosu var. Peki Android 6.0 ne zaman gelecek bir bilgin varmı ?

Ondan bir bilgim yok aklima gelmedi sormadim. Suan cihaz cok stabil oldugu icin pek merak etmiyorum acikcasi

• Sende b120 desin değil mi ? Güncelleme ile ilgili Servisi aradığımda IMEI numaramı alıp genel merkeze bildiri yorum demişti 10 gün bekleyin güncelleme gelmesi lazım dedi. Arkadaşımda vodafone dan aldı Huawei logosu ile açılıyor telefonu ama b150 sürümünde. Bizim cihazlarda sıkıntı olmasında :D

• quote:

Sende b120 desin değil mi ? Güncelleme ile ilgili Servisi aradığımda IMEI numaramı alıp genel merkeze bildiri yorum demişti 10 gün bekleyin güncelleme gelmesi lazım dedi. Arkadaşımda vodafone dan aldı Huawei logosu ile açılıyor telefonu ama b150 sürümünde. Bizim cihazlarda sıkıntı olmasında :D

Benim de huawei logosu ile aciliyor ve B120 surumu. Peki o dediginiz vodafoneden alinan cihaz huawei ile aciliyorsa vodafone ile ilgili uygulama var mi icinde. Acikcasi ben cihazin batarya durumundan memnunum.

• Evet o cihazda vodafone uygulamaları var. Güncellemeden sonra gelmiş öyle diyor :) Kafama takılan şey şu eğer gerçekten bizim cıhazlarda sıkıntı varsa
    android 6.0 çıktığında güncelleme gelmemesinden korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darknight21 -- 20 Mart 2016; 21:15:58 >
  • quote:

Evet o cihazda vodafone uygulamaları var. Güncellemeden sonra gelmiş öyle diyor :) Kafama takılan şey şu eğer gerçekten bizim cıhazlarda sıkıntı varsa
    android 6.0 çıktığında güncelleme gelmemesinden korkuyorum.

Hayir sorun olmaz. Benim anladigim imei nosuna gore guncelleme gonderiliyor galiba. Vodafonede satilan veya vodafone romu olan cihazlari zaten biliyorlar. Gecen aradigimda suanda 17 bin cihaza guncelleme ulasti demislerdi. Bizim cihazlarda vodafone uygulamalari yok bu yuzden sorunda yok :)

• valla benim imei noda diğer cihazdan daha önde baktım onun imeisinede daha önce. Dediğim gibi eğer android 6.0 gelirse bize gelmemesinden korkuyorum yoksa bende memnunum cihaaz stabil. Yarın servisi birde benn arayayım :)

• quote:

valla benim imei noda diğer cihazdan daha önde baktım onun imeisinede daha önce. Dediğim gibi eğer android 6.0 gelirse bize gelmemesinden korkuyorum yoksa bende memnunum cihaaz stabil. Yarın servisi birde benn arayayım :)

Yok sorun olmaz :)

• Bu telefonun fiyat segmentindeki en ciddi rakipleri neler? Siz imkanınız olsa 2. alternatif olarak o rakiplerden hangisini tercih ederdiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.