Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xa da şebeke sorunu var. Sony nin servisi de kötü aynı zamanda.

Huawei servisi gerçekten iyi bence p9 lite 2017 alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar

settings/memory-storage/ a geldiginizde default locatian kismindan sd karti secebiliyorsunuz

Böylece class 10 32 gb bir sd kart alarak sorunun diskteki yer sıkıntısının çözülebilecegini düsunuyorum

• myonur M kullanıcısına yanıt
    Tamam oradan seçiliyor onu biliyoruz, ama bize ne kazandırıyor göremedim ben. Nasıl bir faydası oluyor pratikte?

Ben şöyle bir şey yaptım. Bu seçenek seçili iken telefona fazladan kurduğum 6 7 uygulama vardı. Bunları silmeden önce kendi hafızasında 1,85 SD kartta 1,27 GB boş alan mevcuttu. Uygulamaları kaldırdım. Kendi hafızası 2,29 GB boş alan olurken SD kart sadece 1,28 GB a çıktı.

Yani uygulamaları kurarken her hangi bir kısmını SD karta kurmuyor.

Daha sonra bellek temizle den. Ayarlardan. Önbelleği temizledim çoğu uygulamada. Ve şaşırtan sonuç kendi hafızası 2,41 GB boşa çıkarken SD kart 2,10 GB a cikti

Bu yüklediğimiz uygulamaların çalışırken önbelleği hafıza kartına yüklüyor demek oluyor benim anladığım. Bu da yerden gerçek manada tasarruf etmemize olanak veriyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aenescan1994 -- 7 Mayıs 2017; 10:4:6 >
  • Arkadaşlar bırakma bölgesi yönetimi ne işe yarıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

Orijinalden alıntı: headhunter

Hiç bir uygulamayı sd ye kuramazsin resimleri müzikleri atarsin sadece yukarıda yazi yazanlar nedense cevap veremedi :) bana farketmez ben huawei düşmanı değilim sadece benim gibi alipta sonra uygulama kuramiyorum durumuna düşmeyin iki ay sonra

Kurulduğunu sanmıyorum. Çok uygulama, oyun vs kullanan biri için hafıza yeterli olmayabilir. Bende şu anda bir problem yok. Kullandığım tüm uygulamalar yüklü. Hafıza olarak biraz daha iyi olabilirdi. Yine de eski 16 GB lara göre daha başarılı bir hafıza kullanılırlik mevcut.

hocam siz kaç uygulama kullanıyorsunuz ortalama? uygulamalar hafıza kartına kurulduktan sonra sd karta taşınamıyor mu, bazıları en azından?

• Arkadaşlar cihazda navigasyon kullanan varmı? İgo vs gps kullanılabiliyormu? Görüşmelerdeki ahize sesi yüksekliği ve kalite durumları nasıl?

• Telefonu 2 gündür kullanıyorum arka kamerası hariç memnunum. Hepsiburadadan 1180 liraya sipariş ettim kargo dahil 3 gün içinde elime geçti. Bir kaç günlük araştırma ve tavsiyeler sonucunda bu telefonu almaya karar verdim . Benim için fiyatı uygun olması uzun şarj ömrü ve kamerası çok önemliydi ama 2si iyi olunca mutlaka birisi eksik kalıyordu bende bu telefonda karar kıldım. Önceden G3 kullanıyordum arka kamerası harikaydı bu telefonun ön kamerası G3 ten daha iyi ama arka kamerasını pek beğenmedim sırf bu yüzden geri iade etmeyi düşünüyorum. Arka kamera ve ekran kasa oranı hariç harika bir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_Lw

Telefonu 2 gündür kullanıyorum arka kamerası hariç memnunum. Hepsiburadadan 1180 liraya sipariş ettim kargo dahil 3 gün içinde elime geçti. Bir kaç günlük araştırma ve tavsiyeler sonucunda bu telefonu almaya karar verdim . Benim için fiyatı uygun olması uzun şarj ömrü ve kamerası çok önemliydi ama 2si iyi olunca mutlaka birisi eksik kalıyordu bende bu telefonda karar kıldım. Önceden G3 kullanıyordum arka kamerası harikaydı bu telefonun ön kamerası G3 ten daha iyi ama arka kamerasını pek beğenmedim sırf bu yüzden geri iade etmeyi düşünüyorum. Arka kamera ve ekran kasa oranı hariç harika bir telefon

Arka kamerası bence çok güzel. Ben gayet iyi buldum. Siz hangi kısımdan rahatsızlık duydunuz?

• turuncu6 T kullanıcısına yanıt
    Tamamen taşıyabilme yok maalesef

• valentino_vip kullanıcısına yanıt
    iGo felan hikaye HERE WE GO şahane

• quote:

Orijinalden alıntı: seyfiican

Arkadaşlar ben daha önce hiç kullanmadım bu markayı. Şuan sony z3 kullanıyorum, teyzem pek anlamadığından kendisine bir telefon almamı istedi ve ben de sony xa ile bu telefon arasında kaldım. biliyorum özellik olarak huawei her türlü önce ama servis vs hizmeti nasıldır hiç bilmediğimden güvenemedim. şuan hb'de huawei türkiye garanili cihaz 1150 tl sony xa ise 1000 tl. bir fikir verin rica ediyorum :)

Bende xa alacaktim ama 720p ekrani gorunce vazgectim. 720p ekran elektronik sigaralara, akilli saatlere koyuyolar artık :D bi de başlığı okudum hep sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 8 Mayıs 2017; 3:29:6 >
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    720p ile 1080p arasındaki farkli bu kadar küçük ekranda anlamaniz imkansiz. Telefonda guc tasarrufu icin cozunurluk dusurme var, dusursenizde hicbirsey degismiyor cunku goz bu degisimi algilayamaz. Algilayabilmesi icin tv kdr buyuk ekran gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

720p ile 1080p arasındaki farkli bu kadar küçük ekranda anlamaniz imkansiz. Telefonda guc tasarrufu icin cozunurluk dusurme var, dusursenizde hicbirsey degismiyor cunku goz bu degisimi algilayamaz. Algilayabilmesi icin tv kdr buyuk ekran gerekir.

5" de anlamak imkansız diyorsunuz :) lütfen.

• rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Hala diyorum bu telefonun ekraninda farki anlamaniz imkansiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Hala diyorum bu telefonun ekraninda farki anlamaniz imkansiz :)

Çözünürlüğü düşürmek piksel miktarını değiştirmiyor bu ekranda. O yüzden anlaşılmaz. Bu telefonda 720p ekran kullanılmış olsa fark anlaşılırdı bence. Ben anlıyorum en azından

• Bazı uygulamalar var uyutuyorum geri uyanıyor,(instagram, du recoder) ailemdeki diğer cihazlarda denedim uyuyunca bir daha uyanmıyor uygulamalar. greenify ile uyutuyorum bu arada. Ayrıca runtastic pro hiç uyutulmuyor ne normal yolla ne de greenify ile ve sadece benim telefonumda böyle ne yapmam lazım? Ayrıca greenify ile uyuttuğumda her seferinde erişim izni istiyor normalde bir kere isteyip bir daha istememesi lazımdı nasıl düzeltebilirim.
  • İyi günler sorum olcaktı yüksek boyutlu oyun the simpsons tapped out ya da marvel future fight oynarım onun haricinde ufak tefek oyunlar oynarım fazla resim ve video çekmediğim için onların fazla olcağını sanmam ama müzik arşivim için aynısını diyemem hafıza kartına taşındığı için bir sorun teşkil etmez.Yeni gelen güncellemeyle hafıza sorunu çözülmüş yani 50mblık uygulama iniyorsa 30-40mbsı hafıza kartına kuruluyormuş doğru mu acaba?

• Çektiğim örnek fotoğrafları yükledim. Fikir verir belki diye. İstediğiniz farklı bir tarz fotoğrafı da deneme çekimi yapıp yükleyeyim

Paylaşmak isteyen olursa güzel olur. Nasıl kullanıyoruz fikir alışverişinde bulunuruz

• İyi akşamlar androidteki bellek ve çerez dosya temizleme programları işe yarıyor mu? Belki bellek sorununa benim açımdan çözüm olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk789 -- 8 Mayıs 2017; 21:10:59 >
  • seyfiican kullanıcısına yanıt
    Eski bir XA kullanıcısı olarak sakın bulaşma derim teyzeyi üzme. Telefon daha en temel işini yapmıyor, şebeke sorunu var konuşmaya konuşamıyorsun benden söylemesi

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.