Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: valentino_vip

quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

arkadaşlar GR5 2017 mi P9 lite 2017 mi daha akıllı seçim olur? fiyat pek bir fark yok

200 tl kadar fark var. Benimde ilgimi çekti aslında gr5 2017. Kağıt üatünde batarya oranıda fena değil gibi ve tasarımda hoş

gr5 2017 şuan 1.395 tl 100tl world puan hediyesi var ayrıca
    p9 lite 2017 1.159 tl 100tl world puan hediyesi var ayrıca
    p9 lite 2017 beyaz aldık 16 gün once hanıma kullanıyor memnun . bende kendime bir tane alıcam ama bu iki modelde hoş
  • sa
    kuzenime telefon bakıyoruz,bu model(huawei p9 lite 2017)gözüme çarptı,nasıl bi cihaz,oyun performansı nasıl,kronik sorunu varmı?
    asphalt 8 de kastığı söyleniyor,acaba bi kullanıcı yükleyip farklı grafik ayarlarında test edip beni aydınlatabilirmi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

quote:

arkadaşlar GR5 2017 mi P9 lite 2017 mi daha akıllı seçim olur? fiyat pek bir fark yok

200 tl kadar fark var. Benimde ilgimi çekti aslında gr5 2017. Kağıt üatünde batarya oranıda fena değil gibi ve tasarımda hoş

gr5 2017 şuan 1.395 tl 100tl world puan hediyesi var ayrıca
    p9 lite 2017 1.159 tl 100tl world puan hediyesi var ayrıca
    p9 lite 2017 beyaz aldık 16 gün once hanıma kullanıyor memnun . bende kendime bir tane alıcam ama bu iki modelde hoş

neredeyse 250 liralık bir fark var, pek de az değil yani. hafızası 32 gb, o çok büyük bir artı ama 250 lira fark vermeye değer mi bilemedim.

• Cihaz geldi. 1 saattir kullanıyorum. Gayet güzel bir cihaz. Akıcı ve hızlı. Kamera olarak tabi ki 2binlik cihazlarla yarışamaz. Çok da önem verdiğim bir konu değil. Şarjı yavaş düşüyor diyebilirim. Baya götürecek bir pili var sanırım. Bundan önce s6 edge kullanıyordum. Parmak izi okuyucu ondan kat kat daha iyi. İnanılmaz hızlı. Ekranı çok hoşuma gitti. Bu fiyata bu kalite süper bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar p9 lite 2017 ne kdr ekran süresi alıyorsunuz?

• Arkadaşlar telefonun şarj olma süresini kısaltmak için yapabileceğimiz birşey var mı, kendi standart aletiyle biraz uzun sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Arkadaşlar telefonun şarj olma süresini kısaltmak için yapabileceğimiz birşey var mı, kendi standart aletiyle biraz uzun sürüyor

Hızlı şarj desteklemeyen cihaza hızlı şarj cihazı takmanızı önermiyorum sadece bunu söyleyebilirim.

• rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Dostum akıllı telefonlar konusunda pek bilgim yok, yani hızlı şarj aleti, type-c adaptörler vs. bilmediğim şeyler. Bu telefona uyabilecek bir ürün var mı yoksa kutudan çıktığı gibi devam mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Dostum akıllı telefonlar konusunda pek bilgim yok, yani hızlı şarj aleti, type-c adaptörler vs. bilmediğim şeyler. Bu telefona uyabilecek bir ürün var mı yoksa kutudan çıktığı gibi devam mı ?

Devam :)

• p9 lite 2017 için başarılı bir ekran koruma alan veya tavsiye edebilecek olan var mı? kılıf olarak da spigen kılıf düşünüyorum p9 lite kılıflar p9 lite 2017 ye de uyum sağlar mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviyildizinoglu -- 9 Mayıs 2017; 17:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyildizinoglu

p9 lite 2017 için başarılı bir ekran koruma alan veya tavsiye edebilecek olan var mı? kılıf olarak da spigen kılıf düşünüyorum p9 lite kılıflar p9 lite 2017 ye de uyum sağlar mı acaba?

Bu konuda benimde sorunum var . Kullandigim koruma tam kapatmiyor ve kenarda cok kotu izler olustu toz giriyor yada kavisli oldugu icin hava giriyor galiba . Kötü bir görüntü oluşturuyor. Genel olarak telefondan memnunum

• quote:

p9 lite 2017 için başarılı bir ekran koruma alan veya tavsiye edebilecek olan var mı? kılıf olarak da spigen kılıf düşünüyorum p9 lite kılıflar p9 lite 2017 ye de uyum sağlar mı acaba?

hanıma aldığımız p9 lite 2017 ye ben nano kırılmaz cam taktırdım yanlarda hafif boşluk kalıyor arkada hava yada toz girmemesi için genel anlamda iyi 35 tl ye taktırmışdım zore nano cam
  • Türk telekomdan nano cam taktırdık hava boşluğu kalmadı 25 liraydı fiyatı

• turuncu6 T kullanıcısına yanıt
    Ben gr5 e de bakmistim alırken. Metal kasayı tercih etmedim. Ve iki kamera hoşuma gitmedi. P9 lite in çekimleri daha içime sindi. P9 lite 2017 aldim.

Onun dışında gr5 5.5 inç bataryası biraz daha büyük. Nfc si yok yazmışlar. Başka fark yok. Donanım aynı

• Arkadaslar ıyı aksamlar ben de bu telefonu almayı dudunuyorum teknolojı marketler ıle hepsıburada ıle arasında 150 lıra gıbı bır fark hepsıburadadan alan arkadaslara kac gunde geldı Turıye garantılı cıhazları?
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Güç tasarruf moduna alıp şarj edersen biraz kısalır, deneyip paylaşırsın

• Telefonu aldığım günden beri güç tasarrufu modunda kullanıyorum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: piyalida

quote:

Bu konuda benimde sorunum var . Kullandigim koruma tam kapatmiyor ve kenarda cok kotu izler olustu toz giriyor yada kavisli oldugu icin hava giriyor galiba . Kötü bir görüntü oluşturuyor. Genel olarak telefondan memnunum

Film olsa keşke ya spigen filan. Kılıfsız kullanırdık her yerini kaplayıp.

• Arkadaşlar kesin yaşayan vardır. Konu içi arama zımbırtısı da olmadığı için sitede bir şey sorucam.

WhatsApp bildirimlerim programı açmadan gelmiyor. Whatsapp arka planda çalışmıyor anlayacağınız.

Şu kilit ekranı ayarlarıdır falan onları nasıl yapıyoruz bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

Ben gr5 e de bakmistim alırken. Metal kasayı tercih etmedim. Ve iki kamera hoşuma gitmedi. P9 lite in çekimleri daha içime sindi. P9 lite 2017 aldim.

Onun dışında gr5 5.5 inç bataryası biraz daha büyük. Nfc si yok yazmışlar. Başka fark yok. Donanım aynı

iki kameranın olayını ben de anlamadım. 5.5 inç olması benim için bir eksi, 5.2 bile fazla geliyor bana. gr5 in tek artısı 32 gb olması gibi geldi bana.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.