Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memedince

Tv ye goruntu ve ses aktarimi var mi?

Kablosuz olarak var gibi ama deneme fırsatım olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mydonose_2

Arkadaslar ıyı aksamlar ben de bu telefonu almayı dudunuyorum teknolojı marketler ıle hepsıburada ıle arasında 150 lıra gıbı bır fark hepsıburadadan alan arkadaslara kac gunde geldı Turıye garantılı cıhazları?

Aynı gün teslimat vardı ben alırken. Hepsiburada da 1 aylık ekran kırılmasında ücretsiz değişim yok

• Muratia41 M kullanıcısına yanıt
    Uygulamalardan WhatsApp a gir, pil kısmına gir. Sistem uyandırma seçeneği aktif olmalı. Bu şekilde gelmesi lazım.

Ayarlardan pile gelin. Tekrar sağ üstte ayarlara girin asiri güç harcayan uygulamaları otomatik kapati iptal edin. Bende açık gerçi ama bildirimler geliyor . WhatsApp ı kapattirmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aenescan1994 -- 10 Mayıs 2017; 7:54:46 >
  • Arkadaşlar kısa bir ara vererek kandil gününde konu dışı olan bir paylaşım yapacağım. Küçük büyük her türlü yardım inanın bir aileye büyük bir iyilik olacaktır. Farketmemiş görmemiş olan arkadaşlar olabilir diye paylaşıyorum. Lütfen linki inceleyiniz....

https://forum.donanimhaber.com/ece-yeumutol-4-kutu-ilac-bulunursa-kucuk-ece-yuruyecek--126135994
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Hocam Turkıye garantılı degıl mı sızın aldıgınız urunde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydonose_2

Hocam Turkıye garantılı degıl mı sızın aldıgınız urunde?

bende hepsiburada da n almayı düşünüyorum sonuçta türkiye garantili değil mi neden 1 aylık kırılma garantisi olmasın anlayamadım. ayrıca bu ekran koruyucu ve kılıf konusunda yardımlarınızı bekliyorum. ekran koruyucusu olarak şeffaf oalnlar var birde tam olarak kapatan telefonun kasa rengine göre oalnlar var hangisini almak lazım. bir dafoni denen koruyucu türk markası mobilcadde diy ebir yer satıyor 70tl ne kadar güvenilir ver sağlam varsa bilen yardımcı olursa sevinirim.
  • maviyildizinoglu kullanıcısına yanıt
    Hocam teknolojı marketlerı ıle hepsıburada arasında 250 lıraya yakın fark var az uz bı fark degıl .Benım te sıkıntım telefon ılk geldıgınde kac gb bos yer ıle gelecek onu merak edıyorum
    Onu nereden cikardiniz ki? Huawei garantili olduktan sonra nereden aldiginizin bir onemi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: memedince

Tv ye goruntu ve ses aktarimi var mi?

Var hocam, mirrorshare ile görüntü ve ses aktarımı yapılıyor
  • maviyildizinoglu kullanıcısına yanıt
    Huawei sitesinde satılan mağazalar ve verilen vip garanti kartı 1 aylık kırılma garantisi var. Hepsiburada yok. Vip kart da vermiyorlar. Ya da her neyse. Sitesinden bakabilirsiniz

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Huawei sitesinden bakarsanız görebilirsiniz. Veya Hepsiburada dan alan biri arayıp sorsun, belki vardır. Emin olalım

*Huawei VIP Servis sadece, ürün kutusundan VIP Servis kartı çıkan ürünler için geçerlidir.

Vip kartın çıktığı ürünler satış kanallarında yer alan Teknosa , MediaMarkt ve Vatan galiba. Ben öyle anladım. Benden kart çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aenescan1994 -- 10 Mayıs 2017; 15:48:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

Huawei sitesinden bakarsanız görebilirsiniz. Veya Hepsiburada dan alan biri arayıp sorsun, belki vardır. Emin olalım

*Huawei VIP Servis sadece, ürün kutusundan VIP Servis kartı çıkan ürünler için geçerlidir.

Vip kartın çıktığı ürünler satış kanallarında yer alan Teknosa , MediaMarkt ve Vatan galiba. Ben öyle anladım. Benden kart çıkmadı.

ben sordum geri dönüş yaptıklarında size bildiririm. ama mantıklı gibi 3 yetkili ana satış ekiplerine vıp kartı dağıtmış olabilir.
    Bende mediamarkttan aldim bende de vip kart cikmadi? Vip kart cikan dedikleri huawei Türkiye garantili demek istemisler bence. Zaten bir ayi gecti kirilsa da bir onemi yok.

Ekran degisim garantisi var diye 250 lira fazla vermeye gerek yok bence, zaten bir ay hemen geciyor, 250 lira oraya verene kdr ekran kirilinca 250 daha koyar 500 liraya orjinal taktiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 10 Mayıs 2017; 16:20:32 >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Sizden de cikmadiysa ilginç . Sormak lazım. Gerçi bir ay benimde geçti bile neredeyse. Haklısınız, bir ay için fazla para vermeye gerek yok

• ya o değilde eşime alacağım 80tl fazla verip GOLD rengi almak ne kadar mantıklı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyildizinoglu

ya o değilde eşime alacağım 80tl fazla verip GOLD rengi almak ne kadar mantıklı acaba?

valla 1260 tl ye aldım türkiye garantili gold rengini 50tl de chip para verdi ona da kılıf artı ekran koruyucu alalım bari haydan gelen huya gitsin. umarım memnun kalırım/z. Belli bir süre kullandıktan sonra tecrübelerimi yazarım. saygılar.
  • Hayırlı olsun,

• Arkadaşlar telefonu Turkcell den aldım telefon donuyor ve geç algılıyor neden acaba

• 8 saattir açık. 2 saat internet ağırlıklı ekran süresi. %75 kalan pil :) şaka gibi telefon. Kim bilir 4000mah xiaomi ler nasıldır...

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.