Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazıldığı gibi tek çözüm root yapmak sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla benim iPhoneda jb ile ilgili bir deneyimim olmadığı gibi androidede root hakkında bilgi sahibi değilim elimde kalmasından korkuyorum

• Merhaba arkadaşlar, cıhazı alma düşüncesındeyim. Cihaz 4.5g için hangi frekansları destekliyor. 800 ( band 20 ) frekansını desteklıyor mu en onemlı kısmı burası benim için. Kullanım kılavuzunda yada kutu arkasında desteklediğin frekanslar yazıyorsa resimini çekip konuda paylaşır mısınız ?
  • Bu arada kayip olan depolama alanı nerede ?

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları

• p9 lite 2017 için olduğu yazılan bir ekran koruyucu cam taktırdım, kenarlarda 2 mm kadar yapışmayan hava boşluğu kaldı, bu tür kavisli ekranlara göre cam bulunuyormudur acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran koruyucu takmak şart. Ekranı çizdim :/

• Huawei ile de gorustum sakin almayın arkadaşlar telefon güzel ama 2 ay sonra resim video müzik yuklemezseniz bile gelecek uygulama güncellemeleri ile telefon hafızası full olacak. Bu yüzden den de bu cihaza android güncellemesi de gelmez. 15 günlük vatan bilgisayar dan alınma siyah cihaz ama illa da ben alicam diyorsanız 1400 yerine 1100 tl ye ben hemen vereyim

• hidden kullanıcısına yanıt
    arkdaşlar nano cam cam diye bişey var bunun özelliği bükülebilir olması normal temperli camdan daha sağlam

Bükülmesi nedeniyle kenarlarda boşluk kalmıyor ama eğimli kısımlar yine açıkta kalıyor ki bu sorun değil zaten

• headhunter kullanıcısına yanıt
    Güncelleme gelmeyecek olsa guvenlik yaması göndermezlerdi bence. Benim de umudum yoktu ama son guncelleme sonrası gonderirler diye düşünüyorum.

Ayrıca güncelleme gelsese yuklemeyin zaten bu haliyle gayet güzel telefon.

• Bu benim p9lite 2017nin alttaki 2 tane hoparlorun 1i den ses geiyor sanirim yeni farkettim , sizdede ayni mi ? Aslinda şu an gelen ses gayet tatmin edici o yuzden hic farketmedin ama , bi hoparloro parmagimi koyim dedim , baktim 1 inden hic ses gelmiyor ,otekindede bayagi iyi ses geliyor , acaba bi herkeste boyle mi , yoksa benim alt sol taraftaki hoparlor bozuk mu ?

• emretntnc kullanıcısına yanıt
    Onlarin birisi hoparlor digeri mikrofon, ikisi de hoparlor degil.

• Teşekkür ederim bilgi için ,

Almayi düşünenlere ufak bir bilgide ben verim , pek bilgili değilim bu konularda ama , 1-2 aydir kullaniyorum , bu hafıza sorunu çıldırtti beni resmen , diğer herşeyi iyi.

• headhunter kullanıcısına yanıt
    Ciktigi hafta aldim telefonu o kadar guncelleme vs yaptim hicbir sorun yok hala 4.5 gb bos yerim var

• Merhaba arkadaşlar, cıhazı alma düşüncesındeyim. Cihaz 4.5g için hangi frekansları destekliyor. 800 ( band 20 ) frekansını desteklıyor mu en onemlı kısmı burası benim için. Kullanım kılavuzunda yada kutu arkasında desteklediğin frekanslar yazıyorsa resimini çekip konuda paylaşır mısınız ?

biri cevap verebilir mi lütfen, ona göre alma planım var
  • Cihaz elime 6.0 ile geldi 7.0 'a güncellemeli miyim? Bazıları güncelleme sonrası sıkıntı yaşadığını söylemiş muhtemelen bu cihaza android 8.0 da gelecek. Onu beklesem?

• aziztopcu kullanıcısına yanıt
    Telefonda hiç bir şey kurulu değildir o zaman resimde yoktur kendi içindekiler hariç ekran goruntusu bekleriz

• Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları

İşte sadece kurulu olan uygulamalar, yapılmayan güncellemeler ve hafıza durumu bugün formatladim. O yüzden hafızası ne kadar yeter yetmez iyi biliyorum ben uyarımı yapayimda gerisine karışmam. Bekleyen güncelleme boyutu 510mb toplamda. Yanlış hatırlamıyorsam 3 gb altına dusunce android sisteminin verimli calismasi için cihazinizda yer açın uyarısı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 4 Mayıs 2017; 20:8:30 >

• Cihazda hafiza problemi yok yeni gelen güncelleme sayesinde hafıza kartina uygulamaların büyük bir bölümünü kuruyor. 32 gb class 10 hafıza kartı aldım kafam rahat. Ve cihaz 2 tane android 8-9 güncellemesi alacaktır.
    Benim sorunum anasayfada yukarıdan aşağıya çekince gelen arama kısmında böyle bir özellik var ama tıklayınca bir şey olmuyor twitteri falan açmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurutulmus Domates -- 4 Mayıs 2017; 20:09:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Cihazda hafiza problemi yok yeni gelen güncelleme sayesinde hafıza kartina uygulamaların büyük bir bölümünü kuruyor. 32 gb class 10 hafıza kartı aldım kafam rahat. Ve cihaz 2 tane android 8-9 güncellemesi alacaktır.
    Benim sorunum anasayfada yukarıdan aşağıya çekince gelen arama kısmında böyle bir özellik var ama tıklayınca bir şey olmuyor twitteri falan açmıyor.

SD karta bir oyun kurup resim atarmisin

• p9 lite ile p9 lite 2017 arasında kararsız kaldım. ne fikir verirsiniz? bir de 16 gb olması kafamı karıştırıyor, çok sıkıntı yaratır mı diye.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.