Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mk789

İyi akşamlar androidteki bellek ve çerez dosya temizleme programları işe yarıyor mu? Belki bellek sorununa benim açımdan çözüm olabilir.

Telefonun kendi içinde gelen temizleme özelliğini kullanıyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotografları yükleyen arkadaslara tesekkürler bende bizzat kullanan birisinin cekimlerini merak ediyordum her ortamda kareler cekilmis ve bence arka kamera cok basarılı

zaten 2016 modeline göre netlik ve parlaklıgı daha iyi oldugu incelemelerde söylenmsti,sony nin lensini kullanıyor

ama ön kamera gece cekiminde 2016ya göre sanki daha flu gibi

kullanan arkadaslar batarya konusunda da bilgi verirlerse seviniriz,hafıza konusu anlasılmıstır sanırım artik.

• İyi akşamlar arkadaşlar p9 lite 2017 de WiFi ile ilgili çekmeme problemi veya kopma problemi var mi bilgi verir şeniz sevinirim

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Peki hocam işe yarıyor mu gerçek anlamda?

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

Orijinalden alıntı: B_Lw

Telefonu 2 gündür kullanıyorum arka kamerası hariç memnunum. Hepsiburadadan 1180 liraya sipariş ettim kargo dahil 3 gün içinde elime geçti. Bir kaç günlük araştırma ve tavsiyeler sonucunda bu telefonu almaya karar verdim . Benim için fiyatı uygun olması uzun şarj ömrü ve kamerası çok önemliydi ama 2si iyi olunca mutlaka birisi eksik kalıyordu bende bu telefonda karar kıldım. Önceden G3 kullanıyordum arka kamerası harikaydı bu telefonun ön kamerası G3 ten daha iyi ama arka kamerasını pek beğenmedim sırf bu yüzden geri iade etmeyi düşünüyorum. Arka kamera ve ekran kasa oranı hariç harika bir telefon

Arka kamerası bence çok güzel. Ben gayet iyi buldum. Siz hangi kısımdan rahatsızlık duydunuz?

Düşük ışıkta berbat hocam ayrıca 3-4 senelik demirbaş telefonlarla kıyasladığımdada sönük kalıyor tamamen beklentiyle alakalı bir durum G3 e alışınca bu kötü geldi ama kime verdiysem gayet iyi olduğunu söylüyor

• coke019 C kullanıcısına yanıt
    İnternet ile ilgili bir sorun yasamadim

• headhunter kullanıcısına yanıt
    Peki kardeşim gr5 mi p9 lite mi

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemet

fotografları yükleyen arkadaslara tesekkürler bende bizzat kullanan birisinin cekimlerini merak ediyordum her ortamda kareler cekilmis ve bence arka kamera cok basarılı

zaten 2016 modeline göre netlik ve parlaklıgı daha iyi oldugu incelemelerde söylenmsti,sony nin lensini kullanıyor

ama ön kamera gece cekiminde 2016ya göre sanki daha flu gibi

kullanan arkadaslar batarya konusunda da bilgi verirlerse seviniriz,hafıza konusu anlasılmıstır sanırım artik.

Ön kamera arka kamera kadar hoşuma gitmedi. Arka kameranın düşük ışık performansı çok iyi değil belki ama o fiyata daha iyisi varsa bekliyorum söyleyin bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aenescan1994 -- 9 Mayıs 2017; 7:47:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk789

Peki hocam işe yarıyor mu gerçek anlamda?

Ben faydalı buluyorum. Zamanla geçerliliğini kaybedebilir bu görüşüm tabi

• Telefon güncelleme aldıktan sonra alarm sorunu oluştu bunu başka yaşayan oldu mu? Alarm çalıyor görünüyor ama ses veya titreşim kesinlikle çalışmıyor.
  • B_Lw B kullanıcısına yanıt
    Normal gün ışığındaki arka kamera çekimlerde renkler o kadar doygun ki arkadaşım pro makineyle çekilmiş gibi çok iyi çekiyor dedi.

Ayrıca kendisi i phone fanıdır. Öyle her telefonu beğendiremezsin.

• arkadaşlar bende eşime bu telefonu almaya karar verdim. j7 prime ın tft ve dokunmatiği c7 pro nun knox vb sorunları sonucunda bu telefonda karar kıldım. acaba gold mu yoksa beyaz olanı mı tavsiy edersiniz bayan için? gold bi miktar daha pahalı sizce değer mi? ayrıca bu telefon için güzel kılıf ve temperli cam tavisyelerine açığım. saygılar.
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam sağolun

• wgs84ed50 W kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani hocam alarm çalıyor ama ses ya da titreşim mi calmıyor?

• Şimdi biz SD karta uygulama yukleyemiyoruz öyle mı? Arkadaşlar ben2 3 uygulama kaldırıp ayarları değiştirme yaptıktan sonra tekrar kurdum ancak yine dahiliye kurdu. Nasıl bir çöz yolu bulan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: wgs84ed50

Telefon güncelleme aldıktan sonra alarm sorunu oluştu bunu başka yaşayan oldu mu? Alarm çalıyor görünüyor ama ses veya titreşim kesinlikle çalışmıyor.

Ben denedim. Bir sorun yaşamadım. Sesten açık olduğu sürece ve alarmı titreşimli yapınca hem ses hem titreşim çalıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: necirvan1212

Şimdi biz SD karta uygulama yukleyemiyoruz öyle mı? Arkadaşlar ben2 3 uygulama kaldırıp ayarları değiştirme yaptıktan sonra tekrar kurdum ancak yine dahiliye kurdu. Nasıl bir çöz yolu bulan var mı?

Uygulamaların önbelleği hafıza kartıni kullanıyor. Instagram WhatsApp, Snapchat gibi mesela uygulamalar önbelleğe aldığı dosyaları hafıza kartında tutuyor. Oyunlar vs direk hafıza kartına kurulmuyor.

• necirvan1212 N kullanıcısına yanıt
    Yukleyemiyorsun, ordaki secenek aldatmaca.

• arkadaşlar GR5 2017 mi P9 lite 2017 mi daha akıllı seçim olur? fiyat pek bir fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

arkadaşlar GR5 2017 mi P9 lite 2017 mi daha akıllı seçim olur? fiyat pek bir fark yok

200 tl kadar fark var. Benimde ilgimi çekti aslında gr5 2017. Kağıt üatünde batarya oranıda fena değil gibi ve tasarımda hoş

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.