Şimdi Ara

Huawei P8 Lite Kullanıcıları (Sorularınızı Cevaplayabilirim) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
19.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herhangi bir vodafone uygulamasıyla gelemedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merko M kullanıcısına yanıt
    Eğer internet hızım düşük olursa oyunu açınca reklam yüklenemiyor siyah kaldığı oluyor. Başıma gelen bir sorun bu ama sebebi başka ise garantiye göndermenizi tavsiye ederim.

• ++
  • Elimde şu an Beats Audio özellikli HTC One X ve Boom Sound özellikli HTC Desire 820 var. Bu 2 telefonla karşılaştırdığımda Huawei P8 Lite telefonun ses kalitesini beğenmedim.

Kullandığım HTC'lerde AyarLar kısmının içinde Internet Telefonu özelliği var. Bu özellik işyerinde ip santral kullananlar için ideal. Bu özellik Huawei P8'de olmadığından ayrıca program yüklemek gerekiyor..
  • şimdi bu ürün alınırmı alınmazmı ? şarj problemi kesinlikle düzeldimi bilgi verirseniz sevinirim tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_aKReP

şimdi bu ürün alınırmı alınmazmı ? şarj problemi kesinlikle düzeldimi bilgi verirseniz sevinirim tşkler.

Şarj ile ilgili gram problem kalmadı aksine birçok telden daha iyi performansa sahip oldu.aktif olarak gün içinde sürekli sitelerdeyim.müzik video indirme işlemleri de dahil.hiçbir takılma kasma söz konusu değil.2 oldu güncelleme gelmeside yazılım desteğinin olduğunu gösteriyor.zaten en çok satan cihazlar listesinde.

• freedom_59 F kullanıcısına yanıt
    Vodafone da gördüm fena değil şarj problemi olduğunu duyunca üzüldüm yoksa alıyordum yani. ama hala aklımda asus, lenovo birde huawei bunları araştırıyorum bakalım birini alacam ama hangisini. bende Lumia var tam bir hayal kırıklığı Androdin gözünü seveyim.
  • Telefonu ilk aldigimda b140 surumdeydi yani 422 mb lik guncellemee yukluydu ikinci el aldim 665 tl telefon sarji beni tatmin etmiyor ama dun bile guncelleme geldi yaani duzeltilebilr guncellemeyle suan surumum b150

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran pil suresi 4 saat (internet vs)

• günü çıkartıyormu batarya, artı 4,5g uyumlumu. kararsızım ne alacağım bir türlü karar veremedim.
  • Son guncelleme ile ekran suresi 6 saat aliyorum alinir telefon ama yinede son karar senn vodafone uzerine karda olursun ama pesin alma iyi forumlat ,not:6.0 marsmallow alacak

• Screen mirror /Çoklu ekran özelliğini deneyen var mı?

Şu andaki Ascend P6 da sadece fotoğraf ve video'yu ekrana yansıyıtor, oysa benim istediğim, o an ekrandaki (hangi uygulama varsa hatta Ana sayfa bile olur) görüntüyü aktarması. Galaxy ve Sony Xperia serilerinde bu imkan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymusta216

Son guncelleme ile ekran suresi 6 saat aliyorum alinir telefon ama yinede son karar senn vodafone uzerine karda olursun ama pesin alma iyi forumlat ,not:6.0 marsmallow alacak

İlk defa android telefon kullaniyorum. Benim aldigim telefonda b120 surumu mevcut. Acaba b150ye nasil guncelleyebilirim. Guncellemelerde de gozukmuyor. Tafsilatli bir sekilde anlatirsaniz, sevinirim.

• Telefona vodafone olan bir hat tak guncelleme kontrol et olacak iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bymusta216

Telefona vodafone olan bir hat tak guncelleme kontrol et olacak iyi forumlar

Cok sagol, Allah razi olsun.

• Sağol Kardesim

• merhaba,

huawei p8 lite
    samsung j5 4g
    general mobile 4g
    lg g2

arasında kararsızım. tasarım olarak huawei beni çok cezbetti. fakat bu pil konusu heryerde geçiyor o korkuttu.

güncelleme alır mı, parçası ve servisi bulunur mu nedir son durum?
  • edit: telefonu aldım arkadaşlar. maşallah bu fiyata canavar gibi canavar. iphone benzeri ama ürün, kameradaki ışık artırma olayı. menü olmayışı vs. ama çok beğendim, güncelleme yok henüz lolilop sürümü
  • emirklyc kullanıcısına yanıt
    şarjı ne kadar gidiyor kamera ws iyimi ısınma varmıı
  • king0653 kullanıcısına yanıt
    ilk gün olduğu için sarjına bakamadım yarın belli olur sanırım, kamera gayet iyi arayüz de değişik güzel beğendim ben ön yargım vardı fakat çoğu telefonu sollar o fiyata. ısınma hiç yok. onu net söyleyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.