Şimdi Ara

Huawei P8 Lite Kullanıcıları (Sorularınızı Cevaplayabilirim) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
19.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Madem tarifeye ek aldınız bari ayda 5-10 tl fazla odeyip "Huawei GR5" alsaydınız tasarım cok guzel+parmak izi okuyuculu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Maddi olanaklara ve kampanyaya bağlı olarak dönemin en mantıklı tercihi buydu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu aptal ses iletimi sorununu sadece ben mi yaşıyorum, görüşme sırasında berbat bir ses iletimim varmış, herkes sesimi duyamadığını söylüyor, hattım avea, sorunu olmayanlar var mı, varsa hangi hattı kullanıyorlar..

• Güzel şeyler paylaşmışsın kardeşim ben senden 4 gün önce almışım. Ben kendi gördüklerimi yazmak isterim. Batarya konusunda bence gayet iyi ama hızlı dolmuyor. Sosya medyayı sık kullanan biriyim ama batarya konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Kamera konusunda galiba programdan kaynaklı snapchatte videolarım kasıyor nedenini anlamış değilim. Bir arkadaş sormuş Vodafone uygulamaları çok mu ve telefonu etkiliyor mu diye. Ona cevaben 7 tane uygulama var sadece bir tane uygulama sıkıntı yapıyor onuda uygulama ayarlarınından durdurunca sorun olmuyor. Aklıma gelmişken play store uygulaması grlen güncelleme ile sorun çıkartmaya başladı. Vpn olmadan indirme yapmıyordu. Buda google kaynaklı bsy ama sonra bu sorunda geçti ama arada sırada gene oluyor. Son olarak orta sınıf bir telefon ama alanların üzülmeyecegi bi telefon ben memnunum hatta P9a yükseltmeyi düşünüyorum huawei çıkışta çünkü 😂😂

• Batarya konusunda yardimci olabilir misiniz asiri derecede sikayet var cunku.900tllik butcem var baska cihaz onerirmisiniz

• Merhaba bende huawei p8 lite kullanicisiyim ekran kilidi yaptim fakat degistiremiyorum normalde ekran kilidi ve şifrelerde şifre değiştir çıkıyordu artık çıkmıyor nedenini biliyor musun?

• merhaba,
    senkronizasyon sorunu yaşıyoruz.

herşeyi senkron ediyor ama kişileri/rehberi senkronize etmiyor...

fabrika ayarlarında kullanıyoruz. vodafoneden almadık.

• Arkadaslar bendeki p8 lite in sag hoparlör calismiyor niyeki sizdede oylemi?

• hocam bende p8 var yeni aldim bu arka kamera tarafindaki cam kisim ne kadar saglam dusmelere cizilmelere karsi dayanikli mi

• quote:

Orijinalden alıntı: darkandcold

Arkadaslar bendeki p8 lite in sag hoparlör calismiyor niyeki sizdede oylemi?

.mikrofon o

• Marsmallow gincellemesi ile simgeler kayboldu platstore kamera ayarlar youtube hicbiri görünmüyor ne yspabilirim arkadaşlar yardimci olun ne olur

• Sa arkadaşlar p8 lite Vodafone kampanyasıyla bir arkadaşla beraber aldık. Benim telefona hafıza kartı taktıktan sonra zaman zaman uygulamalarda özellikle WhatsApp da donmaya başladı yanıt vermiyor uyarısı geliyor ekrana sebebi ne olabilir.2si Android 6.0 güncellemesinden sonra video izlerken farklı işlem yapmayı bulamadım. Son olarak beraber aldığım arkadaşa emui 4.0 gelmedi napabiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende uzun zamandır kullanıyorum memnunum fakat tek konuda sıkıntı yaşıyorum. Bluetooth ile arabaya bağlandıktan sonra gerek Spotify gerekse YouTube uygulamalarından birşey dinlerken 30 dk sonra ses kesik kesik gelmeye başlıyor. Farkı arabalarda denedim sorun aynı. Note 4 ile sıkıntı yaşamıyorum.

• Arkadaşlar mrb. bir konuda yardı mınıza ihtiyacım var. p8 telefonda kendi hafızasındaki fotoğrafları hafıza kartına aldım ama işlem bittikten sonra fotoğraflar var ama açılmıyor. bir problem olmaması için pc kopyaladım pc dede açılmıyor sonra telefonu kapattım açtım dosya resim yok silinmiş. tabi resim olan klasörü ne zaman telefona kopyalarsam hafıza kartına siliniyor kapatıp açtığımda pc yedek aldığım fotoğraflar su hata veriyor Windows fotoğraf Görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni Fotoğraf Görüntüleyicisi güncelleştirmelere sahip olmadığından Fotoğraf Görüntüleyicisi bu resmi açmıyor.

• iyi günler arkadaşlar.kardeşime bir tane huawei p8 lite telefon aldık.çekmiş olduğu resimleri bilgisayara aktarmak istedik (win 10) usb ile bilgisayara bağladığımızda bilgisayarda seçenek çıkıyor dosyalar dediğimizde bilgisayara bağlanıyor ve Al-L21 diye bağlanıyor ve içinde hiçbirdosya ve klasör görünmüyor.ayrıca cd sürücü olan yerde hi siute diye bir yazı beliriyor. içerde hiçbir klasör görünmüyor.başka bir android telefonu bağladığımızda direk klasörler görünüyor.ve cd sürücüsü filan görünmüyor.direk depolama olarak görünüyor.acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.