Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Cihazda hafiza problemi yok yeni gelen güncelleme sayesinde hafıza kartina uygulamaların büyük bir bölümünü kuruyor. 32 gb class 10 hafıza kartı aldım kafam rahat. Ve cihaz 2 tane android 8-9 güncellemesi alacaktır.
    Benim sorunum anasayfada yukarıdan aşağıya çekince gelen arama kısmında böyle bir özellik var ama tıklayınca bir şey olmuyor twitteri falan açmıyor.
    Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları

Nasıl yani hocam şimdi bu gelen güncellemeyle sd kartla hafızayı birleştirebiliyomuyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bazı arkadaslar daha iyi biliyor sanırım ben bu guncelleme olayını hic anlamam daha önce galaxy j5 kullanıyordum gelen güncellemelerinde cogunu kabul etmiyordum

fakat güncelleme yapılınca eski versiyon silinip yenisi yüklenmiyormu hafızaya ekstra yük nasıl oluyor ?

16 gb dahili hafıza olsa sadece uygulama kursak oyun vs gibi seyler olmasa hafıza yetmezmi ? cünkü bazı arkadaslar öyle bir tablo cizmislerki asla yetmez gibi oysa pek cok kisi uygulamalarıda olmasına ragmen oyun vs oynamıyorsa 16lık dahili hafıza yettigini söylüyor

bu hafıza olayına takan arkadaslar sanırım hafızayı büyük kapasiteli oyunlarla dolduran arkadaslar

• bluemet kullanıcısına yanıt
    Özellikle android nougat ile 16 gb olarak aldığın cihazda 16 gb boş yer olarak gelmiyor sana o yüzden de büyük oyun lara kafa takma diye bir şey yok. Yukarıda resimlerde gösterdim 16 gb lik cihaz ek olarak sadece 250 mb lik bir oyun ve enpara kurulu diğerleri cihazla geldi ve güncelleme yapılmamış hali ile sana 6 gb kalıyor güncellemeleri yaptığında 5.5 gb kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: headhunter

Huawei ile de gorustum sakin almayın arkadaşlar telefon güzel ama 2 ay sonra resim video müzik yuklemezseniz bile gelecek uygulama güncellemeleri ile telefon hafızası full olacak. Bu yüzden den de bu cihaza android güncellemesi de gelmez. 15 günlük vatan bilgisayar dan alınma siyah cihaz ama illa da ben alicam diyorsanız 1400 yerine 1100 tl ye ben hemen vereyim

Hafıza sorunum yok. Yaşayacağımı da sanmıyorum. Şimdiye kadar hep 16 GB kullandım. SD cart yeri var. Kullanmayı bilmek lazım. İkincisi telefon Hepsiburada da zaten 1169 TL alan oradan alır

• headhunter kullanıcısına yanıt
    Resimleri müzikleri vs hep sd cartta oluyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

Resimleri müzikleri vs hep sd cartta oluyor zaten

hiçbir uygulama sd karta taşınamıyor mu? mesela s4 mini de dolphin, quickpic uygulamasını sd karta taşımışım ama her uygulama taşınmıyor.
  • turuncu6 T kullanıcısına yanıt
    Hiç bir uygulamayı sd ye kuramazsin resimleri müzikleri atarsin sadece yukarıda yazi yazanlar nedense cevap veremedi :) bana farketmez ben huawei düşmanı değilim sadece benim gibi alipta sonra uygulama kuramiyorum durumuna düşmeyin iki ay sonra

• arkadaşlar nasıl memnunmusunuz p9 lite 2017 den? lumia 930 dan geçmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz bu cihazı 1200 tl civarı şuan fiyatı
  • quote:

Hiç bir uygulamayı sd ye kuramazsin resimleri müzikleri atarsin sadece yukarıda yazi yazanlar nedense cevap veremedi :) bana farketmez ben huawei düşmanı değilim sadece benim gibi alipta sonra uygulama kuramiyorum durumuna düşmeyin iki ay sonra

Kurulduğunu sanmıyorum. Çok uygulama, oyun vs kullanan biri için hafıza yeterli olmayabilir. Bende şu anda bir problem yok. Kullandığım tüm uygulamalar yüklü. Hafıza olarak biraz daha iyi olabilirdi. Yine de eski 16 GB lara göre daha başarılı bir hafıza kullanılırlik mevcut.

• Arkadaşlar wifi direct bağlanıyor ama dosya transferi yapmıyor. İki telefon arasında alma veya gönderme yapmıyor . Ayrıca akıllı TV ye de bağlanıyor ama video veya resimleri oynatmiyor. Samsung tizen lg webos ve Sony Android'de denedim

• Arkadaşlar güncelleme notunu okumadınız mı ya!! Mesela uygulama 50mb ise 35-40mbsini sd karta kuruyor. Güncelleme konusu ise android 9-10 güncellemelerini alacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herksesin sorduğu soruyu bende sorayım o zaman P9 lite 2017 mi samsung j7 prime mı?

Bu arada küçük bir bilgi vereyim:

Huawei P9 lite 2gb :VNS-L21
    p9 lite 3gb :VNS-L31
    p9 lite 2017 :PRA-LX1 KARIŞTIRMAMAK İÇİN :))
  • quote:

sd karta kurmak değil de taşımaktı aslında sorduğum. uygulama indirildikten sonra sd karta taşınamıyor mu? s4 mini de bazı uygulamalar hiçbir program vs ek bir şey yapmadan direkt taşınıyor, huawei de taşıma yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

Kurulduğunu sanmıyorum. Çok uygulama, oyun vs kullanan biri için hafıza yeterli olmayabilir. Bende şu anda bir problem yok. Kullandığım tüm uygulamalar yüklü. Hafıza olarak biraz daha iyi olabilirdi. Yine de eski 16 GB lara göre daha başarılı bir hafıza kullanılırlik mevcut.

ben de oyun hiç indirmem, 35-40 tane de uygulama indiririm ortalama. sizin telefonunuzda kaç uygulama var kendi indirdiğiniz.

• Bişey sorcam en son gelen güncellemenin içeriği nedir acaba buraya atcak ya da yazabilcek birisi var mı?

• P9 lite aldım. Umarim memnun kalırım. Anroid 7 ile geliyor sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 6 Mayıs 2017; 18:59:41 >
  • Alan arkadaşlar lütfen şu wifi directi deneyin en çok kullandığım özellik bu . Yoksa servise vereceğim

• Arkadaşlar ben daha önce hiç kullanmadım bu markayı. Şuan sony z3 kullanıyorum, teyzem pek anlamadığından kendisine bir telefon almamı istedi ve ben de sony xa ile bu telefon arasında kaldım. biliyorum özellik olarak huawei her türlü önce ama servis vs hizmeti nasıldır hiç bilmediğimden güvenemedim. şuan hb'de huawei türkiye garanili cihaz 1150 tl sony xa ise 1000 tl. bir fikir verin rica ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardiyalog

Alan arkadaşlar lütfen şu wifi directi deneyin en çok kullandığım özellik bu . Yoksa servise vereceğim

Ben wifi ile dosya attım, çalıştı. Çok deneme fırsatım olmadı. Bu gün deneyim

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Arkadaşlar güncelleme notunu okumadınız mı ya!! Mesela uygulama 50mb ise 35-40mbsini sd karta kuruyor. Güncelleme konusu ise android 9-10 güncellemelerini alacaktır

Şu kadar kısmı SD karta şu kadar kısmı kendi hafızasında diye gösterse daha hoş olurdu.

Ben bazı ufak tefek sorunlarla karşılaşıyorum. Sebebi nedir benle ilgili midir bilemiyorum. Tarif edilecek şeyler değil ama can sıkıcı olabiliyor.

Bir de parmak izi okuyucu elin terli iken ya da hafif nemli gobiyken, elini silsen de geçmez hani, o durumda iken okuması çok zor oluyor. Okumuyor denebilir

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.